- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Choriomon 5000 gibi bişi di yanlış yazmış olabilirimCnm çatlatma iğnesinin adı neydi kuzm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Choriomon 5000 gibi bişi di yanlış yazmış olabilirimCnm çatlatma iğnesinin adı neydi kuzm
Kalçadan mı vurdn kuzu birde bn ovrilite oldm ama istemiyorm o iğneyi bana gerek yok çatlatma iğnesine dedi geçen ay bu ay yani yarn kontrolüm var baklm ne cıkcak istycm inşaallahChoriomon 5000 gibi bişi di yanlış yazmış olabilirim
Benim doktor hep bu iğneyi verdi hepsinde de işe yaradı çatlattı. Doktor gerek yok diyorsa yumurtaların çatlıyor demektir. Neden boşuna iğne olacaksın?? Benim çatlamadığı zamanlar oldu 5cm kiste çevirdi. Birde kullandığım iğne ve haplar etkili eğer çatlamazsa çok fazla büyüyüp daha büyük bela açılırdı. O ihtimali göze alamadık. Hakkında hayırlısı inşallah tez vakit güzel haberleri alırsınKalçadan mı vurdn kuzu birde bn ovrilite oldm ama istemiyorm o iğneyi bana gerek yok çatlatma iğnesine dedi geçen ay bu ay yani yarn kontrolüm var baklm ne cıkcak istycm inşaallah
Kalcadan vurulan mı dedim herhalde unuttun cevaplamayı canm. Ya doğru ama bnce kimden duydysam kalçadan vurulan çatlatma iğnesi daha etkili sonç verdi. Catlatma iğnesini istemimin sebebi hersy yaptık bir dış gebelik ve düşük yaşadm ama kucagım hals boş Rabbime bin şükr yinede istemimin sebebi birşeyimz yokken olmaması Allah zamnını bilendr bilrm ama umut işte diyorm belki tutunmasna yardm etsn belki erkn catlyodr belki tam gelişmeden catlyor belki dengeler diyeBenim doktor hep bu iğneyi verdi hepsinde de işe yaradı çatlattı. Doktor gerek yok diyorsa yumurtaların çatlıyor demektir. Neden boşuna iğne olacaksın?? Benim çatlamadığı zamanlar oldu 5cm kiste çevirdi. Birde kullandığım iğne ve haplar etkili eğer çatlamazsa çok fazla büyüyüp daha büyük bela açılırdı. O ihtimali göze alamadık. Hakkında hayırlısı inşallah tez vakit güzel haberleri alırsın
Birde canm bir sorum daha olcak bu ilaçla aynı ay kullandgn ilaçlar neydiBenim doktor hep bu iğneyi verdi hepsinde de işe yaradı çatlattı. Doktor gerek yok diyorsa yumurtaların çatlıyor demektir. Neden boşuna iğne olacaksın?? Benim çatlamadığı zamanlar oldu 5cm kiste çevirdi. Birde kullandığım iğne ve haplar etkili eğer çatlamazsa çok fazla büyüyüp daha büyük bela açılırdı. O ihtimali göze alamadık. Hakkında hayırlısı inşallah tez vakit güzel haberleri alırsın
Klomen +5adet merional iğne kullandım canım. İki yumurta gördük ikizlere hamileyimBirde canm bir sorum daha olcak bu ilaçla aynı ay kullandgn ilaçlar neydi
RABBİM sana bağşlasnn kuzm dua et bizede ne olr birde özele gel konşlm canmss :)Klomen +5adet merional iğne kullandım canım. İki yumurta gördük ikizlere hamileyim
Kalçadan yapılıyor. Hayırlı zamanda gelsin inşallah. Ben 3 yıldır uğraşıyorum bu 5.hamileliğim ama çocuğum yok maalesef hep kaybettim. SabredeceğizKalcadan vurulan mı dedim herhalde unuttun cevaplamayı canm. Ya doğru ama bnce kimden duydysam kalçadan vurulan çatlatma iğnesi daha etkili sonç verdi. Catlatma iğnesini istemimin sebebi hersy yaptık bir dış gebelik ve düşük yaşadm ama kucagım hals boş Rabbime bin şükr yinede istemimin sebebi birşeyimz yokken olmaması Allah zamnını bilendr bilrm ama umut işte diyorm belki tutunmasna yardm etsn belki erkn catlyodr belki tam gelişmeden catlyor belki dengeler diye
Benimde 3. Yılm oldu olcak bende 2 defa oldu ama alamadık Allah güzel doktorlar karşmza çıkarsa iyi olr bana güzel bir tedavi bile uygulanmadıKalçadan yapılıyor. Hayırlı zamanda gelsin inşallah. Ben 3 yıldır uğraşıyorum bu 5.hamileliğim ama çocuğum yok maalesef hep kaybettim. Sabredeceğiz
Canoooo ben test yaptım çok silik bi çizgi var sizde görüyomusunuz hele bakın nolur yaVala beklemedeyim cnm ya gelmedi henuz
Ben göremedim gibi canım ya kaç gün var bata?Canoooo ben test yaptım çok silik bi çizgi var sizde görüyomusunuz hele bakın nolur ya
Bata 5 gün var kuzu çok silik zaten yakından cok bellı ama fotoda daha da sılınıyor yıne atıyorum durBen göremedim gibi canım ya kaç gün var bata?
Daha cok varmıs boyle cıkması normal yarın sabah bi daha tekrarla koyulasırsa vardır canımBata 5 gün var kuzu çok silik zaten yakından cok bellı ama fotoda daha da sılınıyor yıne atıyorum dur
Hergün takip edecegım kuzum bende erken sevinmek istemiyorum düzenli giderse pazartesı kan vermeye gidecegım inşallah düzenli ilerlerDaha cok varmıs boyle cıkması normal yarın sabah bi daha tekrarla koyulasırsa vardır canım
şu topige bi bakayım dedim. gercekten miii? çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu kez kuzumKlomen +5adet merional iğne kullandım canım. İki yumurta gördük ikizlere hamileyim
bana var gibi geldiBata 5 gün var kuzu çok silik zaten yakından cok bellı ama fotoda daha da sılınıyor yıne atıyorum dur
Evet canım iki kese görüyoruz bize de süpriz oldu hem sevindik hem tedirgin olduk malum ikizden yana ağzımız yandı. Ama sağlıkla kucağına alan binlerce insan var dimi. Sen ne yaptın yakın zamanda hayırlı haberlerini alacağız inşallah.şu topige bi bakayım dedim. gercekten miii? çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu kez kuzum
Baya baya var net görüyorumBata 5 gün var kuzu çok silik zaten yakından cok bellı ama fotoda daha da sılınıyor yıne atıyorum dur
Var 2nci cizgiBata 5 gün var kuzu çok silik zaten yakından cok bellı ama fotoda daha da sılınıyor yıne atıyorum dur
Ay inşallah canım pazartesıne kadar takip edecegım bakalım normal ilerlerse koyulasarak Pazartesi kan testı verecegımVar 2nci cizgi