• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşmir mi Saray halı mı?

ya demek kaşmiir kimse begenmiyor bende kaşmir alacaktımmm..desenlerini çok begeniyorum..kararsız kaldım şimdi..

Misafir odam ve koridordaki halılarım kaşmir.Anlatıldığı kadar kötü değil 2senedir kullanıyorum ve misafir odamdaki halıdan şikayetim yok ancak koridordaki kaşmir shaggy ve ilk zamanlardaki gibi kabarık değil tüyleri

benim salon koridor yatak odası takım kaşmir nefret ettim devamlı kirli gorunuyor.şimdi ya saray ya atlantik alacagım.salon rönesans serisi korıdorda tropik serisiydi.

Merhaba bende Kaşmir halının CARPET MARE serisinden bir halı beğenmiştim. Ama şimdi gözün korktu vallla.
Hiç kullanan aranızdaaa?

Merhaba bende Kaşmir halının CARPET MORE serisinden bir halı beğenmiştim. Ama şimdi gözün korktu vallla.Kaşmir halı için hiçte iyi şeyler söylenmiyor.
Aslında MİO halıda SAHARA model bir halı beğenmiştim. Fakat fiyatı bana yüksek geldiği için alamıyorum. Bende fiyatı daha düşük olan halıları tercih etmek zorundayım.
Kaşmir halı CARPET MORE modelini kullanan var mı?

geç yazıyorum konuya ama bilgi olsun diye yazıyorum arkadaşlar..ben 14 senedir saray halılarım var onları kullanıyorum inanın ne renk solması ne tüğ bitmesi aynen duruyor ki çok yıkatırım inanılmaz kalıteli bir marka üzerine tanımam...
salonumda şuan kaşmirin bir modeli var yıkatıp yıkatıp kullanıyorum memnunum tüğleri bozulmadı beğeniyorum ..
ama hole aldığım kaşmir halım yapışıypr kir yapışıyor falan hiç iyi değil çünkü artık halılarda kalite oranına göre serileniyor bana halıcım söylememişti malesef..naylonu yada yünü oranına bakınız sorunuz alırken kesinlikle onunla alakalı..

ne kaşmir ne de saray..halılar içinde antibakteriyel royal halıları tek geçerim..çok da memnunum..

Arkadaşlar bende yazın kullanmak için halı arıyordum.
Bugün kaşmir -lara ve saray -safir arasında kararsız kaldım .
Yazılanları okuyunca kaşmiri öneren yok.
Acaba bu yazdığım serilerden kullanan var mı ?Memnunmusunuz?

kasmır aldım ben halılarımın hepsını ama gercekten leke tutuyor.Shaggy olanlar guzel bır sorun yok normal olanlar ıse esım sureklı kulluk dusurur yere hep duman duman lekeler var sılsem de ama halıcıya verınce tertemız gelıyor.saray hakkında bılgım yok

Kesinlikle saray. Annemin bütün halıları saraydı. Çok memnundu. O yüzden ben de halılarımı saraydan aldım. Hiç sorun yok.
kaşmir hiç kullanmadım ama bir tanıdığım memnun olmadığını söylemişti.

saray halı kullanıyorum hem çok kaliteli hiç bi sorun yaşamadım yalnız yıkmayın diyorlar silmeklede olmuyor tabiii yıkatacaksanız iyi bir yere verin şu an saray halıda kampanya var yeni gördümmsempatiksalakcinni

ben 3 yıldır kaşmir kullanıyoru görüntü çok güzel parlak ama malesef lekeler çıkmıyor
mutfak halım saray şimdilik memnunum krem olmasına rahmen leke(vişne suyu bile) silinceçıkıyor

Kesinlikle saray..
Biraz pahalı ama değiyor.
Benim halılarım saray ve çok da memnunum,tavsiye ederim..

hem saray hemde kaşmir kullanan birisi olarak sarayı tavsiye ederim....:129:

Back
X