- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Kapalı halinde gölgeli çıktı hiç bisey gözükmüyo canim o yüzden açtım doğal cekimde çizgi gördün mü sen
İlk mesajdakinde var gibi ama ikincisinde göremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapalı halinde gölgeli çıktı hiç bisey gözükmüyo canim o yüzden açtım doğal cekimde çizgi gördün mü sen
Benim adet döngülerim düzensiz ama tahmininen 20 aralık ovulasyon testine başlayacam yumurtlamayı takip etmek icinA Aysucan20 panic_attack üçümüz hemen hemen aynı dönem adet olduk artık sanırım yeni batlar ne şimdi sizin kızlar
Tebrik ederim cnm allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimmmmmmm
Hadi hayırlısı bklm cnm bnm 18 Aralık gözüküyor şu an için erken ve ya geç gelebilir bu aralar Bi kaç değişiklik oluyorYumurta gelişiminde bi farklılık olmazsa benim yeni bat 13 Aralık. Adet döngüm iğne tedavisinden dolayı kısaldı. 28 günden 23 günde bire düştü.
Hadi hayırlısı cnm bnm de 18 Aralık gözüküyor bklm Bi değişiklik olmazsa Bi kaç aydr Bi kaç günlük değişiklik oluyorBenim adet döngülerim düzensiz ama tahmininen 20 aralık ovulasyon testine başlayacam yumurtlamayı takip etmek icin
Inşallah aralık ayı bizim ayımız olurHadi hayırlısı cnm bnm de 18 Aralık gözüküyor bklm Bi değişiklik olmazsa Bi kaç aydr Bi kaç günlük değişiklik oluyor
Tesekkur ederim canım Allah bekleyen herkese nasip etsinTebrik ederim cnm allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşTesekkur ederim canım Allah bekleyen herkese nasip etsin
Çok tesekkur ederimTebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inş
Canım ben öyle yapiyodum hamileyimBenim bu sorum var kızlar ilişki de tükürük sperm kalitesini düşürüyor mu ki yani hamilelige engel olabilir mi
Amin canım darısı isteyen herkesin başınaTesekkur ederim canım Allah bekleyen herkese nasip etsin
Amin canımAmin canım darısı isteyen herkesin başına
Vala kafam karst bak genelde iyi değil denmiş nette sen öyle ilişkiye girdgn halde hamile misin yani sperm kalitesiyle alakalıdır belki de ne bilim düşükse daha da düşürüyor dur belki sizin değerler yüksek etli etmedi bilemeidmCanım ben öyle yapiyodum hamileyim
Ya biz sürekli yapmıyorduk ama. Arada yapıyordukValla canım ilk çocuğum da aynı ikinciye hamileyim şükür yarın kan vericem hep o şekilde bizim bunu ilk defa duydum ben.
Bilmiyorum canım ama bizim yöntem oydu ama şuan ikinciye hamileyim Allah a şükür :)Ya biz sürekli yapmıyorduk ama. Arada yapıyorduk
Hayırlısı demek ki olası varsa oluyormuş Bi kez daha anladık :) saglikla kucağına al ins cnmBilmiyorum canım ama bizim yöntem oydu ama şuan ikinciye hamileyim Allah a şükür :)
Çok teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin kuzum inşallahHayırlısı demek ki olası varsa oluyormuş Bi kez daha anladık :) saglikla kucağına al ins cnm
Cnm çatlatma iğnesinin adı neydi kuzmÇatlatma iğnesi kullandım. Progestan ve estrofemi bu ay kullandım birde kan sulandırıcı iğne kullandım. 8 aydır tedavi görüyorum 6 defa çatlatça iğnesi yapıldı bu ay tuttu şükür