• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşmir mi Saray halı mı?

osge1989

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
3.409
1.347
248
Halı konusunda cok titiz davranıyorum iyice arastırdıktan sonra almayı düşünüyorum.Görünüşünün yanında kolay temizlenmesi de cok cok önemli. Çok kararsızım acıkcasıCADIARZU Kullanan hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum model önerirsenizde bakabilirmopuyorumnanaktan

saray biz yıllardır kullanıyoruz.. gerçekten çok kaliteli.. kaşmiri de yeni aldık..bi salona bi benm odaya.. bi kaşmir çok leke tuttu.. çıkmıyolarda..ama salona aldıklarımız çok güzel.. silince çıkıyo hemen anlamadım :uhm:

bende kaşmirden bu nedenle emin değilim işte ya kötüsüne denk gelirsem die korkuyorum ama saray daha az riskli gibi

bende halılarımı yeni değiştirdim
kaşmirden beğenmiştim önce ama sarayın daha kaliteli olduğunu duydum saraydan aldım şimdilik çok memnunun
bu arada mutfak halım kaşmir oda fena sayılmaz
tercihim saraydan yana

tesekkürler yorumun için fatosbrn.bende saray diorum ama kaşmirin modelleri sanki daha güzel gibi

rica ederim aynen bende senin gibi düşünüyorum
kaşmirde daha güzel modeller var ama leke tutuyor falan diyorlar
bende sırf bu yüzden sarayı tercih ettim
ama anladığım kadarıyla kaşmirin bazı modelleri öyle kalitesine göre değişiyor demekki

aman arkadaşım sarayı hiçe atıp diğerlerin modeli güzel diye es geçme derim ben... ben salonuma saray aldım diğerlerini merinos aldım ama salonumdaki halıyı beğenmeyen kalmadı tavsiye ederim hem sarayında modelleri çok güzel hadi ondan geçtim kaşmirden çok çok daha kaliteli ;)

aman arkadaşım sarayı hiçe atıp diğerlerin modeli güzel diye es geçme derim ben... ben salonuma saray aldım diğerlerini merinos aldım ama salonumdaki halıyı beğenmeyen kalmadı tavsiye ederim hem sarayında modelleri çok güzel hadi ondan geçtim kaşmirden çok çok daha kaliteli ;)

haklısın bence model de biyere kadar aldanmamak gerek temizliği zor olduktan sonra nekadar sık durursa sursun benim için cokta önemli değil ki sarayda da hos modeller gördüm senin salondaki modeli ne sarayın shaggyleri nasıl acaba bi arkadas simli almıs onu düşündüm bakalım görünce karar veririm tesekkürler yorumun için

dur şimdi benimkinin adını verim sana halının altına bakmam gerek. benimkide simli shaggy

saray halının sitesinden bak benimki krem kahve shaggy cut&loop

saray halının sitesinden bak benimki krem kahve shaggy cut&loop

baktım cok güzelmiş güle güle kullan canım bende simdi baktım hihoyyyt saray pırlanta serisinde var siyah onu düşünüyorum bakarım biraz pahalı ama ebatını daha küçük alcam zaten

Lalee hali en güzeli ben ondan alicam simdiye kadar koyunlu yün hali kulanmistim ama memnun degilim cünkü ne varsa toz olsun hersey gözüküyor simdi olan kelebek halilar laleeden cokk güzel

baktım cok güzelmiş güle güle kullan canım bende simdi baktım hihoyyyt saray pırlanta serisinde var siyah onu düşünüyorum bakarım biraz pahalı ama ebatını daha küçük alcam zaten

teşekkür ederim beğendiğin için tatlım... umarım herşey gönlüne göre olur. bende kendi evime taşıncam en az bir gelin gibi hangisini alsam hangisi iyi olur durumundayım kaydirigubbakcemile3 tekrar halı perde araştırmaları yapıyorum inşallah denk getirir Rabbim alkisalkisalkis

Back
X