- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım inş hersey senin de gönlüne göre olur aslında cok eğlenceli bu tip alısverişler ama düğün telasıydı evdi derken insan iyi secim yapamamaktan korkuo ama sizler yardımcı oluosunuz işte sende inş hos seyler bulur evini zevkine göre döşersin:Saruboceq:
Halı konusunda cok titiz davranıyorum iyice arastırdıktan sonra almayı düşünüyorum.Görünüşünün yanında kolay temizlenmesi de cok cok önemli. Çok kararsızım acıkcasıCADIARZU Kullanan hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum model önerirsenizde bakabilirmopuyorumnanaktan
kesinlikle saray kaşmir çin malı ipten imal ediyo die duymuştum ipi de naylon gibi toz yapışıyo resmen silmeye de yıkamaya da gelmiyo teyzem almıştı bin pişman oldu değiştirip saray aldı o da
kaşmirin modlleri çok ama çok adi onu söyliyim sizer kızlar geçen sene
dünya para verip kaşmir butik serisi aldık maf oldutüyleri birbirine yapıştı hafta sonu götürüp bayisine vericez inşallah değiştirirler çok üzgünümbu konuda kaşmirproblemli halılarrıda değiştirmiyormuş öğle duydum