Katiplik sınavına girecek, hazırlanmayı düşünen arkadaşlar...

sorulan soruyu anlama yeteneğini soruyorlar bur da aslında güzel bir soru olmuş s-bu soruya sazan gibi atlayanları düşündüğümüzde bibakıma kişinin uyanıklığını ölçüyorlar

sorulan soruyu anlama yeteneğini soruyorlar bur da aslında güzel bir soru olmuş s-bu soruya sazan gibi atlayanları düşündüğümüzde bibakıma kişinin uyanıklığını ölçüyorlar

Valla bence olmamış
He ara da gördüm filan diyen çıkar ama
Çarşıy sürekli gidenlerin de girdiğini düşününce saçma olur farketmedim görmedim diyenleri elemişler
Gerçekten çarşı mıdır nedir her neyse ordaysa
Şaka gibi ya nelerle ölçülüyoruz

torpilsiz katip olan var tabi. torpil var, kazanamam diyerek başlamak 1-0 yenik başlamak gibi birşey benim nazarımda.

soru da gayet mantıklı bence. bilmem,sizi tanımıyorum o yüzden görmedim gibi sazan cevapları elemek için güzel taktik...

Son düzenleme:

Ben yanlış düşündüğümü sanmıyorum
Ben genelde bulunduğum ilçenin merkezine inerim her zaman
Genelde inerim diyeyim
Bana sorsaydı ne diyecektim
İndiğim halde inmedim göremezsiniz mi?
Kim düşünür ki o anda bunu
Görmedim farketmedim dikkat etmedim desem elenecektim o zaman
Bana göre saçma şahsen

ben yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ama düzenli değil. evliyim,kızım var o yüzden vaktim olmuyor pek..
bende senin gibi mülakattan değil de klavyeden tırsıyorum. heyecanlı bir yapım var çünkü. klavyeyi geçeyim de mülakatta elensem bile koymaz . klavyeden geçemedim demek çok koyar ama :)
ben de q kullanıyorum. maksimum 130 yazabiliyorum.yanlışım çok çıkıyor ama . mesela ş ye bassam i ye de basmış oluyorum :) yanlışları düşersek 110 küsur oluyor işte... bende ekrandan çalışıyordum ama burdaki adliye kağıttan yapmış sınavı hep. kağıttan çalışıyorum şimdi

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende katip olmayı düşünüyorum. 2014 de ki kpss genel kültür genel yetek sınavından 70 mi almak gerekiyor ben denedim şimdi 3 dk lık

Sonuç bu iyi mi ilk defa deniyorum ?

ekrandan kağıda çok fark oluyormu canım bak çok yanlışın çıkıyorsa önce o yanlışlarını düzetlmelisin eğer çok yanlışın cıkarsa 90 kelimeyi geçsen bile metnin anlam bütünlüğü bozulduğundan eliyorlar canım yanlışlarını en aza indirmeye çalış q klavye çok zor zaten on parmak f kullanmak varken parmaklarımıza işkence ediyoruz zaten . kuzenim f kullanıyo ne güzel yazıyor valla ben alıştım diye bunu bırakmak istemedim ellerim çok yoruluyor ama

klavyem çok yumuşak. o yüzden mi böyle yanlışlar yapıyorum yoksa duruşumda mı var problem anlamıyorum. şu sıralar bıraktım zaten çalışmayı da.. silkelenip devam etmem lazım. zaman daralıyor

1 hafta f çalıştım baktım olacak gibi değil . q dan devam ediyorum. kağıttan yazmak baya fark ettirdi. daha kolayıma geliyor.

Son düzenleme:

laptop klavyesi mi canım ? ben q da 4 parmak kullanmayı ögrendim ama biliyormusun çok rahat oluyor parmaklarımı kaldırmıyorum fazla sende bir dene istersen

Kağıttan yazmak çok daha kolay aleyna_
Ekrandan bakarken bir yandan klavyeyi kontrol etmek zor oluyor
Kağıdı önüne koyunca direk metini yazıyorsun acaba ne yazıyorum diye ekrana bakınca yanlışları nı düzeltmek için çok siliyorsun hata yapma oranın yükseliyor

bu sene neden girmiyordu ki bu sene girmessen sınav 2 sene sonra 215 de girmen gerekecek ama?

Bu sene alan sınavı var lisans mezunları giriyor mesala ben girebiliyorum ama geçen seneki genel kültür genel yetenekden iyi puan alamıyorum ki alan sınavına gireyim genel yetenek genel kültür 2 sene arayla yapıldığı için 2014 de sınava giricem malesef

laptop klavyesi mi canım ? ben q da 4 parmak kullanmayı ögrendim ama biliyormusun çok rahat oluyor parmaklarımı kaldırmıyorum fazla sende bir dene istersen

yok canım laptop değil. ekstradan klavye aldım bağladım ama bu kez de laptop klavyesi şaşırdı :) u ya basıyorum 4 çıkıyor

everest markası. farklı bir klavye mi alsam diye düşünmekteyim. 4 parmağı nasıl öğrendin ? 10 parmak çalışma programıyla mı ?

o zaman her ikisine de çalışmak gerekiyor çünkü ekrandan olduğu zaman affallayıp kalmamamız için :)

evet canım inan çok işe yarıyor 1 haftada ögrendim 10 parmak değil de 4 parmak olsun dedim cok iyi oldu önceden 95 100 arası gelip giderken şimdi 140 lara çıktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…