Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sade giyen asil olsa birde o palyonça dediğiniz gelin hal hareketleri ile prensesi aratmıyordur belkide
bence hafif bir dekolte verebilirdi
bunun gibi mesela Eki Görüntüle 188133
keske kimsenin sahsi karakterine bisey diyemem hem giysi hem hal hareket cok onemli. o o cok baska bir konu bence...hadi barisalim))))))
BEnim gelinliğim de çok kabarık bir gelinlik değil,ama ışıltılı bir gelinlik sadece her sade giyen kendini asil sanmasın yada her gösterişli giyen görgüsüz diye nitelendirlmesin....Bence gelinlik nasıl olursa olsun ona anlam yükleyen gelindir...Eşine öyle bir aşkla bakarki salonda mesela gelinliğine bakmayı akıl edemeyiz..Dargınlık yokki
kesinlikle oyle bisey soylemek istemedim. benim tarzim olmayan bir gelinlik giyen birini gorgusuz olarak gormem kesinlikle. ama soyle hayal ederim keske makyaji az yapmis olsa gelinligi biraz daha sade olsa guzelligine guzellik katar:26:sadece soyle bir bakis acisi var ona sinir oluyorum. gelin bastan asaga isiltili olmali, makyaji abartili olmali elbisesi tasli masli olmali boyle bir dusunce var.
Mesela su kate in gelinligi konustugumuz gibi sade degilki... dekoltesi yok diye sade deniliyor. oysa kollarindaki, goguslerdeki islemeleri ve basindaki taciyla bence gayet hos olmus. ve ben tekrar evleniyor olsam kesinlikle boyle bir gelinlik tercih ederdim zevkler tartisilmaz. herkesin kendi zevki var ve saygi duyarim. ama fikrimi soylemeden edemedim dedigim gibi hor gormem. ama daha farkli hayal ederim
Evet sade bir gelinlik değil üstündeki işlemeler ile kim bilir kaç gelinlik çıkar
Birde elin kraliyet ailesini göklere çıkarırken kendi milletimizi nasıl eleştiriyoruz bizimkiler olsa neler yapardı.abartırdı vs vs diye,bizim cemiyet hayatımızdaki insanlarında çok şık çok sade gelinlikleri var....Düğünlerine baktığımızda...Merve terim olsun Pınar altuğ gökhan özenin eşi Gülben ergen in ceyda düvencinin vs vs.......Sıradan vatandaşımız abartabilir bütçesi yoktur...Ben taşlı gelinliği 600 e bulurken sade gelinlik 1,5 milyardan başlıyordu...Bizim kkızlarımızda da çok bütçeler olsa kim bilir nasıl gelin olurlar....COLOR]
yorumuna katiliyorum. mesela ben evlenmeden once gelinlikleri arastirirken hep ayni bu tarz gelinliklere bakiyordum. ins boyle bitane sececem diye hayal ediyordum. ama almak icin bir ciktim ama istedigim gelinligi bulamadim. bide ben tesetturluyum.. kapali gelinlikler hepsi ayni ve ust uste giyilmis... cok zorlandim ama acik bir gelinlik begendim ve ustunu diktirdim. kollarini falan. guzel olmustu ama yinede benim hayalimdeki degildi