Merhaba,
Benimde kaşlarım dönem dönem dökülüyor ve boşluklar vardı.. Yılan zehiri yağı var aktarlarda. Onu kullandım ve 2 kere kullanmış olmama rağmen çok büyük farklar gördüm hatta arkadaşlarım kaşlarını boyattın mı diye soruyor. Kaş dökülmesi ve renginin koyulaşması için birebir. Pahalı bir üründe değil ben şişesini 10 tl ye aldım. Tavsiye ederim herkese
ama çam terebentin üzerinde veya kullanım bilgilerinde yazar tek başına sert+kesikin gelir diye..badem yağı gibi yağlarla yumuşatarak kullanın diye direk saça sürülmeski sen kaşa nasıl sürdün çoğaltığına eminmisin bence çam terebentin yağının kullanım koşullarını araştır oku bi ben öyle hatırlıyorum:1no2:
kimseden ses gelmemiş hepsinimi kazıtsamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kaşım küstü benim biyerden ne yapsam cıkmıo badem yağı ve sarımsak sür dediler tiksine tiksine aylarca sarımsak sürdüm yok cıkmıyor
Kızlar bende bı kaçgündür badem yagı suruyorum kaş ve kirpiklerıme.ama şimdi esanslımıdır değilmidir diye şüpheye düştüm.
3 yada 3,50 tl ydi fıyatı,ufak bi şişe.kulak temızleme çöpüyle hergece yatmadan önce sürüyorum,faydasını görmeye başladım sanırım,yada psıkolojık olarak ınandırmaya başlıyorum kendımı kaydirigubbakcemile3
Bu yaglarin gözlere bir yan tesiri varmidir acaba???
Cünkü kirpige sürünce uyurken insanin gözüne bir sekilde kaciyor....
karanfili badem yagina batirdim ve surdum gunlerce yaptim hem dolgunlastiriyor hemde koyulastiriyor bende de oneri kizlarr
arkdaşlar kaşlarımın yapısıı düşükk ve kalkık olmasını istiyorum olmayan kılı çıkartmak için yada kalkık gstermesi içn ne yapmalımm!!
denedim cnm bakalım bi kaç gün geçince yazarım gelişmeleridelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?