kesinlikle çok şıkk
merakla beklediğim bir gelinlikti.. vee çok çokk beğendim tek kelimeyle muhteşem olmuş
gelinliğin üzerindeki işlemeler çok güzel. duvağı deseniz bir harikaaa, ipek gibi sanki... dantelden kollarına bayıldım.
çok duru bir güzelliği var! açıkcası tamda beklediğim ve prenseslere göre bir gelinlik olmuş!!
straplez sevmeyen ben kendi kendime "prenses bile straplez giymediğine göre.." cümlesiyle başlayan bi dolu cümle kurdum.
Ne kadar şık,asil ayrıca sade ve asil duruyor! Bizim ülkede gelinlikte abartı ve gösteriş ön planda en çokta o zarif dantel modeline bayıldım bu gibi dantel modeller yok ülkemde sanırım çünkü çok pahalı pariste üretildiği için
grace kellynin gelinligine cok benziyor bende ilerde gelinligimi grace kellyninki gibi istiyorum katein gelinliginin etegi gibi bi etek düsünüyodum buketinide benim istedigim gibi yaptirmis güzel bi gelin olmus ama saci cok sade daha farkli olabilirdi simdi bu gelinlik moda olur bir sürü kisi diktirir ben evlenene kadarda bi anlami kalmicak offf
Merak etme türkiyede akrabalarına rağmen bu gelinliği giyebilen çok az gelin kalır. Sen hani üstünde düşünebilmişsin, bunu diktirmek isteyen türk gelinlerimiz o aşamaya geldiğinde akrabalar müdahale edip "aman böyle gelinlik mi olur, iş yok taş yok eteği dümdüz. bizim gelinliklerimiz daha güzel" demeye başlar, cesaretini kırmaya çalışırlar hiç merak etme. bizde egemen anlayış açılma konusunda problemi olmayan her gelinin illa ki straplez giyinmesi, kollarını filan örtmek isteyenlerinse kıskanç bir nişanlısı veya oralarında bir kusuru olduğudur çünküvelhasıl, sen hiç merak etme, bahsettiğim merhalelerden geçerek bu gelinliği giymeyi başaracak türk gelinlerinin sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir
90::90::90::90::90::90: ya ne kadar doğru ifade etmişsiniz çok güldümm
İnsanların seçimleri '' duruşlarını '' simgeler ..
Ne kadar kendilerine öz , kendi kurallarına ve değerlerine uygun bir gelinlik seçilmiş değil mi ?
Koskoca kralıyet , para , şöhret var diye Gözü çıkarılmamış, abartılmamış hiçbişey
Malesef bizde demek istemiyorum ama gercek bu . bızde olsaydı aynı şey Gelınlıkten tutun , dugune kadar hatta medyaya ve halka resım,poz verılmemeye kadar bırsuru abartı , saçma sapan seyler yapılırdı ..
Bu insanları bukadar asil yapan tek şey : Değerlerine bağlı ve sadık olmaları . özenti olmayaıp özenilicek olmayı başarabılmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?