yok canım laptop değil. ekstradan klavye aldım bağladım ama bu kez de laptop klavyesi şaşırdı :) u ya basıyorum 4 çıkıyor
everest markası. farklı bir klavye mi alsam diye düşünmekteyim. 4 parmağı nasıl öğrendin ? 10 parmak çalışma programıyla mı ?
o zaman her ikisine de çalışmak gerekiyor çünkü ekrandan olduğu zaman affallayıp kalmamamız için :)
evet canım inan çok işe yarıyor 1 haftada ögrendim 10 parmak değil de 4 parmak olsun dedimcok iyi oldu önceden 95 100 arası gelip giderken şimdi 140 lara çıktımm
evet canım inan çok işe yarıyor 1 haftada ögrendim 10 parmak değil de 4 parmak olsun dedimcok iyi oldu önceden 95 100 arası gelip giderken şimdi 140 lara çıktımm
Benim klavyem frisby çok güzel ne sert ne yumuşak orta şekerli düşünebilirsin alırsan
benim tuşlar birbirine yapışık gibi duruyor.ama bu güzelmiş . teşekkür ederim.
bana da çok sıkıcı gelmişti canım ama şimdi takır takır yazıyorum çok ta güzel oluyor valla hemen başla vakit kaybetme beni dinlersen2 gün çalışıp bıraktım o programı ben. çok sıkıcı geldi bana. yeniden mi başlasam acaba:26:
Peki nasıl oluyor biraz anlatır mısın bize de?
canım bak şimdi normal iki parmak yazıyorsun demi L harflerini yazarken sol parmagından serce parmağının yanındaki parmağını kullan ilk başta çok zor geleecek ama 1 2 gün çalış sonra o kadar basit geliyor ki rahatlıyorsun sonra sağ elindei parmaga gececeksin
rica ederim canım :)
Anladım tamam deneyeceğim bu akşam çalışmaya başlacağım
Çok teşekkür ederim
kızlar ben başvuru formunda klavye seçeneğimizi nerde belirteceğimzi göremedim. nereye yazacağız ki ?
bir de sınav marttaymış. buna çok sevindim :)
kızlar ben başvuru formunda klavye seçeneğimizi nerde belirteceğimzi göremedim. nereye yazacağız ki ?
bir de sınav marttaymış. buna çok sevindim :)
kıslar ben de hazırlanıyorum ve f klavyemi geliştirdim 2 ay içinde sıfırdan başlayarak ama ilan mı var ben niye görmedim bu arada sizler kaç yazıyorsunuz? ben şuan 3 dakikada 125 felan yazıyorum tabi ne ellerime ne de klavyeye bakmıyorum ne de yazdıklarımın doğruluğunu kontrol etmiyorum...
Canım katipler.netten yap denemelerini ne kadar çok yanlışın olursa eleniyorsun istersen 200 yaz yanlışın çoksa metnin anlam bütünlüğünü bozduğun için eleniyorsun
Mutlaka yanlışlarına bakmalısın
İlan da burada;
Memurlar.Net - İlan (2 bin 863 zabıt katibi alınacak)
Ben laptop klavyesiyel baya yazıyordum 140lara çıkmıştım ama normal klavye aldım şimdi 100 120 civarı
Ama sınava çok var geliştireceğim
Arkadaşın dediği gibi 4 parmak ya da 10 parmak yazmaya alıştıracağım kendimi zaman çok varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?