Kavga ettik ve carpti kapiyi gitti..yine kocam..

anında duzelirdi.adamin eline gelince duvara yapistirsan elinde plastikten çelik ten olur hic morarmaz kanamaz bir yeri annesi parmağını dokundursa o parmak bi yerine mi batirdin acittin diye kadini azarlar size hak veriyorum.

O an emzirmeyi birak ağlasin dursun
Kizin meme emmeyi oyuna çevirmiş bu yüzden sürekli meme istiyor
Eline su bebek eldivenleri olur ya onlardan tak ne kadar ağlarsa ağlasin çıkarma oyle emzir
Ek gida almiyor mu bu arada bu kadar sık mi emiyor

Canım ben senden fazla eşine üzüldüm yanlis anlama. Adam zaten morali bozukmuş para yüzünden. Erkekler kendini cok eksik hisseder bu konuda. Belki düşüncelere girmiştir o an. Kocalar saniyorki eşler çocuklarla rahat rahat evde oturuyor kendileri çalışırken. Bence güzelce konuş özür dile oda senden dilesin.
Bebeğe sıra gelince arkadan yada yürürken yada birşeyle ilgilenirken konuşma. Gözüne bakarak konuş. O an hicbirsey yapmadan. Rahatca güzelce konuş bıkmadan yılmadan. Eminim ise yarayacak

Sizin çocuğa yaptığınız hareketten sonrası önemli değil benim için. Ailecek yardım alın,o çocuğa yazık..

Memeyi doymak icin emmiyor ki. Istyor hep onla avutuyor kendini..gece sikca uyaniyor mesela vizir vizir sesler yapar meme olmazsa aglamaya baslar ve susmaz. Agzina meme gelene kadar aglar uykuyla uyaniklik arasinda ...

Yuzu bana cevrik bicimde kucagimda da tutsam hanfendi tepinip inmek istiyor. Yuzume bak kizim bak ben uzuluyorum sen boyle yapinca, bak kapi kapanabilir parmagin gecen ciss olmustu yine oyle olabilir aglarsjn ben de uzulurum cok acir falan diyorum... tv.yle oynanmaz ustune pat olursa acir basin diyorum falan. Ama minik canavar ihi ihi ihi olup daha lafimi bitirmeden iniyor . Benj dinlemiyor ki cani istemedi mi.. :/
Nasil ogreticem bilmiyorum. Kucuk cezalar deniyorum. Tv.yle oynuyosa onu ordan alio giderim. Kapiyla oynuyosa o kapiyi kapatrm hic acmam aglasa da. Memeyi cimcikleynce kapatip emzirmeyi birakiyorum aglarsa da oynamazsan vericem meme aciyo yoksa diyorum. Yani anlamasi icin biseyler yapiyorum sozlu anlamadigi icin.. bakalim...

anında duzelirdi.adamin eline gelince duvara yapistirsan elinde plastikten çelik ten olur hic morarmaz kanamaz bir yeri annesi parmağını dokundursa o parmak bi yerine mi batirdin acittin diye kadini azarlar size hak veriyorum.
Ya... az once farkettim babasi kizimin kaplumbaga arabasini kirmis dun hic biseye uzulmedim aglamadim oturup ona aglycaktm. Kizimjn eline batmasn kesmesin dye plastik parcalarini toplarken kizim da kaplumbaganin tekerlekleriyle ikiye ayrilan kafasiyla oturmus oynuyodu nolmus buna der gibi..
Gidip kizima ne isterse en pahalisindan oyuncak alasim var. Babasi da gorsun parasal konulari cok snirlendim.. bana sinirlenjp de cocugun oyuncaginin ustunde tepinmek nedir. Ne hirs bu
M masalgibi1 N nur mawish pepperony Sisyphe p0ly__

Oyuncaginimi kirmis Allahim akil fikir merhamet versin ya oyuncagin ne sucu var gelmedimi esin canim naptiniz.Egerki cocuk cok seviyisa al aynisindan bazi cocuklar bitaneye oyuncagini cok sever

Memeyi doymak icin emmiyor ki. Istyor hep onla avutuyor kendini..gece sikca uyaniyor mesela vizir vizir sesler yapar meme olmazsa aglamaya baslar ve susmaz. Agzina meme gelene kadar aglar uykuyla uyaniklik arasinda ...
Işte kural tam burada geçerli
İki üç gün kızının çok ağlamasına dayanacaksin
Aman ağlıyor ne yapayim dersen bu böyle 3 yaşına kadar gider
Ulu orta annesinin memesini acan 6 yaşında bir cocuk vardı o aklima geldi

Ayrıca bebekler o kadar çok timsah gözyaşi döküyor ki şaşıp kalıyorum
Bir de yavaştan bebeği başkalarıyla birakma hazırlıklarına başla
Çalışmayı düşünüyorsun
Şimdiden böyleyse 2 3 yasina gelince hepten birakmayacak seni ne bakıcıda ne kreste durmayacak

Aldir yeniden aynı oyuncağı cezasıni kendi çeksin
Ayrıca soyle sabah az daha kizin bacağına batiyordu yakaladim
Kiz çok ağladı diye anlat
Nefret ederim kimseye gücü yetmeyip evde karısına diklenen adamdan

Bence senin de çocuğa karşı fevri davranışların oluyor. Tamam tutup fırlattın demiyorum ama eşin sendeki fevriliği görüp kızmış. Bebek bu sen ona bağıramazsın, sert tepki veremezsin. Eşimin bunu yaptığını görsem ben çocuğu alır giderim. İkinizin de yardıma ihtiyacı var karı koca. Birbirinize olan hıncınızı çocuktan çıkarıyorsunuz resmen.

Evet haklisiniz. Vicdanim hic rahat degil
Esim isinde bunaliyor eve yansitiyor. Ben tum gun yoruluyorum ferahlamak istiyorum.. ikimizin de bir alani yok ferahlamak icin.. birbirimizden medet umup yaniliyoruz..
Cocuk sabir isi arkadaslar,sabri olmayan rahatina düskün insan cocuk yapmasin. Anne kelimesinin yükü agirdir..

Borç yapmayın. Krediye işte bu yüzden karşıyım. Kıt kanat geçinip bir de araba için ev için kredi çekiliyor ya da kredi kartlarına abanılıyor ailede ne huzur kalıyor ne bi şey.
Geçenlerde adamın tekine karısı baldızı falan ev al diye zorlamış. Adam da almış krediyle ama krediyi ödedikten sonra elinde kalan para 500. Maddi sıkıntıdan cinnet geçirmiş hem karısını hem çocuklarını öldürmüş, kalkmış baldızının evine gitmiş onları öldürmek için ama onlar da yokmuş evde Allahtan. Sonra kendi kafasına sıkıp intihar etmiş.
Şimdi soruyorum o ev hayır mı getirdi şer mi?
Hepsi 2 metrelik toprağa girdi. Allah kimsenin başına vermesin. Ama mal için mülk için kendinizi o kadar zorlamayın. Yunus Emre boşa dememiş ki “mal da yalan mülk de yalan, var biraz da sen oyalan”

Neyse eşiniz zaten normal değil, olan o bebeğe oluyor.

Yahu bu yasta elbette bebek laftan anlamaz. O memeyi kapatmadigin süreci, bebek devam eder.

Bebek icin mesela su tarz birsey alabilirsin

https://www.google.be/search?tbm=is.....0.0.0....0.vkdGAAaGACk#imgrc=d7tHLWfuqxX9bM:

Yada almazsan bile dedigim gibi normal park'a koy oyuncaklari ile. Yada mutfakta yemek yaptiginda, mama sandalyesine koy oyuncaklari ile. Hem yemek yapip, hem arada onun ile ilgilenirsin.

Ancak fark ediyorum ki pepperony üyeside sana bircok öneride bulunuyor ve bende bircok öneride bulunuyorum ve gecmis konulardada baska üyelerinki vardi ve sen acikcasi pek tinlamiyorsun gibime geliyor. Daima bir bahane ile geliyorsun. En basit cocuga uyku egitimi vermezsen, hem cocuk hem evlilik cok yipranir. Ve hali ile her hafta böyle konu acar olursun. Illa beni dinle demiyorum. Esin tamamen masum oldugunuda demiyorum, ancak özelikle o bebek icin lütfen birseyleri degistir. Farkli birseyler denemeye mecbursun. Cocuk saat 12de yatmaya, her 15 dakikada kaldirilmasina devam edilmez.

Evet evliliği beceremiyorsunuz.bana sizde sorun varmış gibi geldi anlattıklarınızdan.eşinizi siz deli ediyorsunuz.bence eşinize karşı saygılı ve tatlı dilli davranmıyorsunuz.kesinlikle birlikte destek almalısınız.bebeğe çok yazık.bu durumun üzerinde etkisi kalır.daha fazla çocuğun yanında bağrışmayın..

Bu çocuk başta bu huyu edindiği zaman keşke sert olsaydıniz ve huyu edinmesini engelleseydiniz. Ben eşinizi de sizin bu hale getirdiğini düşünüyorum. Bence sizin kesinlikle bir tedaviye ihtiyacınız var yoksa babası bagirdi diye kızının ağlamalarını bu kadar düşünen biriyken onu alıp sertçe yan tarafa koymak bana normal bir davranış gibi gelmedi..

Benim oğlum da ben onu emzirirken oyun yaptığını sanıp ya çimdikliyor ya da bazen tüm gücüyle ısırıyor valla gözümden yaş geliyor bazen ama alıp savurmuyorum yapmayın etmeyin lütfen ufacık çocuğun ne suçu günahı var

Bu adam yakinda başkasina da gidebilir gönül iliskisi filan yaşayabilir
Sonra da derki evde huzurum yok.evde rahat degilim bahanelerine siğinir
Evlilikte kaŕsilikli anlayis alttan alma önemli
Her sorumluluk tek kısiye yikilinca olmaz . Böyle sallanir evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…