Göz Makyajı Kaşlarınızın Koyu Renkli, Dolgun ve Bakımlı Olması İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
sarımsağın içindeki maddedendir ama sanmıyorum ki gözlerin için cok tehlike arzetmez yağını kullan bence genede sen bilirsin canım

sarımsağın içindeki maddedendir ama sanmıyorum ki gözlerin için cok tehlike arzetmez yağını kullan bence genede sen bilirsin canım

benimki badem yağındanda oluyo herhalde abartıp cok sürüyorum sarımsak yağı en iyisi kokusu olmaz yağı kullanayım teşekkürlerrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba
bende ilk başta herkes gibi badem yağı denemiştim fakat kuaförüm badem yerine fındık yağını önerdi aktardan alırken satıcı bayan hem bademi hemde fındığı karıştırıp pamukla sürmemi önerdi,sonuçtan çok çok memnunum açıkcası :)

bişi değil lahzacım; ya aslında sen ,sarımsak yağı ,hint yağını karıştır öyle dene ben hafta içi alacam ikisni denicem bakalım faydası olcak mı

Merhaba,

Benimde kaşlarım dönem dönem dökülüyor ve boşluklar vardı.. Yılan zehiri yağı var aktarlarda. Onu kullandım ve 2 kere kullanmış olmama rağmen çok büyük farklar gördüm hatta arkadaşlarım kaşlarını boyattın mı diye soruyor. Kaş dökülmesi ve renginin koyulaşması için birebir. Pahalı bir üründe değil ben şişesini 10 tl ye aldım. Tavsiye ederim herkese

Bu yaglarin gözlere bir yan tesiri varmidir acaba???

Cünkü kirpige sürünce uyurken insanin gözüne bir sekilde kaciyor....

badem yağı uzatıyor , hint yağı koyulaştırıyor diye biliyorum ama sıklaşması için sarımsak yağı ;kaş çıkarıyor yani.

rastık dıyorum aktarlara sorun hıc bır zorlugu yok denemeye deger ben cok memnunum hem koyulastırıor hem beslıyor...

Badem yagi kullananlar acaba acimi tatli badem yagi kullaniyorsunuz?

tskler

ya bnm kaşlarım ve kirpiklerimin rengi sarı saçlarımda karamel rengi . sanki kaşlrm ve krpklerm yokmuş gibi duruo senağlama boyatmak da istemiorm acıkcası dökülmesinden korkuorm forumdaki yorumları okudum ama hngisini kullansam die düşündüm en etkili çözümün badem yağı + hint yağı olduğuna karar verdm sz bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim =]

yaa bende koyulaştırmak istiyorum kirpiklerimi sarışın olduğum için çok kötü duruyor üstelik cildim hassas ve fazla rimel kullanamıyorum. senin gibi boyamaktanda korkuyorum dökülebilir diye. acaba hint kınası işe yarar mı kirpikler için yoksa o da mı zarar verir. bi önerisi olan var mı?

yardım edecek yada cewap yasacak kmse yok mu yha =( ?

yardım edecek yada cewap yasacak kmse yok mu yha =( ?

ya bnm kaşlarım ve kirpiklerimin rengi sarı saçlarımda karamel rengi . sanki kaşlrm ve krpklerm yokmuş gibi duruo boyatmak da istemiorm acıkcası dökülmesinden korkuorm forumdaki yorumları okudum ama hngisini kullansam die düşündüm en etkili çözümün badem yağı + hint yağı olduğuna karar verdm sz bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim =]

badem yağı we hint yağı 2 si 1 arada uzatır we koyulaştırır. sarımsak ise kaş çıkartır.sarımsak kokar ewt ama coooook etkili bir yöntem.sabahları öglenleri hint+badem kullan gece yatmadan 1 saat öncede sarımsak sür yat. memnun kalacaksınyerimseniben

Kızlar bende bı kaçgündür badem yagı suruyorum kaş ve kirpiklerıme.ama şimdi esanslımıdır değilmidir diye şüpheye düştüm.

3 yada 3,50 tl ydi fıyatı,ufak bi şişe.kulak temızleme çöpüyle hergece yatmadan önce sürüyorum,faydasını görmeye başladım sanırım,yada psıkolojık olarak ınandırmaya başlıyorum kendımı kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kullanmaya baslayalı 3 hafta oluyo nerdeyse her gece yatmadan badem yağı ve hint yağını birlikte kaş ve kirpiklerime sürdüm ki kaşlarımı daha yeni aldırmıştım yeni yeni kaşlarım çıktı ve hemen upuzun oldular ama ben biraz daha dolgunlaştırıp öyle aldırcam kaşlarımı kirpiklerimde de uzama var kesinlikle farkediliyo

slm arkadaşım,,,,
badem+hint koyulaştırır birazcık... ama kaş çıkarmaz asla....bir de ben rectofil adı verilen özel bir tür kaş boyası duymuştum......kaş anatomisine göre üretilmiş......denemedim ama yaygınca kullanılıyor diye biliyorum.....kaşa özelse sanırım bitkisel ve besleyici özelliği olan bi boyadır..... saç için kullanılan boyalar kaş ve kirpik için tehlikelidir.....bi de bunu araştır derim....şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…