evet girdim.140 kelime yazdım.mülakatta da bildikçe sordular.6. soruyu bilemedim.elediler tabi.kpss puanınızın ya da kaç yazdığınızın ya da mülakattaki soruları bilmenizin hiç bir önemi yok.kim ne dersin torpil büyük rol oynuyor.tamam hakkıyla girende vardır ama bunların sayısı çok az.bu sınava girerken eğer iyi bir torpiliniz yoksa çokta umut bağlayarak girmeyin.sonra kazananlar listesinde isminiz çıkmadığı zaman çok yıkıcı oluyor çünkü.yaşayan bilir.sen mülakata kaldın mı canım ?
nasıl geçti ?.
evet katipler net günde 3 kere 12.00,18.00 ve 21.00 da türkiye geneli online deneme sınavı yapıyor.deneme ekranı o saatte açılıyor ve 25 dakika kadar aktif oluyor.bittikten 5 dakika sonra da yine aynı sayfada sonuçlar açıklanıyor.girmek isteyenler için linki paylaşıyorum.Katipler.net de online sınavlara katılın kızlar bugün katıldım ben 200 kişide 16. olmuşum
Gerçek sınavda heycanlanmayıp yazmak çok önemli
Mülakat sınavlarıda var sitede çözüyorum vakit buldukça
kızlar kpss de aynı anda başka şehirlerde adliyelere başvurabiliyor muyuz bilen varsa bilgilendirebilir mi lütfen
kpss de aynı anda başka şehirlerde adliyelere derken?adalet bakanlığının zabıt katibi,mübaşir alımları vs. merkezi alımla değil açıktan alımla oluyor.ilan yayınlandıktan sonra sadece bir adliyeye başvurma hakkınız var.sözleşmeli ya da kadrolu pozisyonlar içinde başka adliyelere başvuru yapamazsınız.bu ikisine de sadece bir adliyede başvurabilirsiniz.yoksa sınavınız geçersiz sayılır.
evet girdim.140 kelime yazdım.mülakatta da bildikçe sordular.6. soruyu bilemedim.elediler tabi.kpss puanınızın ya da kaç yazdığınızın ya da mülakattaki soruları bilmenizin hiç bir önemi yok.kim ne dersin torpil büyük rol oynuyor.tamam hakkıyla girende vardır ama bunların sayısı çok az.bu sınava girerken eğer iyi bir torpiliniz yoksa çokta umut bağlayarak girmeyin.sonra kazananlar listesinde isminiz çıkmadığı zaman çok yıkıcı oluyor çünkü.yaşayan bilir.
Bugün bir derdim varda bir konuya üye yorum yapmış sordukları soruları bilemedim filan diye anlatmış ama mülakatı kazanmış
Şans mıdır kader midir nedir
büyük bir şans olmalı heralde..
çogu insan mülakatta sadece bir soruyu bilemedikleri için elendigini söylüyor.:26::26:
Anlamadım valla işin sırrı kendine güven sanırım nasıl olsa mülakata girenler klavyeyi geçmiş oluyor
Geri kalan gözlerine giren, torpil bulan filan oluyor
Keşke şans bize de gülse
Evet kem küm etmek yerine bilmiyorum cevabına daha çok önem veriyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?