Vallah, KIZlar
BAdem susam, yag kipriklere yardim ediyor, kaslara deyil
ama ben biraktim hepsini vaseline basladim, bu da bir cesit yag ama unlu
burda bir site de yaziyor, insanlar gercekten ise yariyor diyor
Vaseline for longer eyelashes
ingilizcesi olanlara
mesela ben dun surdum, bugun kaslarimi elledim, hic bir dokulme yok, ama sonra ne olur bilinmez, ama denemeye devam edecem
benımde dogustn bakımlı kaslarım :))) ekstra bakım yapmaya gerek kalmıor darısı sızlerın basınaa:)[/QU
bence sen de haklısın. malum günümüz koşulları insanları epey sorunlu hale getirdi.ALLAH yardımcın olsun canım.naniknanik
kaşlarını kaldırmak için masaj yapıcaksın. kaşlarını çat önce sonra orta parmağında kaşının ortasından yukarıya doğru ittirerek say:jeyyar:. önce 10, ikindi denemede 20, üçüncü denemede 30 defa say.Benim kaslarim dusuk biraz havaya kaldirmak icin ne yapabilirim?
kaşlarını kaldırmak için masaj yapıcaksın. kaşlarını çat önce sonra orta parmağında kaşının ortasından yukarıya doğru ittirerek say. önce 10, ikindi denemede 20, üçüncü denemede 30 defa say.
peş peşe yap. boş vakitlerinde yap. benim kaşlarda çok düşüktü. bu şekilde boş kaldıkça yaptım. epey yukarda. düşük kaş makyajıda göstermez. kaşla göz arası ne kadar yüksek olursa. makyaj okadar güzel durur.
Benim kaslarim dusuk biraz havaya kaldirmak icin ne yapabilirim?
rica ederim. hep birlikte paylaşalım, hep birlikte güzelleşelimkaydirigubbakcemile5teşekkürler paylaşımınız içinn...a.s.