Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın hala aynı noktada dönüyoruz . Ben Almanya da bir ay kaldım ve iki ülke arasındaki farkı inanın görebiliyorum . Bende size kırgınım mesele neyin nasıl söylendiği . Vatan millet Sakarya değil . Genel olarak sosyal medyada söylenen söylemler . Eleştirmeye tamamim siz diğerini överek giriyorsunuz . Tüm marketlerde mi fare var ? O zaman arayın şikayet edin . Ben yani herhangi bir markette gerçekten görmedim fare . Siz hala neye kizdigimi anlamiyorsunuz . Ben diyorum ki elestirelim ama başkasını övmeyelim .

Geçen biri yanıma geldi kızım merdivenlerden aşağı atlıyor düşer bu çocuk bak bacağı kırılacak dedi . Çok teşekkür ederim ben düşünememiştim dedim sakin ve gülümseyerek ben tirlattim artık

1 ay kalmakla yaşamayı bir tutmanız enterasan. Kimseyi övmedim önümde bir tane iyi örnek var bunu gösterdim. Her konuda genelleme yapmadım mesafeden bahsettim.

Rabbim sizin ve çocuğunuzun karsisiina kendiniz gibi insanları çıkarsın insaAllh.

Ben sizi hakli buldum. Sadece gereginden fazla muhattap olmussunuz. Sizin "zaten dun gergindim" demenize gerek yoktu. Oda bunu kullanmis hemen. Yok ben nerden bilebilirdim vs demis.
Bende Almanya dogma buyumeyim. Orada Alman marketlerinde vs resmiyete alisigiz ama sicak kanliligida biliyoruz onlardan. Samimiyetede acigiz ki bunu ozluyoruzda zaten ama lavbalilik ayri bir sey. Siz anlattiginiza göre zaten onceki elestirisel sozlerine bir sey dememissiniz. Fakat kadinin sizi her gittiginizde doldurmus olmasi son hareketinde bardagi tasiran son damla olmus.
Bence bi tik sakin olup hic ceketinizi acmaya vs gerek duymadan kibarca yok oyle degil sagolun ama diyebilirdiniz. Israr ettigi icinde lutfen bir daha bana yorum yapmayin deyip muhattap olmadan ilerlemeniz yeterliydi. Cunku kadin haddini baya aşmış anlatisiniza göre.
Ama tabiiki o teyze bunu gururuna yediremeyip belki siz kasaya geldiğinizde size tabiri caizse satasacakti.
Oruc tutuyormus Allah kabul etsinde kul hakki yememeye niye dikkat etmeyip ustelik orucluyum ben dogruyum sen kotusun e getiriyorki.
Dilerseniz bi muddet oraya gitmeyin, sizi unutsun yada dukkan sahibine soyleyin. Yada gidin hic muhattap olmayın zaten herhalde artik bi sey demez. En fazla surat asar size

Tesekkurler yorum icin artik gitmeyecegim

Yazmistim ama tekrar yazayim. Bebegime kiyma cektirmem gerekiyordu. Devamli gidiyorum cunku et, tavuk ve balik urunlerini oradan aliyorum. Musluman oldugum icin dikkat ediyorum. En yakin diger turk marketine ancak arabayla gidebilirim.
Bir süre yurtdışında yaşamış birisi olarak söyleyeyim, müslüman olmayan mahalleler, marketler, pazarlar ve hatta insanlar daha saygılı, daha temiz, daha insani.
Dininizi ve milliyetçi tavrınizi bir kenara bırakıp öyle yaşarsanız yurtdışı cennet, yani bana öyle idi.
Sinirlı, asi ve aksi tavırlarinizdan sıyrılmış objektif yorumum bu oldu.
Kasiyer kadın belki de ruh hastası, ya da siz takıntılı birisiniz biz nereden bilelim.

Ben milliyetçiyim ama gerizekalı değilim. Konu Türklük de değildi ayrıca. Hatamı da anladım sağduyulu kadınların yorumları sayesinde. Konu saçmasaoan uzadı

Saçmasapan duyar kasmayın kusucam artık

Fazla cevap vermişsiniz.
Umursamadan çekip gitseydiniz bu kadar fazla karışma haddini kendinde bulamazdı.
Ya umursamadan gecip gittigim de cok oldu ama hayatinizda hic boyle bir tipe denk gelmediyseniz anlayamazsiniz ben her yolu denemistim ama kadin susmuyor asla susmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…