-
- Konu Sahibi lightpinklady
anında duzelirdi.adamin eline gelince duvara yapistirsan elinde plastikten çelik ten olur hic morarmaz kanamaz bir yeri annesi parmağını dokundursa o parmak bi yerine mi batirdin acittin diye kadini azarlar size hak veriyorum.Bu arada eşin tam nefret edilen erkek tiplerinden
versen yarim saat ilgilenmez çocukla
Ama sen bakarken 100 ayri yerden eleştirir bir de bağırır çağırır uste çıkar
Eminim sen çocuğu düşürdün diye bu kadar üstüne geliyor kendisi düşürse iki gun sonra unuturdu
Sen hatirlatsan yine bağırır üste çıkardı
O an emzirmeyi birak ağlasin dursunEvet kural koymaya baslayayim diyorum. Kiziim uyduyu elleme kiziim tv ellenmez kizim gel tirmanma ustune duser kiziiiim.. dinlemiyor. Alip getiriyorum oturtuyorum yanima. Tv yi de kapatiyorum aciksa mesela. Kapaliysa baska odaya goturuyorm. Ama gene ayni davranis. Yani napmam gerekir hayir yapma dememden anlamasi icin...
Cimdikleme isinde de mememi kapattim elimle ellerimi yoldu resmen parmaklarimin arasindan cekistirdi . Ustunu siki giysilerle kapattim elini zorla soktu iceri gene cimcikledi. Meme vermeyi o an kestim olmadi. Tekrarladi sonralari .. bagirdim kizdim olmadi... kizmadan annecim meme cok acidi yazik degilmi sut gelmez sonra bak falan dedim anlamadi.. canim aciuo yapma annem dedm yok.. dun biraz da patlama oldu galiba laftan anlamiyosan hoop bundan anla gibi de oldum sanirim :/
Yemek yaparken genelde o uyurken yapabliuorum. Yada babasi gelir oyalar da ancak.. yada iki dk biseye bakcam gelcem diyelim aglarsa tum herseyi elimden firlatir gelirim yanina panikle. :/
Memeyi doymak icin emmiyor ki. Istyor hep onla avutuyor kendini..gece sikca uyaniyor mesela vizir vizir sesler yapar meme olmazsa aglamaya baslar ve susmaz. Agzina meme gelene kadar aglar uykuyla uyaniklik arasinda ...O an emzirmeyi birak ağlasin dursun
Kizin meme emmeyi oyuna çevirmiş bu yüzden sürekli meme istiyor
Eline su bebek eldivenleri olur ya onlardan tak ne kadar ağlarsa ağlasin çıkarma oyle emzir
Ek gida almiyor mu bu arada bu kadar sık mi emiyor
Canım ben senden fazla eşine üzüldüm yanlis anlama. Adam zaten morali bozukmuş para yüzünden. Erkekler kendini cok eksik hisseder bu konuda. Belki düşüncelere girmiştir o an. Kocalar saniyorki eşler çocuklarla rahat rahat evde oturuyor kendileri çalışırken. Bence güzelce konuş özür dile oda senden dilesin.
Bebeğe sıra gelince arkadan yada yürürken yada birşeyle ilgilenirken konuşma. Gözüne bakarak konuş. O an hicbirsey yapmadan. Rahatca güzelce konuş bıkmadan yılmadan. Eminim ise yarayacak
Ya... az once farkettim babasi kizimin kaplumbaga arabasini kirmis dunanında duzelirdi.adamin eline gelince duvara yapistirsan elinde plastikten çelik ten olur hic morarmaz kanamaz bir yeri annesi parmağını dokundursa o parmak bi yerine mi batirdin acittin diye kadini azarlar size hak veriyorum.
Işte kural tam burada geçerliMemeyi doymak icin emmiyor ki. Istyor hep onla avutuyor kendini..gece sikca uyaniyor mesela vizir vizir sesler yapar meme olmazsa aglamaya baslar ve susmaz. Agzina meme gelene kadar aglar uykuyla uyaniklik arasinda ...
Aldir yeniden aynı oyuncağı cezasıni kendi çeksinYa... az once farkettim babasi kizimin kaplumbaga arabasini kirmis dunhic biseye uzulmedim aglamadim oturup ona aglycaktm. Kizimjn eline batmasn kesmesin dye plastik parcalarini toplarken kizim da kaplumbaganin tekerlekleriyle ikiye ayrilan kafasiyla oturmus oynuyodu nolmus buna der gibi..
Gidip kizima ne isterse en pahalisindan oyuncak alasim var. Babasi da gorsun parasal konulari cok snirlendim.. bana sinirlenjp de cocugun oyuncaginin ustunde tepinmek nedir. Ne hirs bu
M masalgibi1 N nur mawishpepperony Sisyphe p0ly__
Cocuk sabir isi arkadaslar,sabri olmayan rahatina düskün insan cocuk yapmasin. Anne kelimesinin yükü agirdir..Evet haklisiniz. Vicdanim hic rahat degil
Esim isinde bunaliyor eve yansitiyor. Ben tum gun yoruluyorum ferahlamak istiyorum.. ikimizin de bir alani yok ferahlamak icin.. birbirimizden medet umup yaniliyoruz..
Evet kural koymaya baslayayim diyorum. Kiziim uyduyu elleme kiziim tv ellenmez kizim gel tirmanma ustune duser kiziiiim.. dinlemiyor. Alip getiriyorum oturtuyorum yanima. Tv yi de kapatiyorum aciksa mesela. Kapaliysa baska odaya goturuyorm. Ama gene ayni davranis. Yani napmam gerekir hayir yapma dememden anlamasi icin...
Cimdikleme isinde de mememi kapattim elimle ellerimi yoldu resmen parmaklarimin arasindan cekistirdi . Ustunu siki giysilerle kapattim elini zorla soktu iceri gene cimcikledi. Meme vermeyi o an kestim olmadi. Tekrarladi sonralari .. bagirdim kizdim olmadi... kizmadan annecim meme cok acidi yazik degilmi sut gelmez sonra bak falan dedim anlamadi.. canim aciuo yapma annem dedm yok.. dun biraz da patlama oldu galiba laftan anlamiyosan hoop bundan anla gibi de oldum sanirim :/
Yemek yaparken genelde o uyurken yapabliuorum. Yada babasi gelir oyalar da ancak.. yada iki dk biseye bakcam gelcem diyelim aglarsa tum herseyi elimden firlatir gelirim yanina panikle. :/