ankara da girecek olanlar yazsın. ve 150 den aşağı yazanlar gitmek zahmetinde bulunmasın:)
şaka tabii herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar, herkes kısmetini yer.
ben ne yazmışım sence. tekrar oku. millet şu lafla girmeyecekse, katipler netteki yorumlardan sonra hiç girmezler.
Tekrar okudum ve yine aynı düşünceyi uyandırdınız. Ben size sen diye hitap etmedim tekrar "oku" diyerek sert çıkamazsınız
Niyetim tartışmak değil
İlk önce 150 den aşağı yazanlar girmesin diyorsunuz sonra kıvırıp şaka diyorsunuz
Kusura bakmayın da bu topiğe her kesimden insan geliyor
Yılların tecrübesi olanda, bilgi sahibi olmayanda
Bilmeyen biri yorumunuzu okusa benim şansım yok diye düşünecek
Madem 150 ve yukarısı alıyor 160,170.. yazanlar elenmesin o zaman
Mülakat diye bir şey var.
canım iyi yürüyüş oluyor benim için..ben karatay diyet gurubundayım..diyetle ideal kiloma da ulaştım..oh benden iyisi yok..bir de memur olabilirsem çok mutlu mesut olurum.
emiri okula götürürken yürüyüş ne güzel cnm işte hem temiz havada alıyorsun ...
tabi çocukla zor her şey daha zor yani daha zahmetli o kadar ilgi istiyorlar ki ...
f yazıyodun di mi cnm ?
Adilemir, konunu sınavlar başlığından ben taşıdım buraya söylemeyi unutmuştum
canım yazdıgın yorumu okuyunca bende sevgi meleğinin tepkisi verdim kendi kendime..
katipler nette memurlar nette türlü türlü insan var.. insanı caydırmak için kendilerine yol açmak için türlü türlü oyun yapan insan var..
konu sahibinide sevgi meleğinide severim degerde veririm.. kpss döneminde beraber çalıştık.. birbirimize destek olduk.. bilgi fikir yol yordan alışverişinde bulunduk..
burda ki bu topiğin amacı birbirimizi motive etmek ii oldugumuza daha ii olcagımıza inandırmak.
çok toy olup çok yeni yolun başında olan insanlar var.. senin bu yorunumu görüp üzelecek bayanlar olabilir topikte..
"kardeşim az yazıosun biraz daha çabala. hani çok yazarsan belki elemezler" gibi bir yorum olsa hem karşı tarafı uyarmış olursun hemde onun moralini bozmamış olursun..
senin yazdıgın yada bir başkasının yazdıgı olumsuz yorum beni etkilemez.. ama dediğim gibi çok toy yeni yolun başasında olanlar var.. onları düşünüp o hassasiyette yorum yapmak lazım..
.................
bende demin 100/5 yazdım.. hergün çalışmıyorum.q kullanıyorum. metinlerin çıktısını aldım.. hergün artık bir saat çalışayım diyorum. maksat metinleri ezberlemek.. belki bu rahatlatır bni diye.. herkese başarılar diliyorum..
hayırlı cumalar dua ile
canım iyi yürüyüş oluyor benim için..ben karatay diyet gurubundayım..diyetle ideal kiloma da ulaştım..oh benden iyisi yok..bir de memur olabilirsem çok mutlu mesut olurum.
canım evet ben f de yazıyorum..sen q musun, f misin..
canım söylemiştin ...
asmunikal..canım sen çalış hergün artık zamanı ..bak az kaldı..
hayırlısı olsun canım...ben hepimizin kazanmasını istiyorum açıkcası..
ve hiçkimse birbirine rakip değil ..hiçkimse aynı yerde girmeyecek sınava..herkes ayrı yerlerde..ayrı ayrı..kimse kimsenin nasibini alamaz..yazıldıysa olur ancak işimiz. ..
cnm sende mi bizimlesin ?
çok sevindim başarılar ... nerede gireceksin ?
canım f rahat ..ama ben çok iyi sayılmam..biraz yeni olduğumdan dolayı unutyorum çok çabuk ara verirsem..ara vermemem lazım ..anlatayım karatay diyetimi..karatay diyetinde sabahları 1 ince belli çay bardağı kuruyemiş var..kavrulmamış olması lazım..ama kavrulmuşlardanda yiyorum ben ..
cnm sende mi bizimlesin ?
çok sevindim başarılar ... nerede gireceksin ?
f im cnm benim ... f çok rahat çok güzel ... rahatım f le ...
karatay işe yaradı demek :) bunu duyduğuma çok sevindim benimde yaza nasipse düğün var ve kpss hazırlıktan kalma fazla kiloları vermem lazım ...
biraz anlatır mısın cnm ? :26:
canım muş a gitmek zor olmaz mı acaba.aaa sabun sendemii
ben hazırlanmıyorum pek.. kardeşim sıkı hazırlanıyor. o yeni f ye geçti.
ben q da kaç yazarsam işte
100 falan oluyorum çokta iyi yazmıyorum işte.. keşke başından sıkı tutsaymıydım diyorum
izmitte gircem sanırım..
sonra acaba memleketimdemi (muş) tami girsem diyorum bilemedşm
canım muş a gitmek zor olmaz mı acaba.
bir de muş da alım nasıl..daha mı çok
kazanma ihtimali daha mı yüksek ki..
kardeşin için de hayırlısı olsun canım..inşallah abla kardeş katip olursunuz..
benim ablam katip
ben de olmak istiyorum katip..
evet haklısın..nasıl yapmalı ki ..zor bir karar ..9kişi alıyor. anneannem orda onla kalırdım..
ama gitmicem sanırım
mülakatta iyi olurdu gibime geliyor.(torpil oynamazsa)
yani konuşmam düzgün en azından şiveyle konuşmuyorum.bizim memlekette herkes şiveyle konuşur ondan.
kendimi iyide ifade ediyorum.mülakatta bunlar +olur belki die düşündüm
evet haklısın..nasıl yapmalı ki ..zor bir karar ..
eğer orada kalırsan bu tarafa gelmesi zor olabilir.
evet onun içni kararsızım.aileme bağlıyım.onlardanda ayrılmak istemiyorum
ooooooy kızlar ne yaptınız böyle ya..bakın bugün başvurular başladı..ne yapıyor sunuz..başvuracak var mı bugün..ben resim çektireceğim.ve eşim de iş durumuna ilişkin bir dilekçe yazacak..
memurlar nette de yazıyorum ben siz de orada oluyor musunuz ki..
ay bir gelin bir akıl verin.neler yapıyor sunuz..stresteyim arkadaşlar.bir heyecan sardı beni..