Yaa öyle duruyorsun kendimden tiksiniyorum zatenHayııır demeye geldim. :))
Ben sevmiyorum, sunî duruyor. Tercih meselesi.:)
Pardon yapay olursa kendimden tiksinirim zaten olacaktı.Hayııır demeye geldim. :))
Ben sevmiyorum, sunî duruyor. Tercih meselesi.:)
Allah Allah şu kontör bir bana sert ifade vermiyorİkinciyi yaptırdım kıl tekniği denedik bu kez, biraz acıtıyor ama sonuç güzel. Benim kaşlarımda ciddi anlamda şekil bozukluğu ve düşme var mesela ama şimdi yok.
Demekki siz kaliteli bir yere yaptirmissiniz.
Antalya için google'a yazıp aratırsanız öneriler çıkacaktır . Sonra gidip salona bakar uzmanla görüşürsünüz. Ben instagram'dan buldum mesela salonu.
Yaa öyle duruyorsun kendimden tiksiniyorum zaten
Oda var tabi benim kaslar zaten kalın normaldeKalıcı olanları tavsiye etmem.Şimdi herkes kalın ve düz kaş yaptırıyor.İleride ince veya kavisli kaş moda olursa ne olacak ?
Kaş yapın normalde doluysa ve sadece yanlış alınmayla küstüyse kaşlarını birkaç ay salıver:) Cidden kaşın hiç bir yerini almadan doğal haline bırakınca kendine geliyor.
Dip boyası yaparsan ki bence de yap,kaşlarını da boyatabilirsin.Birkaç ton açılırsa,seyreklik o kadar göze batmaz.
Pardon yapay olursa kendimden tiksinirim zaten olacaktı.
SanmamAnladım. :)
Tekrar eski haline dönme ihtimali var mı beğenmezseniz?
O halde boşverin. Doğalı daha güzel her şeyin. Saçlarınız sarı mı?Sanmam
Allah Allah şu kontör bir bana sert ifade vermiyorİkinciyi yaptırdım kıl tekniği denedik bu kez, biraz acıtıyor ama sonuç güzel. Benim kaşlarımda ciddi anlamda şekil bozukluğu ve düşme var mesela ama şimdi yok.
Antalya için google'a yazıp aratırsanız öneriler çıkacaktır . Sonra gidip salona bakar uzmanla görüşürsünüz. Ben instagram'dan buldum mesela salonu.
nerde yaptırdın kıl tekniğini? bende araştırıyorum bu aralar:))
Ahh canım memnun olurumAy reklama girmesinDur özelden geliyorum
Doğru zaten makyaj yapıyorum kaslarda çizgi gibi olursa imdatttttttKaş farı kullan.. Kalem bile cok yapay dururken kontr berbat bence..
Resimdeki gibi doğal görünsün diye dip bırakıyorum biraz aslindaO halde boşverin. Doğalı daha güzel her şeyin. Saçlarınız sarı mı?
Mesela ben sarı renkte de platin sarı seviyorum.
Tamamen hiç boyatmadım, boyatmayı düşünmüyorum ama sarıda da o doğala yakın geliyor nedense :))
Kısacası, doğal olan yada doğal gözüken şeyler iyidir. :)
Resimdeki gibi doğal görünsün diye dip bırakıyorum biraz aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?