Bizimde gelinliğe verecek bütçemiz 750 800 dü,neyseki birinin nişan atılmış gelinliğini ben aldım 1.600 dü gelinlik ben aldım 800 eyoksa bende çok çirkin gelin olcaktım şans güldü ama kuması falan çok kaliteli ya 3 saat için milyarlar harcamaya gerek yok bence durumu olan alsın tabi ama bizim gibiler için düğün yapmak zor
Allah mutlu mesut etsinins hep mutlu huzurlu olursunuz. evlenen her genc kiz icin bunu isterim. bukadar hayalerle evlenip hayal kirikliga ugramalarini istemem:26: bu sitede okadar konu okudum. hepsi icin ayri ayri uzuluyorum.Allah boyle dertler vermesin. onemli olan da bu. burda gelinlikleri tartisiyoz ama asil onemli olan o evlilikte mutlu huzurlu olabilmek
Gelinliğin abartılacak bir konu olmadığını gelinlik almaya gidince anladımmobilya daha önemli mesela en az 10 yıl kullanacaksın büyük beklentilerle evlenmemek en güzeli inşallah cümlemiz mutlu oluruz...BEnde kaşlarımı almadım hiç aldırmayı düşünmüyorum
kaslarimi bende almadim
kaşlarını almayan kızlar koalisyonu ha güsseeel:86:
Bu arada hangimiz bilebilirki prensesin sonradan şıkır şıkır bir gelinlik giyip aile arasında parti vermediğini başka gelinlik giymediğini
aile arasi partide bunu giymis
ayy gercekten cok guzelbakin yine abartili degil...superrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?