- 19 Kasım 2024
- 92
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi ecesoguksu
-
Karşıdaki insana yazık değil mi?Normal olan bu çünkü. Hayatınızdan çıkaramayacağınız insanlarla kavga ederseniz ya çözüme ulaşırsınız ya da çözüme ulaşmıyorsa sakinleştikten sonra üstünü kapatır devam edersiniz.
Babamda anneme karşı genelde öyleydiBabanla başka erkeklerin davranışlarını aynı terazide tartma. Baba kız arasında kavga tartışma olsa da tabii ki ilişkileri aynı yerden devam etmeli. Ama sevgili eş filan erkekler kavgayı almaza yatıyorsa ya kavga sebebini önemsemiyor demektir ya da seni önemsemiyor demektir
Ee ne güzel iste uzatmiyormus adamcagiz? Ee hani babaya sizi silip atsin mi?Kavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?
Tamam da adamla kavga edemedikten ve sorunu çözemedikten sonra devam etmenin ne anlamı var? Karşıdaki insan daha da sinirlenir ilişki zafar görür. Konuşup anlaşmak dinlemek varken bu yol sağlıklı mı? Karşıdaki insan soğuyorBen böyleyim.
Eşimle falan sabah tartıştığım/fikir ayrılığına düştüğüm zaman 11 12 gibi arayıp "tamam seni affettim napıyosun" dediğim olur.
İkili ilişkiler için söylüyorum boşanmayacaksam uzatmam derdimi anlatır geçerim.
Normalde de o ilişkiyi koparıp atmayacaksam (ki kopardığım öldü saydığım az insan yoktur) devam ederim.
Erkekler tartışma yapmayı ,uzun uzun konuşmayı sevmiyor sanırım. Ya o konuyu umursamıyordur bir an önce kapansın istiyor ya da çok umursamaz birisidir bilemedimKavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?
Yav tamam da sorun halledilmiyor ki? Uzatmıyor ama halledilmiyor da. Üstü kapanan her şey bir gün su üzerine çıkmaz mı?Ee ne güzel iste uzatmiyormus adamcagiz? Ee hani babaya sizi silip atsin mi?
Ee siz konusun o halde kavga etmeden gel bu sorunu cozelim deyiverin?Yav tamam da sorun halledilmiyor ki? Uzatmıyor ama halledilmiyor da. Üstü kapanan her şey bir gün su üzerine çıkmaz mı?
Herkeste bu yorum altındaki hamilelik günlüğü yazısı çıkıyor mu? Bugün ilk kez gördümEe ne güzel iste uzatmiyormus adamcagiz? Ee hani babaya sizi silip atsin mi?
Kesinlikle çözülmesi gerekir. Tartışmadan kaçmak, sorunları büyütürYav tamam da sorun halledilmiyor ki? Uzatmıyor ama halledilmiyor da. Üstü kapanan her şey bir gün su üzerine çıkmaz mı?
Acik olan herkeste cikiyordu son guncellemeye kadar, son guncellemeyle yok olmustu geri getirmisler demekki.Herkeste bu yorum altındaki hamilelik günlüğü yazısı çıkıyor mu? Bugün ilk kez gördüm
Kavga olmuyor ki bitsinBen de böyleyim kavga olmuş bitmiş sürekli deşip durmayı artık sevmiyorum hiçbir şey olmamış gibi takılıyorum hele iş yerinde mecbur öyle yapıcaz illa gerginlik oldu diye her dakika kavgayı devam mı ettirelim
Maalesef iletişim problemleri var onların da kimse sorununu dinlememiş onlar da dinlemiyorKavga dahi edilemeyen, etsen sonradan hiçbir şey olmamış gibi yazan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz bu tarz kişilerin psikolojilerinde ne yatıyor? Bunu benim babamda yapar hayatıma giren başka erkekler de niye bu erkekler böyle bir yol tercih eder. Dün babamla tartıştık sonra beni hiçbir şey olmamış gibi arayıp soruyor ama kavga ederken dinlemeyip telefonu kapatır. Niye böyleler?
Ee sonuç olarak napılır? Bende anlatmaya ve anlaşılmaya meyilli biriyim. Üstü kapanınca ben deliriyorumMaalesef iletişim problemleri var onların da kimse sorununu dinlememiş onlar da dinlemiyor
Niye yazık olsun? Karşıdaki insan durumdan rahatsızsa gelsin sakince derdini anlatsın. Rahatsız değilse o da üstünü kapatsın. Bazı konular üstünü kapatarak çözülür. Bazı konular tartışarak çözülür. Bazı konular tamamen ilişkiyi bitirerek çözülür.Karşıdaki insana yazık değil mi?
Söylediğim bir şey benim bir suçum yok diye örtülüyorsa anlatmama rağmen anlaşılmıyorsa sonra da üstüne umursanmadan kapatılıyorsa ne yapılır?Niye yazık olsun? Karşıdaki insan durumdan rahatsızsa gelsin sakince derdini anlatsın. Rahatsız değilse o da üstünü kapatsın. Bazı konular üstünü kapatarak çözülür. Bazı konular tartışarak çözülür. Bazı konular tamamen ilişkiyi bitirerek çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?