Kavga ettik ve carpti kapiyi gitti..yine kocam..

Ah ah bazı kadınlar ruhunu , vicdanını rahatlatmak için karşı tarafı suçlayarak yazıyor da yazıyor.
Eşinize de bu fırsat verilseydi acaba o neler yazacaktı?
Biraz aklıselim davranın çocuğunuza yazık!

Ne yazaxagini soyleyeyim..
Karim cocuga bagiriyor firlatiyor. Sabahtan aksama kadar evde oturuyor ama evin islerini yapmiyor. Aksam eve geldigimde surati bes karis oluyo . Erkenden uyumak istiyo hic bisey yapamiyoruz, bebegi de uyutamiyor bi bebege egitim veremedi,benle ilgilenmiyor,evi b.k goturuyor falan filan deeer..

Valla araba kredisi oduyor.. kyk borcu var kendisinin onu oduyor. Ben almamistim kyk yok benim. Arabayi almasni hic hicc hic istemedim. Eski kotu kucucuk arabamiz tek kapisi bozuk da olsa yetiyordu bence..ama dinlemedi aldi iste...

Aldir yeniden aynı oyuncağı cezasıni kendi çeksin
Ayrıca soyle sabah az daha kizin bacağına batiyordu yakaladim
Kiz çok ağladı diye anlat
Nefret ederim kimseye gücü yetmeyip evde karısına diklenen adamdan
Aynisini bulamadim ..kaplumbaga bul tak tekerlekli bi oyuncakti .. en kisa zamanda alicam yada aldrtcam aynisindan.. fakat en yakin markete gittim az once bebegimle. Iki tane sesli muzikli oyuncak aldim oh paralari sactm geldim .. gorsun beyfendi..napalim.. cocugun oyuncaginda tepinmek nedir...

iyi yapmissin

kendisi mükemmel ötesi biri ya acaba ben nerede hata yaptim böyle oldu diye dusunmez.hep kadin asık suratlı kendi anası onu kah kaha atarak büyütmüştür umarim.yada kocasindam yediği dayakla kaybettiği aklı ile mi

Anasi, evde bi problem de olsa hic bisey yokmus gibi davranan birisi. Aman da aslanlarim gelmis paşam kralim asssskim gibi laflari agzindan dusurmeyen birisi. Bense, bu sozcukleri pek kullanmam.bi tane hitap seklim vardir esime karsi mesela.. annesi zamaninda siddet gormus de ama hep kahkahalar gulucukler..kocasini arkasndan cekistirip biraksan bosayacak sanirsin ama yuzune karsi sensiz olamam evimin diregi tarzi kilinmalar...
Bilmiyorum iste aslinda kinamak icin yazmyorumm tarz meselesi. Belki oyle biri olsam problem yasamazdik. Yada annesi benim tarzim biri olsa aliskin olurdu. Ama ona gore kadin guleryuzlu tatli sozlu olmak zorunda sarilmak sirnasmak zorunda falan...ben eksik geliyorum ona bence.

kayinvalidem ikizi var deseler sizin kayinvalideden şüphe ederdim bu kadar benimki ile bu kadar benzerlik olamaz.

Pardon da sizin bu adamdan biktiginiz nefret ettiğiniz anlasiliyor tüm yazdıklarından.. Eşinize laf ediyorsunuz yetmiyor kayinvalidenizin attığı kahkaha batıyor yani anlamadığım kayinvalidenizin kayinpederinize attığı kahkahadan size ne ?
Bir de eşiniz akşam o kadar geçim sıkıntısı kredi işini ne yapicam diye tırım tırım düşünürken, sizin gidip hiç umursamadan uyumaniz ertesi günde gidip çocuğa 90 liralık oyuncak almanız fuzuli ve düşüncesizce geldi bana dışardan bakan biri olarak eşinize üzüldüm.Allah yardımcısı olsun..

Ek olarak çocuğunuza da üzüldüm ne mutlu ki bana sizin gibi bi anneye sahip değilim.

Evet kesinlikle çok güzel anlatmışın nokta atışı olmuş wc ye gidememek aç kaal abartı şöyle ki benimde 16 aylık bir bebe var el8mde sürekli ağlıyo ve bana yapışık ama wc ye gidiyorum mama koltuğuna oturtup girmem gerekse yada mamasi yapilacak aliyorum mutfağa o yerde oylanırken bir iki ben yapıyorum yada yemek yemem gerek emziriyorum ayağımda sallarken tepsi de yiyorum yani çıkış bulmak lazım kendini feda edince düzelmiyor uymuş.saati bellidir dediğin gibi ağlasa da sakinleştirip uyutuyorum yoksa olacak gibi değil annelik zor gerçekten ama kolaylastirmak bizim elimizde

Sakin olmaya çalışın lütfen stresinizi çocuğa yansıtmayın eşiniz konusundada eşinizle konusun o senin kadar benim de çocuğum ikimizde ona zarar gelsin istemeyiz ama asıl bu şekilde zarar veriyoruz vs gibi

Benim gibi bi anne herkese nasip olmaz cunku dermisim
Evet bebegimin oyuncagi ustunde tepiniyorsa ben de onum cuzdaninda tepindim ..
Bana olan hirsini kizimin en sevdigi kaplumbagadan cikarmak nedir ya? Oyle olmaz boyle olur..

Sakin olmaya çalışın lütfen stresinizi çocuğa yansıtmayın eşiniz konusundada eşinizle konusun o senin kadar benim de çocuğum ikimizde ona zarar gelsin istemeyiz ama asıl bu şekilde zarar veriyoruz vs gibi
Aah ah dunden beri firsat buldukca diyorum aynilarini. Biz unuturuz da o unutmaz. Hatirlamaz belki diye guvenme,bilincalti simdi sekilleniyor hatirlamasa da bilir falan diyorum...

Aah ah dunden beri firsat buldukca diyorum aynilarini. Biz unuturuz da o unutmaz. Hatirlamaz belki diye guvenme,bilincalti simdi sekilleniyor hatirlamasa da bilir falan diyorum...
Çok fazla takılmayın böyle durumlara ya sakin olun siz . Eşinizde biraz sınırlı sanirim siz başlangıcı yapınca o baya bi atarlı ilerliyor. Olsun zamanla çözülür siz sevgi ile yaklaşın ona eminim onun en çok ihtiyaç duyduğu kişi sizsiniz

Benim gibi bi anne herkese nasip olmaz cunku dermisim
Evet bebegimin oyuncagi ustunde tepiniyorsa ben de onum cuzdaninda tepindim ..
Bana olan hirsini kizimin en sevdigi kaplumbagadan cikarmak nedir ya? Oyle olmaz boyle olur..
kayinvalidem ikizi var deseler sizin kayinvalideden şüphe ederdim bu kadar benimki ile bu kadar benzerlik olamaz.
Ya ben sana mesaj aticaktim atamiyorum. Acaba belli bi yorum sayisina ulasmak falan mi gerekiyor ki.. :/

Hic oyle hissettirmiyor ama..

Hic oyle hissettirmiyor ama..
Bence öyle çünkü bir kavganızda size 170 le gittigini vs söylemiş sizin onun için telaş etmenizi ilgi çekmeyi istemiş kısaca . Çocuktan sonra tüm herşey çocuk oluyor ama eşinize ve kendinize de vakit ayırın ilgilenin sevin onu aynı bebeğinizi sever gibi sizi kıracağı zaman kırk kere düşünsün ben nasıl kırarım diye birbirinize pat kut laflar etmeyin salmayın evlendiniz diye siz bi adim atin bu konuda gerisi gelir eminin sizden göre göre oda yola gelecektir

Bunu zaman zaman benim eşimde yapıyor çok sinir bozucu hiç sabırları yok ya da işlerine öyle geliyor.
Mesela bir işim var baş edemez kızla hadi çabuk ol der bana. Kızım apt merdivenlerini çıkmak yerine bu aralar oturmayı tercih ediyor yoğun sabırla şarkıyla dikkatini dağıtarak çıkarıyorum ama babası dakikada sıkılıyor hadi çık çabuk çık akşama kadar burada mı bekleyeceğiz yok belim ağrıdı yok bilmem ne bana diyor yukarıdan seslensene. Akşam uykusunu da kızım direniyor bu aralar eşimin tepkisi hadi yat artık bir oturamadık.
Bir oturamayan o onun beli ağrır onun başı ağrır karnı acıkır bana birşey olmaz.
Bazen hakikaten avazım çıktığı kadar bağırasım geliyor. İki çocuğu idare ediyorum sanki Herkese ebeveynlik kimliği uymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…