Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo 29. gündeysen bat nasıl 1 aralık oluyor ki? test yapsan çıkar aslında. yoksa da adetini beklersin canımevet cnm geçen ay erken oldum adet 26. günde oldum bugün 29. gündeyim nasip bakalım benm de bi tane elmde testim var 1 aralıka kadar olmazsam o gün yapacam testi
benim adet 30-32 günde bir geliyor canım bazen 35 i bile buluyordu son iki aydır düzeldi yineooo 29. gündeysen bat nasıl 1 aralık oluyor ki? test yapsan çıkar aslında. yoksa da adetini beklersin canım
İnş daha testte belli olmayan bir gebelik testidirben dayanamadım ve bu sabah ultra erken gebelik testi yaptım. sonuç tertemiz negatif
bata 4 gün var sonuç doğru mudur?
Ben de adet olacam sanki tüm belirtilerim gitti adet olacak gibi göğüslerim sızlıyordu biraz ümitlenmiştim şimdi bişey yok ne göğüs ağrısı ne de karın sancısı yeni konu açma zamanı geldi sankiCanlarrrr... Aralık sayfasına yazın beni :) bu ay adetimi oldum bir güzel, yarına temizleniyorum. Kısmetse aynı heyecan sabır ve dua ile devam
inşallah. ama umudum gitti ya, bir dahaki ay planları yapmaya başladım bileİnş daha testte belli olmayan bir gebelik testidir
Bıkacak bizim bu halimiz ... her ay yeni umut bağlamaktan yoruldum artıkinşallah. ama umudum gitti ya, bir dahaki ay planları yapmaya başladım bile
gerçekten ben de. bu duyguyu hiç tadamayacakmış hissine kapılıyorum bazen. ne zormuş yaBıkacak bizim bu halimiz ... her ay yeni umut bağlamaktan yoruldum artık
Aynen canım sanki boşa kürek çekiyorumgerçekten ben de. bu duyguyu hiç tadamayacakmış hissine kapılıyorum bazen. ne zormuş ya
Kanaman falan yoksa değildir canım bir de iki gün sonra tekrar test yapHerkese merhabalar reglim 5 gün gecikti idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra kanda gebelik testi yaptırdım 43 çıktı. Sizce hamile değil miyim? Kimyasal gebelik mi? Çok korkuyorum
Nasılsınnn canımmmAllah var keder yok kızlar hayırlısı herşeyin üzmeyin umutsuzluğa da kapılmayın :) Dua edelim bol bol
İyiyim cnm sukur bklm az kasik agrim var snrm yumurtlmsa agrisi sen napan nasilsmNasılsınnn canımmm
İyim ben de canım nolsun benim de Cumartesi regl olmam gerek sıfır belirti şu an .. adet olmaya hazırladım kendimi olsam da kurtulsamİyiyim cnm sukur bklm az kasik agrim var snrm yumurtlmsa agrisi sen napan nasilsm
İnş yerleşmedir canım eğer regl kanamış gelmezse yarına kadar bir test yap umudunu kırmayım da geçen ay benim de beş gün erken gelmişti adetim aynı böyle lekelenme ile başladı ve çok ümitlenmiştim inş seninki yerleşmedirkızlar yardım.....
öğlen adet sancısı gibi sancım geldi dışarıdaydım, eve bi geldim siyaha yakın akıntım gelmiş. ama benim 18 kasımda çatladı yumurtam. regl ise erken değil mi? değilse yerleşme mi? inşallah yerleşmedir devamı gelmez
Kan testinizi bugün mü yaptırdınız merak ettim beş gün gecikmiş yaHerkese merhabalar reglim 5 gün gecikti idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra kanda gebelik testi yaptırdım 43 çıktı. Sizce hamile değil miyim? Kimyasal gebelik mi? Çok korkuyorum