• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kate middleton genlinlik

gelinlik baktıkça insanın gözüne güzel geliyor bence.

çok tatlılardı yaaa baksanıza şunlara :31:

kate-middleton-prince-william-royal-wedding-first-kiss-05.jpg

bence tam prenses gelinliği asil,şık ve sade çok zarif hoşuma gitti :16: tavuskuşu gibi gelinleri oldum olası sevmem :63:

Kendi daha güzelmiş.Bunların hepsi mi böyle zevksiz yoksa bu gelinlikleri alıp giydirenler mi zevksiz anlamadım:19:O kadar para var ama giyinmesini bilmiyorlar,çevrelerindeki modacıları akıl verenleri değiştirseler iyi olcak:27:

kuzum bu ne kendine güven. bu insanların da bir bildiği var herhalde. modanın kalbinden kişiler, dünyanın estetiğine yön veren isimler tasarlıyor bu kraliyet gelinliklerini. onlar mı bilir şimdi biz mi... burda hiçbir güzellik göremiyorsak kendi zevklerimizi biraz sorgulamalı bence...

Gelinliğin bütünde görünüşü gerçekten çok hoşuma gitti. İncecik beline harika oturmuş:
5668992583_291111fb5c_o.jpg

Aslında eteğinde bayağı bir dikiş ve işleme ayrıntısı var. Özellikle kuyruktaki o üstten katların takıldığı yer çok hoşuma gitti.
kate-middleton-wedding-dress-sarah-burton-full-length.jpg

9529136-small.jpg

Baksanıza eteğinde kaç dikiş var.

shoppingthetrend-1125.jpg

Güpürü genel olarak hoşuma gitti ama keşke kenar dilimi daha hoş olsaymış. Yakayı oluşturan kenarda güzel bir dalga gidebilirdi...

2011-04-Kate-Middleton-Sarah-Burton-Dress.jpg

Bende cok begendim gelinligi.sade ve guzel.kizlar bir yerde okudum.kraliyet ailesinin gelenegi uzerine gogus ve kollarin acik olmamasi lazimmis.

beğenmedim ben de o kadar eteği işlemişler ama görünmüyor ki yav görünmüyor sa ne diye işlersiniz o kadar,boşa zaman harcamışlar hele o v yaka da ne ya gelinlik bu ayol bluzmu giyiliyor burda:37::27::9:çok sade adamlarda para çok istediğini giyinemiyorsun yav :57:

gelinlik bence de çok hoş ama hiç de sade değil. Üstündeki ve eteklerindeki işlemelerle rahat 10 gelinlik çıkar :34: mutlu olsunlar

asalet zerafet duru bi güzelikdi
evet saci cok sade buketi basitdi belki ama bütünüyle Sadeliginle göz kamastiriyordu

gelinlik hic bir zaman gelinin önüne gecmemeli.

gelinligi genel anlamda sade ve satafattan uzak,
makyajini KENDI yapmis
saclarida cok sadeydi

kadinin kendine olan özgüvenine bakar misiniz? dünyada 2 milyar izledi evlenmelerini ve kadin 2 milyar insanin karsisina nerdeyse sifir makyaj ve saclari acik cikiyor.

bayildim... onun kendi güzelligi yeter zaten, satafata ne gerek var ki?

ve suda var, bu resimlere simdide baksaniz 10 sene 100 sene sonrada baksaniz hala göze hos gelen zamansiz bi model oldugunu düsünürsünüz...

prenseslik satafat degil asalettir, princess catherine de asaletini ortaya koymus bi gelinlikle :69:

benim halı hazırda dikimde olan gelinliğime benziyor. ben o zamanlar elimde grace kelly'nin fotoğrafı ile gittiğimde "ıyy" diyenler için elim kuvvetlenmiş oldu. ayrıca bu gelinlik modeli patlama yaşayacaktır.

gelinlik cok sade olsa da acayip asil ve guzel.cok begendim :69:

tacından etek ucuna kadar bayıldım:69:

güzel olmuş bende beğendim, sade ve asil.. türkiyede olsa ağırlığınca yüklenirdi heryer pırıltıdan abartıdan geçilmezdi:1: ambalaj önemli değil sen içeriye bak diyoo budur!

Ne kadar şık,asil ayrıca sade ve asil duruyor! Bizim ülkede gelinlikte abartı ve gösteriş ön planda en çokta o zarif dantel modeline bayıldım bu gibi dantel modeller yok ülkemde sanırım çünkü çok pahalı pariste üretildiği için

Back