Gelinlik Modelleri kate middleton genlinlik

kesinlikle çok şıkk
merakla beklediğim bir gelinlikti.. vee çok çokk beğendim tek kelimeyle muhteşem olmuş
gelinliğin üzerindeki işlemeler çok güzel. duvağı deseniz bir harikaaa, ipek gibi sanki... dantelden kollarına bayıldım.
çok duru bir güzelliği var! açıkcası tamda beklediğim ve prenseslere göre bir gelinlik olmuş!!
straplez sevmeyen ben kendi kendime "prenses bile straplez giymediğine göre.." cümlesiyle başlayan bi dolu cümle kurdum.

bence bir prensese yakışmamış nenem gibi olmuş:) hehehehe kız çok güzel bebek gibi daha şık ve güzel gösterişli birsey olabilirdi prensessin sen kendine çeki düzen ver kateciğim:)

canim ingiliz kraliyetinde gögüs ve kol dekoltesi kesinlikle yasak. istesede straplez giyemezdi zaten.
dikkat edersen bütün kraliyet gelinleri hep kapalidir...

evet acık gıyınemezler yasak.gelınlık fena deıl ama o devırde dıananın bıle daha guzeldı.duvak hıc sewmedım.sacları sewmedım.yuzu cok sade zaten abartı makyaja hıc ıhtıyacı yok.

bu fransız güpürü. türkiyede de var nerden olmasın ama her yerde bulamıyorsun. gerçi sorsan herkesinki fransız danteli, güpürü ama öyle değil malesef. ben 20 kadar gelinlikçi gezdim, grace kelly modeli istediğimden fransız danteli olmasında ısrar ettim. sadece 2-3 kadarı bana fransız danteli gösterebildi, diğerleri önce hiç çalışmamışlardı. hatta 1-2 gelinlikçi çin danteliyle fransız danteli arasındaki farkı bile bilmiyordu.

fransız danteli ayrıntısı bulmak istersen bakabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...6245-fransiz-danteli-konusundaki-karmasa.html

Bence tek kelimeyle asil.
Bir gelinliğin şatafatlı olması ya da dekolte olması onu maalesef asillikten zerafetten uzaklaştırıyor. Kalite ve zerafet var gelinlikte ben çok beğendim Yani straplez yandan önden açılan gelinlikler maalesef birbirinin aynısı gibi gözüküyor bir özelliği yok.
Giymek yasak olmasaydı bile öyle bir gelinlik tercih etmezlerdi zaten...

Üst kısmı çok hoş dantel zaten gelini hep asil ve zarif gösterir. Bizimkiler gibi kabarık kabarık puf puf hediye paketi olmamış.

grace kellynin gelinligine cok benziyor bende ilerde gelinligimi grace kellyninki gibi istiyorum katein gelinliginin etegi gibi bi etek düsünüyodum buketinide benim istedigim gibi yaptirmis güzel bi gelin olmus ama saci cok sade daha farkli olabilirdi simdi bu gelinlik moda olur bir sürü kisi diktirir ben evlenene kadarda bi anlami kalmicak offf

Merak etme türkiyede akrabalarına rağmen bu gelinliği giyebilen çok az gelin kalır. Sen hani üstünde düşünebilmişsin, bunu diktirmek isteyen türk gelinlerimiz o aşamaya geldiğinde akrabalar müdahale edip "aman böyle gelinlik mi olur, iş yok taş yok eteği dümdüz. bizim gelinliklerimiz daha güzel" demeye başlar, cesaretini kırmaya çalışırlar hiç merak etme. bizde egemen anlayış açılma konusunda problemi olmayan her gelinin illa ki straplez giyinmesi, kollarını filan örtmek isteyenlerinse kıskanç bir nişanlısı veya oralarında bir kusuru olduğudur çünkü velhasıl, sen hiç merak etme, bahsettiğim merhalelerden geçerek bu gelinliği giymeyi başaracak türk gelinlerinin sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir

daha farkli birsey olabilirdi... Bir prenses icin cok siradan bir gelinlik, toplum tarafindan sIkca kullanilan bir model..

Son düzenleme:

90::90::90::90::90::90: ya ne kadar doğru ifade etmişsiniz çok güldümm

İnsanların seçimleri '' duruşlarını '' simgeler ..
Ne kadar kendilerine öz , kendi kurallarına ve değerlerine uygun bir gelinlik seçilmiş değil mi ?
Koskoca kralıyet , para , şöhret var diye Gözü çıkarılmamış, abartılmamış hiçbişey

Malesef bizde demek istemiyorum ama gercek bu . bızde olsaydı aynı şey Gelınlıkten tutun , dugune kadar hatta medyaya ve halka resım,poz verılmemeye kadar bırsuru abartı , saçma sapan seyler yapılırdı ..

Bu insanları bukadar asil yapan tek şey : Değerlerine bağlı ve sadık olmaları . özenti olmayaıp özenilicek olmayı başarabılmeleri

Ben cok begendim, cok sik ve zarif.Abartili hic bisey sevmem.Hele bir gelinin abartili olmasini yakistirmiyorum.Dikkat ettiyseniz herkes davetliler bile cok sade giyinmis. kimsede dekolate falan yok.kraliyet dugunleri boyle oluyormus kisacasi superrrr

ben çok beğendim gelinliğini. sadelik her zaman asalet demektir. ayrıca kolların kapalı olması ve dekoltenin olmaması gerekiyo onlara göre. onun için böyle bir tercih yapmış vede çok yakışmış. ama bizdeki bazı kızlar açık olsun gösterişli olsun diye o güzelim sadeliği öyle bişeye çeviriyolar ki hayret ediyorum. çok kilolu olan bi bayanın sırf straplez olsun diye o tarzda bi gelinlik giydiğine bile şahit oldum ve korkunç bi görüntü ortaya çıktı. güzellik ve zerafet süs püs açıklık koca koca taşlar demek değildir. sadelik her zaman bi adım önde bence.

kız güzel ne giyse yakışır ama en çok saçlarını ve makyajını beğendim, çok şık, çok doğal. bizde adettendir ya kafana bülbül yuvası yaptıracaksın illa ki en okkalısından, bir de suratına çalacaklar üç kilo boyayı ki damat efendi tanıyamasın dumur olsun :)

izlerken o kadar gipta ettim ki. adetlerine ne kadar baglilar...
herseyin bi anlami, her detayin anlatti bisey var
kiliseye secilen agactan, dantelindeki desenlere kadar
dantelindeki cicek desenlerinin hepsi ingiliz kraliyetine ait ülkelerin sembolleriymis.
gelin ciceginde kullanilan her cicegin bi anlami var
hatta bi tanesinin ismi ingilizcede "sweet william" yani tatli williammis :)
gelin cicegiyle bile esine ilani ask ediyor
alyansi hakiki wales altinindanmis, cok cok eskilerden kalma....
wales diananin gömüldügü yer ve diana walesin prensesiydi

herkesin göremeyecegi ufak ufak detaylar bence herkeisn gördügü satafattan daha güzel...

Asil yapan gelini bence straptez giymemesi :) İstediğin kadar dümdüz gelinlik seç sade ol ama straptez giydiği zaman o asillikten sadelikten eser kalmıyo gözümde.Cemil İpekçi bir röportajında gelinlere en azından nikahta şal takmaları tavsiye ediyorum o masumiyetin ön plana çıkması için diyo :)...Sadeliğe alıştı artık annelerimizde o kadar çok kişi sade gelinlik tercih ediyorki,şaşırtmıyo
Prensesin değer yargılarına bağlı kalmasına takdir edeceğimize kendimize bakalım..Hangi düğüne baksam yabancılar da peder nikahı kıyarken yada kilisede görüntü veriyo burda hangimiz camiye gidip dua ederken resmi var hiçbirimiz...Prenses asil evet ama onu asil yapan gelinliği değil..

Son düzenleme:
Asalet kibarlık sadelik diyorsunuz da güzel mi bu gelinlik allah aşkına.taç çok kötüydü bence küçücük bir şey, daha güzel olabilirdi.etek kısmı desen resmen çuvaldan bozma gibi.duvak desen benim evimdeki tüller daha güzel.sadece üst kısım idare eder ve sadece kolları beğendim.sadelik ayrı özensizlik ayrı.bu gelinliği prenses değil sade vatandaş giyse yerden yere vurulur.ama prenses ya asil sade zarif bilmem ne çoook kötü

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde her sade gelinlik giyen kendini asil sanıyo komik Ne kadar özenti bir millet olduk çıktık...Sayfalara bakıyorumda milletimizi gösteriş seven,abartılı gelinlik giydiği için gelinlikten anlamamakla suçluyoruz....Bana göre misket şarkısında oynayan gelinin gelinliği aaa taşsız gelinlik deyip, asil gibi gelmiyo gözüme...Gelinlik dediğin yere mekana göre giyinilir...Şimdi burada anket yapsam gösterişli mi sade mi gelinlik diye,herkes sade diyecek :) herkes aynı fikirde ise yeteri kadar düşünmüyoruz demekki Prenses güzel ama çuvalda giyse beğenecektik zaten :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…