- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Hafi hayrlisi cnm bklm ins gelmezKırmızılar gelmedi canımdün hasta olacak gibiydim ağrım vardı geçti şu an hafif göğüslerime dokununca acıyor başka bir belirtim Yok beklemedeyim Pazartesi’ye kadar bekleyeyim diyorum
Aynı durumdayım canım bu ay kendimi çok dinlemedim ama son bi haftadır vücudumda değişiklik olunca fark ettim benim de adetim bir gün gecikti kendimi zor tutuyorum test yapmamak için inş sizle birbirimize destek olalım inş gebeyizdirBelirtileri takip etmek kendimizi dinlemekle hata yapıyoruz ocak ayinda ovutestle gebelik denedim adetim 3 gün geçti leke kırmızıya döndü dr. Ilaç verdi kan testinde gebelik var dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi test degerler düştü hayırlısı dedik aylarca denemedim üzüldüm şuan ovutest deneme yaptim adet 3 gün gecikti evde dahi test yapmiyorum 40 gün dolmasını bekliyorum
Aynen doktor 3 ay sonra dene dedi korktum denemedim düzen şaşmaz ama insan başına gelince test yapma hevesi kaçıyor akıntı göğüs sizlamasi kasik bel agrisi 2 gundur baş ağrısı var bekliyorum inşallah yüzümüz güler sonu güzel olsun kucağımiza saglikli almayi nasip etsin rabbim dileyen isteyen herkeseBir de sanırım kimyasal geçirmişsiniz ben de geçirdim Ağustos ayında o zaman kendimi çok dinlememiştim rabbim nasip etmişti
Kimyasaldan sonra beklemeye gerek yok canım bütün dr lar böyle diyorAynen doktor 3 ay sonra dene dedi korktum denemedim düzen şaşmaz ama insan başına gelince test yapma hevesi kaçıyor akıntı göğüs sizlamasi kasik bel agrisi 2 gundur baş ağrısı var bekliyorum inşallah yüzümüz güler sonu güzel olsun kucağımiza saglikli almayi nasip etsin rabbim dileyen isteyen herkese
Bekle dedi vücut kendini toparlasın 10 gün surucek adetin dedi 10 gün adet oldum sonra düzeldi daha da denemedimKimyasaldan sonra beklemeye gerek yok canım bütün dr lar böyle diyor
Benim de bir yıl oldu, bekliyoruz bakalım... Farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum en azından infertilite uzmanı olan bir doktor.Benim 11 ay oldu canım hala beklemedeyşm
Gelmedi canım ama test da yapmadım göğüs uçlarım sızlıyor sadecebaşka bi şey yoknyks_42 naptın canım durum ne oldu gelmedi ins Kırmızılar
Ne zmn yapmayı düşünüyorsun canımGelmedi canım ama test da yapmadım göğüs uçlarım sızlıyor sadecebaşka bi şey yok
Yarın yapayım diyorum ama hiç umudum yok psikolojik gibi sankiNe zmn yapmayı düşünüyorsun canım
Belli olmaz canım hayırlısı bklmYarın yapayım diyorum ama hiç umudum yok psikolojik gibi sanki
Heveslenemiyorum canım ya şöyle iç rahatlığıyla ha işte hamileyim diyemiyorum hayrlısı bakalımBelli olmaz canım hayırlısı bklm
Sabırla beklemek lazım snrm canım heveslenip sonu hüsran olduğunda çok etkileniyoruz çünküHeveslenemiyorum canım ya şöyle iç rahatlığıyla ha işte hamileyim diyemiyorum hayrlısı bakalım
Ah canım ne zormuş beklemek, benim de bir yıl oldu.Benim 11 ay oldu canım hala beklemedeyşm
Aynen canım artık usandım diyebilirim bu sefer de adet olacam biliyorum gecikmesi de kötü insan daha çok umutlanıyor hayrlısı bakalımAh canım ne zormuş beklemek, benim de bir yıl oldu.
Üzülme canım Allah'ın bir bildiği var demek ki, böyle teselli ediyoruz kendimizi.Bugün test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi