- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
-
- Konu Sahibi lightpinklady
Yine kocamla ilgili aciyorum.. bi onceki konum gene kavgalarimizla ilgiliydi...
Su an kocam evde degil. Carpti kapiyi cikti gitti .bagristik cagristik. Evi tekmeledi yerlerde tepindi.. bebegimin o bagirdikca aglamaktan nefessiz kalisina uzuluyorum en cok da.. baska bir sehe degil. Ne dedigu laflara ne kufurlerine.. kulagimin birinden girdi birinden cikti sanirim.. Bebegimin uzulmesine dayanamiyorum...
Olayi anlatayim bugun karnim agriyordu bacaklarim kollarim halsizdi aksama dogru iyice artti bu halim. Esim eve geldi. Guzel yemek yedi bilmem ne.. dedi ki ben annemgile gidicem bi..niye gidiceksjn dedim, evlenmeden onceki bikac pantolonum vs orda onlarj alicam evden dedi. Iyi tamam dedim.. bu arada ben usuyorum batyaniyeye girdim bebek yatirmiyo bile ustume tunuyor meme istyo sanyorum o da degil falan.. Sonra neyse dedi bebek uyuynca gderm. Ohoo dedim saat 12de uyuyor ancak ta ozaman mi gidiceksin.
Sonra dayanamadim daha fazla iceriye yataga geldim uzandim kizimi da babasiyla birakrim. Sizmisim resmen. Iki kere kizimi getirdi uyuycak heralde diye meme vermem icin. Meme yiyo ama yatakta emeklemeye calisiyo birakip. Bir de bi zamandr huy edinmis tek memeyle oyun oynuyor engelleyemiyorum ucunu cimcikliyor cevrmeye calsyor falan. Kapatsam da aciyo elini sokuyo falan neyse.. ben uyuklarken kizim meme emiyodu ustume tunemis bi bicmdeydi gene yani yan yana yatiyor degildik. Esim de yanimiza uzanmisti. Birden cimcikledi yine kizim ben uyuyor gibiydim zaten halsizlikle. Canimin acisiyla cocugu kollarinin altndan tutup kaldrdm havalandirdm sert oldu braz kiziim napiyosun diye yan tarafa koydum hizli yaptm bu hareketi..Esim cocugu firlattn dedi kizdi aldi bebegi salona gitri. Cocuk aglamamisti etmemisti babaai goturnce meme iatedigi icin uyumak istedgi icin aglamaya basladi. Getir ya meme istyor,diye bagirdm ,gene firlat diye mi falan dedi.. sonra kalktm kucagndan almaya cabalarken vermemek icin bana tekme savurdu falan. Bak pisman olucagin seyler yapma dedim. Sen kimsin ki lan benim cocugumu firlattn dedi ..firlatmadim karanlikta gormemissin kaldrdm koydum cocuk elimdeydi canim cok acidi falan dedim. .. cocuk o ara bagrismalarimzdan dolayi katila katila agladi.. 1yasina girecek bu arada kizim ve herseyi anliyor.. Bana bak bu cocuga bisey olursa seni oldrurum bile dedi bagira bagira.. ben sanki yabanciyim ya deli midir nedir... cocuk cildiriyo bu arada.. korktum acikcasi.. bisey yapar diye dusunuyorum bi yandan. Sakinlestirmek istiyorum onu bi yandan. Ama bebek agladikca babasi iyice cildieiyor.. Bak sen bagirdkca aglyo sus falan dedim .. ne yani herseyin sorumlusu ben miyim diye duvar yumrukladi tekmwledi falan. Ya .. aglayan kipkirmizi bi bebek ve deliren kriz geciren bi adam.. ben napcagimi sasrdim. Git anana en iyisi hadi dedim.. sonra neyse iste bagira cagira kufurler ede edeee ede gitti..
Kizim ne bende sustu o ara ne babaai alinca sustu. Babasi bana bagirdi diye resmen cildrdi. Ben o durumda bile,bak kizim baban da ben de sana bagirmadik biz oylesine sinirlendik senle alakasi yok smdi duzelcez bak ...falan diyordum..hatta babasi giderken de cocuk kucagimda arkasndan bakakaldik cunku kizim bakmak istedi. Kapi acilinca oraya gitmek bakmak istyor gelene gidene ..
Uzgunum kisacasi..
Tek damla aglamadim bu sefer. Su an nerede bilmiyorum. Bi keresinde kavgamizda cekip gitmisti. Aradigimda arabanin hiz sesi duyuluyordu telefonda 170le gidiyorum falan demisti... simdi kim bilir napiyor..
Cok uzgunum kirginim kizginim... evden gitmesi hayirli mi oldu bilmiyorum o sinirle napardi blmiyorum..
Cocugu 1saatcik idare edemedi, isleri varmis yapamamis ona soyleniyordu kavga oncesi.. ayrica geldiginden beri surati asikti. Ne oldu dedim 40 kere, paramiz yok aylik kredi harcamamis su kadar olmus diyip durdu. Napcaz ne etcez falan filan.. her ay limiti asiyoruz zaten simdi niye takildin falan dedm. Hatta hastaym gtrm dizine yattim ona da moral olsun bana da diye.. mutlu aile tablosu cizdik 2saat once...
Deneyimleri olanlar,careyi bulanlar kari koca iliskileri super olanlar bana yazin..ben beceremiyorum bu evlilik isini galiba...
Su an kocam evde degil. Carpti kapiyi cikti gitti .bagristik cagristik. Evi tekmeledi yerlerde tepindi.. bebegimin o bagirdikca aglamaktan nefessiz kalisina uzuluyorum en cok da.. baska bir sehe degil. Ne dedigu laflara ne kufurlerine.. kulagimin birinden girdi birinden cikti sanirim.. Bebegimin uzulmesine dayanamiyorum...
Olayi anlatayim bugun karnim agriyordu bacaklarim kollarim halsizdi aksama dogru iyice artti bu halim. Esim eve geldi. Guzel yemek yedi bilmem ne.. dedi ki ben annemgile gidicem bi..niye gidiceksjn dedim, evlenmeden onceki bikac pantolonum vs orda onlarj alicam evden dedi. Iyi tamam dedim.. bu arada ben usuyorum batyaniyeye girdim bebek yatirmiyo bile ustume tunuyor meme istyo sanyorum o da degil falan.. Sonra neyse dedi bebek uyuynca gderm. Ohoo dedim saat 12de uyuyor ancak ta ozaman mi gidiceksin.
Sonra dayanamadim daha fazla iceriye yataga geldim uzandim kizimi da babasiyla birakrim. Sizmisim resmen. Iki kere kizimi getirdi uyuycak heralde diye meme vermem icin. Meme yiyo ama yatakta emeklemeye calisiyo birakip. Bir de bi zamandr huy edinmis tek memeyle oyun oynuyor engelleyemiyorum ucunu cimcikliyor cevrmeye calsyor falan. Kapatsam da aciyo elini sokuyo falan neyse.. ben uyuklarken kizim meme emiyodu ustume tunemis bi bicmdeydi gene yani yan yana yatiyor degildik. Esim de yanimiza uzanmisti. Birden cimcikledi yine kizim ben uyuyor gibiydim zaten halsizlikle. Canimin acisiyla cocugu kollarinin altndan tutup kaldrdm havalandirdm sert oldu braz kiziim napiyosun diye yan tarafa koydum hizli yaptm bu hareketi..Esim cocugu firlattn dedi kizdi aldi bebegi salona gitri. Cocuk aglamamisti etmemisti babaai goturnce meme iatedigi icin uyumak istedgi icin aglamaya basladi. Getir ya meme istyor,diye bagirdm ,gene firlat diye mi falan dedi.. sonra kalktm kucagndan almaya cabalarken vermemek icin bana tekme savurdu falan. Bak pisman olucagin seyler yapma dedim. Sen kimsin ki lan benim cocugumu firlattn dedi ..firlatmadim karanlikta gormemissin kaldrdm koydum cocuk elimdeydi canim cok acidi falan dedim. .. cocuk o ara bagrismalarimzdan dolayi katila katila agladi.. 1yasina girecek bu arada kizim ve herseyi anliyor..
Kizim ne bende sustu o ara ne babaai alinca sustu. Babasi bana bagirdi diye resmen cildrdi. Ben o durumda bile,bak kizim baban da ben de sana bagirmadik biz oylesine sinirlendik senle alakasi yok smdi duzelcez bak ...falan diyordum..hatta babasi giderken de cocuk kucagimda arkasndan bakakaldik cunku kizim bakmak istedi. Kapi acilinca oraya gitmek bakmak istyor gelene gidene ..
Uzgunum kisacasi..
Tek damla aglamadim bu sefer. Su an nerede bilmiyorum. Bi keresinde kavgamizda cekip gitmisti. Aradigimda arabanin hiz sesi duyuluyordu telefonda 170le gidiyorum falan demisti... simdi kim bilir napiyor..
Cok uzgunum kirginim kizginim... evden gitmesi hayirli mi oldu bilmiyorum o sinirle napardi blmiyorum..
Cocugu 1saatcik idare edemedi, isleri varmis yapamamis ona soyleniyordu kavga oncesi.. ayrica geldiginden beri surati asikti. Ne oldu dedim 40 kere, paramiz yok aylik kredi harcamamis su kadar olmus diyip durdu. Napcaz ne etcez falan filan.. her ay limiti asiyoruz zaten simdi niye takildin falan dedm. Hatta hastaym gtrm dizine yattim ona da moral olsun bana da diye.. mutlu aile tablosu cizdik 2saat once...
Deneyimleri olanlar,careyi bulanlar kari koca iliskileri super olanlar bana yazin..ben beceremiyorum bu evlilik isini galiba...