Rica ederim ama bence hic gitmemezlik yapmayin. Bizde turk marketlerinden alirdik hep et urunlerini. Heryerdede turk marketi yok. Bu yuzden zorlugunu biliyorum...yani bu durumda cocugunuzun beslenmesine zarar verecekse gidin yine o markete. Birbirine iki yabancisiniz sonucta, bundan sonra konusmazsiniz özel konularda zaten. Yinede siz bilirsiniz tabii. Hep arabayla diğer turk marketine gitme sansiniz varsa o ayri tabii o zaman gitmeyin. Iki taraf içinde bu daha iyi olabilirTesekkurler yorum icinartik gitmeyecegim
İnsaAllh benim karşımada çocuğumun karsisinada kendim gibi insanalr çıkar.gonul rahatlığı ile amin derim buna.beddua olarak algılıyor iseniz kalbinizi yoklayinForumda beddua etmek yasak diye kendince bug ını mı buldun olayın, dönsün dolaşsın sana gelsin
Geçen biri yanıma geldi kızım merdivenlerden aşağı atlıyor düşer bu çocuk bak bacağı kırılacak dedi . Çok teşekkür ederim ben düşünememiştim dedim sakin ve gülümseyerekben tirlattim artık
Yok ben senin duana amin dedim cevap da verdim. Sen niyetini biliyorsun aklın sıra beddua ediyorsun. Ben de sana diyorum işte ömrünün sonuna kadar görümcenle koyun koyuna yaşa. Rahatsızsan kalbini yokla!İnsaAllh benim karşımada çocuğumun karsisinada kendim gibi insanalr çıkar.gonul rahatlığı ile amin derim buna.beddua olarak algılıyor iseniz kalbinizi yoklayin
Hala duyar diyor . Sen ne yazdığına dikkat edeceksin arkadaşım . Konuşurken benim de dahil olduğum bir millet hakkında ileri geri konuşmayacaksin . Duyarmiş sen biz niye böyleyiz yaaaaahhaaa Alman markete gittim oradaki insanlar böyle diiiiiil diye ergen ergen yazarsan tepki veririm . Senin kim olduğunu biliyor muyum sen benim kim olduğumu biliyor musun neyin duyarini kasacagim? Hala daha gömme derdindesin .Cok bile ettin yersiz duyarin buraya kadar geldi. Turklugu denedin oradan da olmadi. Hadi bakalim kibarca bir bay bay
Ne guzel beni elestirip sonra anlatmak istedigim seyi aranizda konusup benim disimda anlastiniz.Yüzüne ifadesiz bakip sonra basini cevirip cevap vermemek daha güzel oluyor.
Trendeydim adamin biri baya baya konuskan biseydi tanimadigi bi kadinla konusup duruyordu kadinin yaninda da bebek vardi. Bebek bir ara bana bakinca bu adam da ordan bana sardi biseyler soyledi filan duvar gibi suratla yuzune bakip kafami cevirdim sonra felemenkce anlamadigim icin cevap vermiyorum diye dusunup ( kendisi Hollandali degildi bu çok açik gorunuyordu) bi de ingilizce olarak tekrar soyledi okey diyip basimi cevirdim. Bana karişmiyordu kotu veya eleştirel bisey de dememişti bu arada ama herkes seninle sohbet etmek isteyecek degil iletisime gecmek zorunda degil.Bunu insanlar anlamali.
Çok değişik bir karakterin var.saldirgansin bunu elitlik olarak görüyorsun.sen entel görgülü bir kaliteli bir insan değilsin.bildigin saldırgan kaba insan içine cikmamis birisinDaha inşallah yazamamış :)
Ne yazdigimi gayet iyi biliyorum sen once o uslubuna dikkat et. Haddini bil. Ergen tavirmis. Cik konuma yazma kirletme burayi kir papatyasi misin bayir gulu musunHala duyar diyor . Sen ne yazdığına dikkat edeceksin arkadaşım . Konuşurken benim de dahil olduğum bir millet hakkında ileri geri konuşmayacaksin . Duyarmiş sen biz niye böyleyiz yaaaaahhaaa Alman markete gittim oradaki insanlar böyle diiiiiil diye ergen ergen yazarsan tepki veririm . Senin kim olduğunu biliyor muyum sen benim kim olduğumu biliyor musun neyin duyarini kasacagim? Hala daha gömme derdindesin .
Valla esigim beşiğim mezarım uzak olsun böyle tiplerden dediğim bir tip.herkese laf yetiştiriyor.birde saksakci toplamış etrafına.ayni kasaya gidip sürekli kadın üzerinden ego yapıyor gereksizceHala duyar diyor . Sen ne yazdığına dikkat edeceksin arkadaşım . Konuşurken benim de dahil olduğum bir millet hakkında ileri geri konuşmayacaksin . Duyarmiş sen biz niye böyleyiz yaaaaahhaaa Alman markete gittim oradaki insanlar böyle diiiiiil diye ergen ergen yazarsan tepki veririm . Senin kim olduğunu biliyor muyum sen benim kim olduğumu biliyor musun neyin duyarini kasacagim? Hala daha gömme derdindesin .
Ne guzel beni elestirip sonra anlatmak istedigim seyi aranizda konusup benim disimda anlastiniz.
Hayiiiirrr tam aksine asiri elitimÇok değişik bir karakterin var.saldirgansin bunu elitlik olarak görüyorsun.sen entel görgülü bir kaliteli bir insan değilsin.bildigin saldırgan kaba insan içine cikmamis birisin
Yavrum esik besik anlatacagina konumdan hizlica uzaklas. Sen benim konumdasin bos bos yorum pesindesin. Uzaklas buradanValla esigim beşiğim mezarım uzak olsun böyle tiplerden dediğim bir tip.herkese laf yetiştiriyor.birde saksakci toplamış etrafına.ayni kasaya gidip sürekli kadın üzerinden ego yapıyor gereksizc
Seni banlatmaya uğraşıyor cevap verme lütfen, sana agresif diyene kadar forumda kendi yorumlarının farkında değil. Şimdi de milliyetçi duyguları kabarmış.Ne yazdigimi gayet iyi biliyorum sen once o uslubuna dikkat et. Haddini bil. Ergen tavirmis. Cik konuma yazma kirletme burayi kir papatyasi misin bayir gulu musun
Yooo gorumceme mesafe koydum.konumda anlattım ya hani gitmiyorum gelmiyorum iletişime geçmeye çalışıyor diye.isyemiyorum ya hayatımda hani.sizde ayni taktiği uygulayin.rahatsizsaniz eğer o kasaya gidip kadınla muhatap olmayın.ne tavaf eder gibi hep aynı kadina gidiyorsunuz amaç ne.Yok ben senin duana amin dedim cevap da verdim. Sen niyetini biliyorsun aklın sıra beddua ediyorsun. Ben de sana diyorum işte ömrünün sonuna kadar görümcenle koyun koyuna yaşa. Rahatsızsan kalbini yokla!
Kasiyer kadina bu kadar sinilenmemistim insanlar cok tuhaflarSeni banlatmaya uğraşıyor cevap verme lütfen, sana agresif diyene kadar forumda kendi yorumlarının farkında değil. Şimdi de milliyetçi duyguları kabarmış.
Senden rahatsizim yazma diyorum duruyor musun? HayirYooo gorumceme mesafe koydum.konumda anlattım ya hani gitmiyorum gelmiyorum iletişime geçmeye çalışıyor diye.isyemiyorum ya hayatımda hani.sizde ayni taktiği uygulayin.rahatsizsaniz eğer o kasaya gidip kadınla muhatap olmayın.ne tavaf eder gibi hep aynı kadina gidiyorsunuz amaç ne.
Kalite yerlerde.buradan bile belli varoslugun.hadi sana Allah sağlık versin.hastasin belliYavrum esik besik anlatacagina konumdan hizlica uzaklas. Sen benim konumdasin bos bos yorum pesindesin. Uzaklas buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?