• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşmir mi Saray halı mı?

saol canım inş hersey senin de gönlüne göre olur aslında cok eğlenceli bu tip alısverişler ama düğün telasıydı evdi derken insan iyi secim yapamamaktan korkuo ama sizler yardımcı oluosunuz işte sende inş hos seyler bulur evini zevkine göre döşersin:Saruboceq:

saol canım inş hersey senin de gönlüne göre olur aslında cok eğlenceli bu tip alısverişler ama düğün telasıydı evdi derken insan iyi secim yapamamaktan korkuo ama sizler yardımcı oluosunuz işte sende inş hos seyler bulur evini zevkine göre döşersin:Saruboceq:

amin canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan düğün yakın değilse şimdiden başlayın yavaş yavaş anca olur olumunekankayizsmile yoksa dediğin gibi karışıklık olmuyo değil. şimdiden mutluluklar alkisalkisalkis

düğün haziranda ama daha mobilya bakmadım koltuk alim haliyı ondan sonra alcam inş

Halı konusunda cok titiz davranıyorum iyice arastırdıktan sonra almayı düşünüyorum.Görünüşünün yanında kolay temizlenmesi de cok cok önemli. Çok kararsızım acıkcasıCADIARZU Kullanan hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum model önerirsenizde bakabilirmopuyorumnanaktan

:teytey:
sakın kaşmir alma çok lekeleniyor siliyorsun temizlenmiyor :olmaz:eyvahedigeldismile
DİKKATLİ OL!!!!!!!!!!!!!!!!!a.s

saray tavsiye ederim memleketimde üretıiliyor annemlerin penceresinden fabrika görülüyor (kayseri_develi) miliyetçilik değil yaptığım kalitenin hakkını vermek lazım

Saray halı kalitesi ve modelleri ile çok güzel leke tutmama özelliği var. ve şuan yarı fiyatına fırsatı var kaçırmayın. ben yatak odası halısı aldım gayet güzel shayyg

eet ben de saray alcam zaten int beğendim bi kaç model bizim evin yakınlarında var bi tane olmadı uğrayım kampanya da varmıs madem ii oluropuyorumnanaktan

kaşmirin modlleri çok ama çok adi onu söyliyim sizer kızlar geçen sene
dünya para verip kaşmir butik serisi aldık maf oldutüyleri birbirine yapıştı hafta sonu götürüp bayisine vericez inşallah değiştirirler çok üzgünümbu konuda kaşmirproblemli halılarrıda değiştirmiyormuş öğle duydum

kesinlikle saray kaşmir çin malı ipten imal ediyo die duymuştum ipi de naylon gibi toz yapışıyo resmen silmeye de yıkamaya da gelmiyo teyzem almıştı bin pişman oldu değiştirip saray aldı o da

aldığı yer kabul etmedi teyzem baya uğraştı bu modeller böyle leke tutmasın diye naylon falan die açıklama yapmışlar ama halı yapışıp kalıyo yere tuhaf kirli gibi duruyo. genel merkezini ve tüketici haklarını taciz etmişti günlerce ama umursamadılar bile o girişe ve mutfağa almıştı sonra o kadar siniri bozuldu ki ben çeyizime saray halı alırken o da kampanyadan yenilerini aldı

kampanyadamıy mış ne zamana kadar kızlar..mesela 4.buçuk metre halı ne kadar sarayda ??

vall benim bütün halılarım saray daha yeni yıkanmaktan geldi ve yeni gibi olmuş ben çok memnunum hiçde leke falan tutmuyor kaymıyo ben seviyorum halılarımı yani

kampanyanın yakında biteceğini söylemişti bayi bana. benimde yatak odası shaggy halılarım c.tesi günü geldi serdim harika gözüküyor. kaliteli olduğu kesin garinti gelgesi ve kullanım klavuzu var.
ben takımı 370 TL ye aldım Saray Shaggy soft modeli yeni üretilmiş daha. tavsiye ederim. yumuşacık.

Kaşmir markalar çok leke tutuyor bir de çabuk kirleniyorlar.

Saray markaya iyi derim kaşmirle kıyasladığımda :delphin:

kaşmirin modlleri çok ama çok adi onu söyliyim sizer kızlar geçen sene
dünya para verip kaşmir butik serisi aldık maf oldutüyleri birbirine yapıştı hafta sonu götürüp bayisine vericez inşallah değiştirirler çok üzgünümbu konuda kaşmirproblemli halılarrıda değiştirmiyormuş öğle duydum

arkadaşım üzülme benimde aynı seriden problemliydi halım verdim geri 3 ay oldu anca cevabı geldi ama olsun geri aldılar yensini alıcam sende ver geri
bi an önce

Tabiiki saray....
benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım halıları tüy yapıyor diye sızlanıp durmuşlardı...ben halılarımın bir kez bile tüylendiğini görmedim, hala ilk günkü gibiler....
ekonomi elveriyorsa saray alınabilir bence

Back
X