Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnmÇok cici çok da güzel. :)
Kaşlar da güzel. Tabii bence; siz yine iyi düşünün. Yaptırırsanız da işini iyi yapan biri olsun. Ve şimdiden güle güle kullanın. :)
Serum da kullanıcam ama vazgeçtim kontürü en cnmÇok çirkin duruyo bence hiç gerek yok kalemle halledebikirsiniz
Anam etraf ne olduğu belirsiz estetisyenlerle dolu dikkat edelim walla.ben bir kac yil once yaptirmistim
kaslarimi alinca estetisyen aralarini cok acmisti
yaptidim ama hic begenmedim gunlerce sokaga cikmak istemedim
neyseki cok kalici olmadi bir kac ay sonra belirsizlesmeye basladi ama ben tek seans gittim kadin bana 2ci ve 3 cu seanslarada gel demisti kesin 3 yillik kalir demisti
iyiki gitmedim berbat oldu kaslarim
bir daha tovbe
Ankara Tunalı da emine hanim emine akkoc tu sanırım çok güzel yapıyo ve ilgi alaka süper gerçekten aldığı parayi sonuna kadar hakediyorSiz nerde yaşıyorsunuz cnm ben Antalyada yim gittiği yer neresi
Aynen kıl teknıgı ıle yapana yaptırın ben kıl teknıgı ıstedım gıttı dovme yaptı cok berbat duruyor Allahtan cok az yapmıs yanı hala ınce çok farkedılmıyor.3D kıl tekniği ile iyi bir yere kaşınızın şeklini ve doğallığını bozdurmadan yaptırırsanız olabilir.
Aksi halde doldurma işlemi vs ile yapılan konturler herkeste kızılaydan çıkmış gibi itici duruyor.
Çok seyreklik varsa kaş ektirin en azından doğal durur.