- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
Ahh cnm daha geçen ay yapıldı dipler ama sonuç buKaş kontürü olan yüzleri ben avam buluyorum, beğenmiyorum.
Bu arada sizi üzmek istemem ama, saç dipleriniz imdat diye çığlık atıyor, buradan duyuyorum arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh cnm daha geçen ay yapıldı dipler ama sonuç buKaş kontürü olan yüzleri ben avam buluyorum, beğenmiyorum.
Bu arada sizi üzmek istemem ama, saç dipleriniz imdat diye çığlık atıyor, buradan duyuyorum arkadaşım
Eşim yüzünden vazgeçemedim bu sactan ama köyü bir sarı iyi olur sanirimKaşlarınız iyi görünüyor, saç renginiz çok çirkin, bence koyultun.
Esmersinİz, kaşlar koyu, hiç bir sarı size yakışmaz. Kahve kızıl siyah yeşil mavi mor yaptırın ama sarı olmasın bence...çingene gibi oluyor esmer tene sarı saç...Eşim yüzünden vazgeçemedim bu sactan ama köyü bir sarı iyi olur sanirim
250 kontör yeter sanirimKaç kontör yaptiracaksiniz, kontör miktarı çok önemli.. 100 var 250 var, mesaj paketi interneti de dikkate almak lazım.
Kontör değil o kontür. Gözünüzü seveyim az dikkat edin yahu...
Hadi ya çokmu çirkin duruyorum ama sözünü dinliyorum söz.Esmersinİz, kaşlar koyu, hiç bir sarı size yakışmaz. Kahve kızıl siyah yeşil mavi mor yaptırın ama sarı olmasın bence...çingene gibi oluyor esmer tene sarı saç...
Buluyorum cnm ancak öyle kurtariyorumBoyasaniz kalemle olmaz mı?
Kaş kirpik serumlari var denesenizBuluyorum cnm ancak öyle kurtariyorum
Evet kimi de yeşil oluyor ve zamanla siliniyor.Üstüne bidaha yaptırmış bizim eczacı varya nasıl olmuş görsenizAblama yaptrdik kimse kontr olduğuna inanmıyor doğal sanıyor herks gerçektende doğal kastan hiç farkı yok tabi yaptrcagn yeri iyi seçmen lazm
Yeniden çıkar mı acaba Ayy sana çok dua ederim cmm ya deneyeyim onceKaş kirpik serumlari var deneseniz
Aynen cesaret işi bende edemedim fikir almak istedim yaptiranlardanKıl tekniği ile yaptırırsan daha iyi olabilir öteki türlü gerçekten cok yapay duruyor.
Bende düşündüm bir ara ama cesaret edemedim kahverengi far ile işimi görüyorum yüzümede canlılık verıyor makyaja pek gerek kalmıyor tavsiye ederim :)
Ablam kıl tekniği yaptırdı inanılmaz oldu bikere de rutusa gitti 3 aydır ilk günki gibi duruyorEvet kimi de yeşil oluyor ve zamanla siliniyor.Üstüne bidaha yaptırmış bizim eczacı varya nasıl olmuş görseniz
Siz nerde yaşıyorsunuz cnm ben Antalyada yim gittiği yer neresiAblam kıl tekniği yaptırdı inanılmaz oldu bikere de rutusa gitti 3 aydır ilk günki gibi duruyor
Kararlı bi şekilde hergün düzenli kullan ama iyi bi markanın olsun fazla aldırma kuaföre gidip bazen pis cimbizlarla aliyolar oda sebeb oluyo dökülmesineYeniden çıkar mı acaba Ayy sana çok dua ederim cmm ya deneyeyim once
Kuaför mahvetti kaslarimi zaten küstü tabii ama bu serum işi kafama yattı Sağol cnmKararlı bi şekilde hergün düzenli kullan ama iyi bi markanın olsun fazla aldırma kuaföre gidip bazen pis cimbizlarla aliyolar oda sebeb oluyo dökülmesine