- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarı saç güzelde bana fazla gitmiyor kaş kontürü ne gelince vazgeçtim korkunç olmak var daha sonra,Dip boyası yaptırsanız daha iyi olmaz mı :) sarı saçta çok rahatsız ediyo beni.kontüre gelince biraz riskli herkesin yaptırdığı güzel durmuyo gerek de görmüyorum zaten kaş kalemi ya da farıyla hem seyrekliği gidiyo hemde kalınlaşıyo ben kalem kullanıyorum :)
Saç dipleriniz biraz bırakmam sebebi kaslarima uyumlu olması adinaydi aslında canimResimdeki sizseniz, Kaşınıza kontör yerine saç renginizi değiştirin derim. Biraz koyu yakışacaktır. Hem Kaş'larınızla bu kadar farklı olmaz.
Doğallıktan yanayım demişsiniz ama kontör ve çiğ sarı saçla doğallıktan cok cok cok uzaklaşacaksınız.
3 boyutlu tavsiye etti arkadaşlar sagolsunlar gerçi eşim hepsine karşı amaBence yapay durmayacaksa yaptırın
Bazı kaş tipleri ve yüzler kaldırıyor onu. Kıl tekniği ile kaş boyama var ona bir bakın isterseniz
Evet şimdi yaşadığım ilde araştırma yapıyorum bendekontör değil de 3 boyutlu kıl tekniği uygulaması yaptırmanızı önerebilirim çünkü hem 2 yıl sonra kendiliğinden kayboluyor hem de yapay bir görüntü sunmuyor,ilerde benimde yaptırmak istediğim bir uygulama her açıdan sağlıklı ^_^
Herkes öyle diyor zaten vazgeçtim cnmsakın yaptırma. çok kötü duruyor. arası boşluk olsun nolcak doğal en azından
Bi halta benzemiyceksem kalsın zaten cnmyamuk yılık kasla gezmektense
Antalyayı bilmiyorum hicCanım ne olur Antalyada önerin bana bir yer 2 bebek ve bir çocukla ben ve İstanbul nasıl olacak