katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Bende bugün girdim mülakata 4 soruda 3 üne tam cevap verdim.
Güzel bir ortam oldu sohbetli.
İnşallah en hayırlısı olur.
Ahh geçer mi şimdi 11.12 gün

kendini çok şartlama takmıyorum desende çok üzülüyor insan etkisini birkaç günde zor attım

canım merhaba bende kocaeli adliyesinde girmiştim bende kazanamadım çok soru sordular ben bu kadar soru beklemiyordum kazananların klavyeleri baya yüksekti en azından biraz adaletli bir eleme olmuş gibi geldi bana sana neler sordular iki kardeş ismini hatırlıyorum biri girmiş biride yedekte kalmış onlardan biri sen değilsin demi

arkadaşlar cuma günü mülakata giriyorum. Hepinizden dua bekliyorum....
İnşallah emeklerimin karşılığını alabilirim....

İzmir mi cnm?
Hayırlısı olsun..
Açıklansın artık girinde merak ediyorum...

evet canım izmir benim de. Hepimiz gereksiz yere strese girdik. Sonuçta mülakata giren kişilere yine aynı süreler verilmiş. Hiç bir şey değişmediği halde günlerdir mülakat gününü bekliyoruz.
Yarın akşam açıklanacağı yazılıyor forumlarda umarım açıklanır da artık daha fazla sıkılmayız.

İnşallah canım yarın akşam açıklanır. Bu arada hangi forumlarda cnm?
Gerçi hiç sanmıyorum açıklayaccaklarını Salı Çarşamba açıklarlar gbi geliyor.
Hayırlısı olsun. Emeklerimiz boşa gitmesin İnşallahh.
Başarılar dilerim canım sana.

Bende dün girdim mülakat sınavına. Cuma akşamı ya da en geç pazartesi günü açıklarız demişlerdi. İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olur

Bende dün girdim mülakat sınavına. Cuma akşamı ya da en geç pazartesi günü açıklarız demişlerdi. İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olur

Amin canım İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
Bu akşam açıklamaları sözz konusu mu gerçekten?
Açıklansın ya.

Aradım Adliyeyi. Pazartesi açıklayacağız dediler... İnşallah erken açıklanır.

Son düzenleme:
Üzülsem mi... Yoksa en azından şuanki durumuma umut mu bağlasam bilmiyorum...
Tam ortada kaldım denebilir.
İlk 10 içinde yedeğim ...
Yedek alımlarıda olmuyor değil yani...
Hayırlısı İnşallah herşeyin...

hayırlısı canım . İnşallah olur. Benim ne umudum ne güvenim kalmadı açıkçası. Zaten soruları sorup cevaplarını dinleme lütfunda bulunmamalarından belliydi bazı şeyler. Neyse artık hayırlısı buymuş yapıcak bi şey yok...

Benimde dinlemeye tenezzül etmediler ben cevaplıyorum onlar karşıda lak lak kahkaha bişey de denmiyor ki arkadaş yazık valla. şu topikten bi tane kazanan çıkmadığı için durumun ne olduğu belli. hadi birimiz başarısız olsak hepimiz mi başarısız insanlarız. hakkımız çok yendi malesef..

ben kendimi çok dalga geçilmiş hissettim açıkçası. Piyon gibi şunları bi eyleyelim de gönderelim, listeleri hazırlayalım dediler.

Açıkçası benim mülakatım bana göre iyiydi.
Samimi espirili ve sohbetliydi.
İnşallah hakkı olanlar kazanmıştır. Gerçekten çok isterim.
Benim okul devam ettiği için puanımı kırdıklarını düşünüyorum.
Ama face te forum sitesinde kesin kazandık yazanlar kazanmış...
Araştırdım geçen sene de yedeklerden alım olmuş İzmir için. Hatta alımlardan sonraki ilk ayda bile. (Benim yedek sayımın 1.5 katı kadar)
Ki yedek sayım çok geri değil. 20 25 Olsaydım yedekte kesin umudumu kaybederdim...
İnşallah haber gelir de topiğin bu yılki Kazananlarından olurum.

Son düzenleme:
Ben mesela cekete giymeyecektim ama ayıp olmasın diye giydim saçlarımı makyajımı en sade halde yaptım bi memura yakışır gibi. güzel güzel konuştum sorulara cevap verdim daha ne? ben 3 soruya tam 1 soruya yarım cevap verdim diye elendiysem diğer adam 6 soruda 1 biliyosa nasıl alınıyor?
Eğer adaletli davransalardı alınmam gerekirdi ama alınmadım. Saygısızlık yapmadım efendimli falan konuştum daha napılır ben bilmiyorum
Bir daha girer miyim bilmiyorum açıkcası gözlerimle gördüm ben neyin ne olduğunu...

Facebook sayfasında kesin kazandım diyip kazananlarda var zaten numara özellikle izmirden bir çocuk vardı liseli a ile başlıyor ismi çok inandım bilmem ne diyor sallıyor resmen inanmakla olaydı bu topiğin hepsi girerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…