Kavga ettikten sonra bir şey olmamış gibi davranan insan

Ne yapsınlar aynı konu yüzünden kavga etmeye, huzursuzluk çıkarmaya devam mı etsinler? Doğru olan bu bence. Silip atmayacaksan o insanı, uzatmanın anlamı yok.

rahatsızlığını dile getireceksin, hala konuyu kapatıp diyalog kurmaya çalışmıyorsa, vuracaksın tekmeyi 90lardan gol olacak.

Cunku ozur dilicek hatalarini kabul edicek g.tleri yok. Biz esimle nadiren tartisiriz. Ben sabirliyim hemen alevlenmem sakin tartisirim. Esimin sinir birden tavan yapar sonra bi bakarsin bes dk sonra soner. Eger hataliysa yada gereksiz sesini yukselttiyse farkina varir ama o ozru dilememek icin saatlerce sebeklik yapar. Ulan hataliydim k.bakma desene barisayim. Ama yok. İncileri dokuluyo..

İşte bende insan gibi konuşmuyormuşum sorunu direkt söylemiyormuşum. Sanki söylediğim zaman dinlenildim aman

Maşallah şanslısınız siz de eşiniz de :)
Peki kavga sonrası küsen, haksız olduğu halde özür dilemek için adım atmayan , aynı ev içinde sizi görmezden gelen insana ne demeli?

Manipüle etmiş bile seni aslında kendı mukemmelmiş de
Sen sorun cıkarıyormus cozum odaklı yaklasmıyormuşsun gibi...

Çünkü baban seni seviyor ve aranızda küslük olsun istemiyor genelde kin tutamayan ve hayatından çıkaramayacak olan insanlar böyle . Örnek olarak annenizle tartışırsınız ama yarım saate bir kahve içersiniz

Bende öyleyim birden paralarım ama asla kin tutmam, sakinleşince kendi çapımda gönül almaya çalışırım bambaşka konularla iletişim kurmaya çalışarak.

Doğru bir şey değil elbette, açık iletişim kurulmalı mutlaka ama bunu da geç öğrendim maalesef. Kendimi ifade etmeyi bilmiyordum.

İnsanı manyak ederler net,kavga ettik birşey olmamış gibi davranıp gemileri yakmıyorsun tamam ama ya ben istemiyorsam ya ben küstüysem,ya ben bütün bu tartışmaları unutmayıp söylenenleri biriktiriyorsam çok alınmışsam,bu tarz insanlar şunu anlamıyor birgün aniden tmm yeter çık hayatımdan lafını duyacaklar bu kaçınılmaz,hep sağda solda duymuşsunuzdur eşim,sevgilim vs aniden hayatımdan çıktı,ortada hiçbir sebep yoktu benden ayrıldı gibi,işte sebep var ama zamanla birikip aniden taşıyor,babayla anneyle küs olunmuyor o ayrı ama eş,dost tayfasının bir sabır kotası var ona dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…