- 23 Ağustos 2012
- 50.173
- 1
- 232.973
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada boşluklar var canım ya kalem geçici çözüm sağlıyor ama doggaliktan yanayım bende tabii
Ay yaptirmayim o ne oyle hic yakismiyor herkes ayni dizayn dogallik yok insanin surat ifadesi degisiyor bir garip oluyorMerhaba kızlar kaşlarima memnun değilim. Kontör yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı memnun musunuz.
Kimi belli bile olmazken kimi iğrenç olabiliyor katiliyorumAy yaptirmayim o ne oyle hic yakismiyor herkes ayni dizayn dogallik yok insanin surat ifadesi degisiyor bir garip oluyor
Araştırıcam tskrler3D kıl tekniği ile iyi bir yere kaşınızın şeklini ve doğallığını bozdurmadan yaptırırsanız olabilir.
Aksi halde doldurma işlemi vs ile yapılan konturler herkeste kızılaydan çıkmış gibi itici duruyor.
Çok seyreklik varsa kaş ektirin en azından doğal durur.
Araştırma yapmam gerekecek tskrlerDoğal kıl tekniği ile birçok işlem yaptıran arkadaşım var.
Bazılarınınki çok kötü, bazılarınınkini anlamanız mümkün değil.
Çok çok gerekli değilse, kaş farıyla idare edin derim.
Paranızla rezil olmak da var...
Resimde çok sarı cikiyor benim saçlarım ben daha bir ay olmadı dip yaptırabilirsiniz çabuk uzadıMadem dogalliktan yanasiniz o zaman saclarinizi boyatin. Dibi ayrı kendisi ayrı bi cirkin duruyor ve fazlasıyla yasli göstermiş. Şöyle güzel sıcak kahve tonlarına boyatin o zaman kaslariniza dokunmanizada gerek kalmaz bence
İsim verebilir misinizçok güzel sonuçlar gördüm bu konuda..ankara ve istanbulda yapan yerlerdi
Nerde yaptırdıniz acabaKıl tekniğiyle kaşlarımı doldurttum, hem çok doğal görünüyor, hem de kendimi bu şekilde daha çok beğeniyorum. Ama sizin çok ihtiyacınız yok gibi geldi açıkçası. Bence kaşlarınız gayet güzel.
Aynaya bakınca kendimden korkmak istemem vazgeçtim yazılanlar bana ders oldu.Çok yapay, korkunç duruyor bence yaptırmayın.
Çok çabuk uzuyor canım ya daha bir ay olmadı ayrıca o ayrı bir sorun :)Kaş kontürü olan yüzleri ben avam buluyorum, beğenmiyorum.
Bu arada sizi üzmek istemem ama, saç dipleriniz imdat diye çığlık atıyor, buradan duyuyorum arkadaşım
@ferylashes yada melissima istanbuldaydı..ankarada ise baharnailart beğenmiştim sonuçlarını..instagramdanİsim verebilir misiniz
Ben de kalem kullanıyorum, bazen gece makyaj çıkarsam bile kaşlarımı ellemiyorum , ertesi güne kalıyor yine 1-2 saniye üstünden geçiyorum sadece. Hergün rimel sürüyoruz, boşver bunu da hergün yapalım. İlla ki kalıcı birşey istiyorsan ama kıl tekniği ile çizim yapıyorlar ama sağlam yer lazım herkes beceremiyor :SArada boşluklar var canım ya kalem geçici çözüm sağlıyor ama doggaliktan yanayım bende tabii
Aynaya bakınca kendimden korkmak istemem vazgeçtim yazılanlar bana ders oldu.