Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konundan engelleyebilirsin bu arada belgarion, bilmiyorsan konunun başındaki üç noktadan yapılıyordu galiba

1 günden daha kısa kalacağım, iş için gidiyorum ama bu işi sabahtan halledeceğim veya iner inmez

Valla panpa şimdi düşündüm de en temizi öğle arası. Yapabiliyorsan biraz uzun tut öğle arasını, ofisin orda Edeka ya da Rewe varsa vınla. Kesin vardır diyorum merkezi bir yerdeuse ofis gitmeden bir bak. Asıl bomba önerim etrafta varsa Galleria Kaufhof pöffff acaip ceşitler oluyor Bir de parfüm veya kozmetik alacaksan yine ofisin orda Douglas var mı bir bakarsın, yılbaşı indirimleri devam ediyor süper indirimler var.

Evet katiliyorum
Ama siz hem gülücük dagitip hem sinirleniyorsunuz. hem de kadina gereksiz aciklamalarda bulunuyorsunzu o gun ruh halim kotuydu sinir olduk filan diye boyke olmaz ki
Hayir dun rahatsiz oldugumu gayet anladi bugun hicbir sey demedim konuyu baslatip sonra bana laflar siralayan oydu. Hem para verip hem laf isittim.

Canim cekttiiiii macaronlariii

Evet katiliyorum

Hayir dun rahatsiz oldugumu gayet anladi bugun hicbir sey demedim konuyu baslatip sonra bana laflar siralayan oydu. Hem para verip hem laf isittim.

Rahatsizliginiz dün başlamamiş ki. Ne zaman rahatsiz olduysaniz o zaman belli edin bir dahaki sefer, daha az basiniz agrir hem de nerede durdugunuz belli olur. 2 ay güleyim 1 gün sinirleneyim şeklinde yürümüyor genelde.

Rahatsizliginiz dün başlamamiş ki. Ne zaman rahatsiz olduysaniz o zaman belli edin bir dahaki sefer, daha az basiniz agrir hem de nerede durdugunuz belli olur. 2 ay güleyim 1 gün sinirleneyim şeklinde yürümüyor genelde.
Ben hadsizliklerine gulmedim, basta sohbet etmeye calisiyordu gulumseyerek gecistiriyordum.

Bebişim ben de bunca tepkiyi anlayamadım çep çop konuşan bir teyze işte oldu mu devlet meselesi
Yani, her yönden bana saldırdılar da çıkıp bu kadın yeni anne tek başına gurbette bakıyor, bu kadın bite densiz densiz konuşmuş demediler ya şaştım kaldım.

Bir daha gitmezsiniz olur biter. Ben çalışanları seviyesiz olan dükkan/mağazalardan alışveriş yapmamaya çalışıyorum

Yani, her yönden bana saldırdılar da çıkıp bu kadın yeni anne tek başına gurbette bakıyor, bu kadın bite densiz densiz konuşmuş demediler ya şaştım kaldım.

Konu yurtdışında olunca tepkiler değişiyor, ben de bunu gözlemledim forumda.

Bence git, ya 30 km çok yada eşin alsın evdeyken, dondurucuya vs at kendi rahatından neden ödün veresin
Bilmiyorum o kadar tadım kaçtı ki en azından uzun bir sure gitmem. Tasinma ihtimalimiz vardi zaten. Yani o kadar rahatsiz etti ki beni bir daha yuzunu gormek istemiyorum cok rahatsiz edici bir kadindi. Gitsem tekrar polemik cikaracak bugun oldugu gibi

Sakın markete gitmemezlik yapmayın size gene aynı şeyleri sıralarsa tersleyin. Elin teyzesi gelip bebeğim hakkında yorum yapacak ne haddine. Bende kaynanamla kavga ettim sırf müdahale etmek istiyor diye 7 kat yabancıyla neden etmeyeyim ki.

Kesinlikle kavgavı olmakla ilgisi yok bunun kasiyer kadının hadsizlşği . Profesyonellik ne bilmediği için delirtmiş sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…