Kavga ettik ve carpti kapiyi gitti..yine kocam..

tövbe estagfurullah... şu Doğum sancısını erkekler tatsa nasıl olurdu acaba ancak öyle anlarlar annelerin Canından can çıktığını... üzülme sakın senin hata yapmanın nedeni eşin unutma bişeyi ne kadar iyi yapmaya çalışırsa o kadar eline yüzüne bulaştırır insan eşini konuşturmamak için daha iyi ilgilenmeye çalışırsın daha fena olur bişeyler esirgediğin göze çöp batar hesabı :))

Bebişimz çoğu zaman bizle yattığı içn Aynı mevzu benm evliliğimdede çok yaşadım.. ama sonuç böyle olmadı. Eşim beni uyardığında “sen görmedin sadece ayağını ittim bebeğin “dedim oda bi iki söylendi sustu. Ben eşimi uyarınca oda aynısını söylüyor. Bebeğe yapılan yanlışlarda birbirimizi uyarmak ikimizide sevindiriyor. Bebeğime sesim yükselirse eşim uyarıyor ve bu benm çok hoşuma gidiyor. Demekki bebeğimize önem veriyor diyorum..

Eşin gelince sakince konuş. Onun Haklı olduğunu söyle ama verdiği tepkisi içn özr dilemesini iste. Ve sende özr dile. “ uyku sermesi farkında deilm” de. Bebeğinin üstüne titrediği içn sevinmelisin..
Hiç takmasa hatta bebeğine senin yaptığnı yapsa daha iyi olmayacaktı emin ol..

Akşam hic konuşmadım sanki ben kirdim onu bana aptl gibi davranmaya devam ediyor yatistiracagina kalktim tuvalete yine kaçtı gitti işe.kendini hamile zannediyor heralde.bu kadar saçma bir insan tanımamışım meğer.sizinki de özür dilemeden suratiniza bakmasin bi zahmet.sanki tek başına kalsa sizin kadar sabredip doyurup sahip cikacak mi.

Iyi deee , diyorum ki ona karanlikta gormemissjn ben aldim havalandrdim ve yanima biraz sertce koydum. Ve yumusak elyaf yorganin uzeriydi pofuduk koulydugum yer de.. Diyor ki haaayir canim ben gordum sen resmen alip firlattin diyor . Duyan da frizbi gibi salladim cocugu sanacak. Basim catliyor su an..Hayir yani bi de kendisi geceleej abuk sabuk ruyalar gorup uyanip uyandgni farketmeyen de birisi.. bu zamana kadar bisey demedim ama normal olmadgini dusunuyorum. Esas bi bunla ilgili konu acayim ben..bakalim ne diycekler.

Zaten 1saat belki ,fazla degil,iceri uzandim ve 1saatcik ancak bakti. Onda da sinir olmus iste belli. Kizim niye uyumuyosun kizim yarin is icin hazirliycagim seylee vardi. Kizim ben daha dus alcaktim yaa kizim hadi uyu blmem ne diyip duruyordu. Bebegi ne zaman versem eline, hep internetten bebek sarkilarj falan acip izlettirmjstir. Yaraticilil yok. Ben kaplimbaganin ustune fille civciv koyup du duuut falan yaparim. Kafama hic bisey bulamasam corap koyar basimi eger dusururm geri koyarim bunlar bi oyundur. Gel kizim sallayim senj der ayagmda zorla sallar kacsa da hop hop diye hoplatirim. Muzik acarim sever muzigi dansederm sebek sebek ,o da bana bakar. Kucagima alirim odalari turlariz istedgi neyse bibloysa bile veririm iki eller sevee geri yerine koyariz. Oyuncak kutusunu doldururm gelip hepsini sacar geri falan... yani o an oyalamak icin biseyler bulunur. Ama babasinin hic haberi yok biseyden. Hala 2 aylik bebek saniyo sanki hic biseyden anlamiyormus gibi .. put gbi yaninda otursun istyor.
Yemek yerken kizim ona tirmansa (esim gec gelir genelde hele bebekten sonra da iyice ben yemis olurum..cunku ne bulsam ne zaman oluraa yiyorum artik..icerde tepsiyle yer esim de..) bebek kanepeye tutunup onun tepsisine tirmanacak olsa. Al askm sunu basimdan amaa yemek yedirtmiyi heryeri dagitcak blmem ne. Ee ben nasil yiyorum idare et biraz. Sanki ben yerken cocuk beni izliyo oturup. Hem ona yedirip tek elimle bide kendi agzima tikistirmaya calisiyorum..

Senin esinin de seni anladigni,aman hamile diye ihtimam gosterdigini hic sanmiyorum. 19haftaliksin heralde. Karnin cok hafiftir. Bende 24ten sonra gobek sismisti baya.Ondan sonra bpule kipirdadikca hatta disardan gorunur hale geldikce kipirtilar,adam icerde biseyin buyudugunu kabullenmisti ancak... Annelik bile dogurduktan sonra tam anlamiyla hissediliyor bence. Babalik diye bisey sanmyorum bebek dogunca bile gelmiyordur o his. Bebek buyuyup iletisim kurdukca anca. Erkekler babaligi cocugun anasina bagirip cagirmak saniyo galiba...

kocaligi birak insanliktan çıktı benimki.aksam iyicene misafirlere rezil oldu bana ve arkadaslarimiza bu halimle bana magna vereceklerinzannetmiyorum.ben kendi evliligi için bu kadar alçalması beni üzdü gözümde 0.sizin durumunuzda da babasinla muhatap olmak istemeyen bir evlat yetisiyor.babasida o büyüyünce vermediği ilginin mislini bekleyen baba olup evladını kendinden soğutacak

Tamam adam seni yanlış anlamışta, sen neden sinirlenerek yangına körükle gidiyorsun? Sakin bi şekilde kendini ifade etseydinya atar mıyım hayatım o benimde çocuğum vs.. desen karşındaki sakinleşecek ve sana kızdığı için kendini ezik hissedecek?

Bence esinizin cildirma sebebi maddi sorunlar. Evin yükünü tek basina sirtlaniyor ancak kazandiklari, harcamalarina yetmiyor. Her ay ayni sey oluyor demissiniz, her ay tek basina didinip hem esi hem cocugu hem kendini idare edememek, borcun hep fazla olmasi kolay degil. Dışa vurumuda hakaret, bagirma şeklinde oluyor.
sizde calisma olanaklarini gozden gecirirseniz eve giren paranin artmasiyla gerginlik azalacaktir diye dusunuyorum

Ay ifade ediyoruuum dinliyor mu, hayir gordum firlattn bilmem ne diyip duruyor. Sonrasi bagrisma iste. Bebek agladigi icin ikimiz de iyice gerildik sanirim... o beni sucluyordj ben de onu..

Gozden geciriyorum zaten.. muhendislik mezunuyum evlenmeden is bulayim dedim,bari bekleyelim tezi yazip kurtulayim dedm yok.. evlenince de yazarsn dedi. Oyle boyle 2yil daha gecti son donemimdeyim su an..ozelde is bulamadim. Kpss yi 2kere girdim beceremedim. 3.sune de hazirlanabilecegimi sanmiyorum. Artik alanima gore degil herhangi bi isi bile yapmayi dusunur hale geldim. Mesela kasiyerlik yapayim diyorum onun da onune geciyor .Kendine gore bir is bul bilmem ne.. hatta hic bulmasam sevinecek.. calismamj istemyor sanki.. nedeni de,ben rahat edeyim is stresi cekmeyeym diyeymis .. evde oturmak tum yuku omzuna almak cocugu ayri kocayi ayri idare etmek ev islerine yemege herseye tek basina yetismek, mukemmel olmaya calismak stres degilmis gibi...
Bir plan var kafamda.. bosansam bosanamam bile su halde ben. Para kazanmiyorum ve bebegim kucuk :/
Planim, ales yds ye girmek. Tezimi yazip mastiri bitrmek, sonra olanak kovalamak,bebegimi buyutmek. Ve hala is bulamamissam herhangi bi ise girmek.....

Konularını okurken malesef srnin de eşinin de çocuğa hazır olmadığını düşünüyorum
Sorumluluk ağır geldi
Ve ayrıca sen çocuğun uzerine cok düşüyorsun bence
Ben de diyorum hazir mi degildik diye. Ama hatirliyorum ki cocuk oncesj de, himm insan bilmedigi biseye nasil hazir olur ki ne dusunup de neye hazir olacagimi nerden bilebilirim ki..dedgimi hatirliyorum. Cocuga hazir nasil olunurdu ki.. :/
Cocugun ustune dusmek nasil yani .. silahlarimi kusanip ates etmeye hazir bi bicimde sormuyorum. Cidden oyle dusunmenize neden olcak naptiysam disardan bi goz soylesin ki himmm gercekten de haa..diyebileyim diye soruyorum...

Yok aman esim kim oluuo da onun gozune girmek icin daha iyi ilgilenjyim diycem. Hih... ben bebegimle zaten en iyi sekilde ilgilenmeye calisiyorum. Babasj da naparsa yapar. Ama bana degil cocuga zarar veriyo bagirmasi cagirmasi. Hamileyken ay bi laf soylese oturur aglardim 40 saat. Su an sulaleme kufretse umrumda olmuyo ben de bi garip olmusum.

Dur bakalım nolcak ben de bilemedim

Yani tüm hayatı çocuğa endekslemek
Aman düşer aman aglamasin hemen kucağıma alayım mesela
bir sorunu mu var korkusu
Bebeği kimseye emanet edememe
Biraz rahat olmaya çalışın eşin çocuğun tüm yükünü sana birakiyor sense hem çok yoruluyor hem bebeği bir an olsun bırakmıyorsun
Soruyorum mesela bir isin var yemek yapıyorsun bebeğin ağlamaya başladı hemen elindekileri bırakıp bebeğe mi kosarsin yoksa iki dakika ağlasin bir sey olmaz diyebilir misin
En son ne zaman kuaföre gittin makkaj yaptin yada bebekle beraber sokağa çıktın yürüdun örneğin

Ben suçlamak için söylemiyorum sadece senin de bebeğinin de bir düzeninin kurallarının olması hem seni rahatlatir hem bebeğini
Örneğin senin memeni çocuğun cimdikleyemez gerekirse bir elini tut sen
bir yaşına gelmiş artik kural zamani

Hepsine katılıyorum kuralsız aile çocuğu yönetemez. Bir hayat boyu çocuk aileyi yönetir.

bu deger bulunuyor mu sanki böyle erkekler evlenmemeli baba olmamalı.adam olmak bu degil insan olmak bile bu değil.tüm yükü kadına yığıp yillar sonra sokaga terkedilmiş enik gibi. Disarda kalip evlatlarinin ilgilenmemesine isyan etmek.babalığa sığmaz.ki bu adamin sonu bu görünüyor.insan ne ekerse onu biçer

Evet kural koymaya baslayayim diyorum. Kiziim uyduyu elleme kiziim tv ellenmez kizim gel tirmanma ustune duser kiziiiim.. dinlemiyor. Alip getiriyorum oturtuyorum yanima. Tv yi de kapatiyorum aciksa mesela. Kapaliysa baska odaya goturuyorm. Ama gene ayni davranis. Yani napmam gerekir hayir yapma dememden anlamasi icin...
Cimdikleme isinde de mememi kapattim elimle ellerimi yoldu resmen parmaklarimin arasindan cekistirdi . Ustunu siki giysilerle kapattim elini zorla soktu iceri gene cimcikledi. Meme vermeyi o an kestim olmadi. Tekrarladi sonralari .. bagirdim kizdim olmadi... kizmadan annecim meme cok acidi yazik degilmi sut gelmez sonra bak falan dedim anlamadi.. canim aciuo yapma annem dedm yok.. dun biraz da patlama oldu galiba laftan anlamiyosan hoop bundan anla gibi de oldum sanirim :/
Yemek yaparken genelde o uyurken yapabliuorum. Yada babasi gelir oyalar da ancak.. yada iki dk biseye bakcam gelcem diyelim aglarsa tum herseyi elimden firlatir gelirim yanina panikle. :/

Bu arada eşin tam nefret edilen erkek tiplerinden
versen yarim saat ilgilenmez çocukla
Ama sen bakarken 100 ayri yerden eleştirir bir de bağırır çağırır uste çıkar
Eminim sen çocuğu düşürdün diye bu kadar üstüne geliyor kendisi düşürse iki gun sonra unuturdu
Sen hatirlatsan yine bağırır üste çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…