- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Burun kanaması kilodan değil tansiyon kilodan canım. Tansiyon çıkınca burnum kanıyorKilodan burun mu kanarmis ki? Yani belki sinir ucu kanamasi falandir baksalardı bi degisikmis
Geçmş olsn cnmBurun kanaması kilodan değil tansiyon kilodan canım. Tansiyon çıkınca burnum kanıyorIlk etapta zayıflamam gerektiğini söyledi başka bir sorun yokmus çok şükür
Aynen cnm olsun ya Allah buyuk napican bende 90 kiloydum 6 sene boyunca olmadi doktor dedi kilolusun yumurtaliklarda yaglanma var 8 ayda zayifladim suan 73 kiloyum ve hemen kaldim tbi düsuk oldu ama demek istedigim kilo yuzundende olmuo buna inandm cnmBurun kanaması kilodan değil tansiyon kilodan canım. Tansiyon çıkınca burnum kanıyorIlk etapta zayıflamam gerektiğini söyledi başka bir sorun yokmus çok şükür
Yok canım ya biz zaten korunuyoruz yaşım daha 23 o yüzden biraz bekleyelim dedik birikim falan yapıyoruz şüpheye düşmüştük bu ay o yüzden ama yokmuş zaten. Ben kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum yengem 120 kilo hamile kaldı çevremdeki çoğu insan öyle kilolu hamile kaldılar hep. Ya tabi kişiden kişiye değişir bünye kiloya alışık değilse tepki verebilir Allah hayırlısını versin inşallah. Bakalım bir kaç ay diyet yapalım tansiyon sağlık olaylarım düzelsin ondan sonra inşallahAynen cnm olsun ya Allah buyuk napican bende 90 kiloydum 6 sene boyunca olmadi doktor dedi kilolusun yumurtaliklarda yaglanma var 8 ayda zayifladim suan 73 kiloyum ve hemen kaldim tbi düsuk oldu ama demek istedigim kilo yuzundende olmuo buna inandm cnm
Ekimin ortasına geldik kızlar. Kasım ayı yaklaşıyor. Bat'ları alalım. Bu ay ben aslan pençesi çayı içmeye başladım. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Ayrıca inofolic combi içiyorum folik asit olarak. Bir de ovulasyon takibi yapacağım. Sizler napiyorsunuz bilgi alışverişi yapalım.
BAT'lar
*nyks_42 10 Kasım
*ironman_2020 29 Ekim
* @Vuslat ne zaman 11 Kasım
* @Gezi92 31 Ekim
* @My heaven 9 Kasım
* @Gulmet3 2 Kasım
* @10N 12 Kasım
*embytn 31 Ekim
* @Busrayld 24 Ekim
* @mimice 3 Kasım
* @Seda_gul 31 Ekim
* @emineee_e 20 Ekim1. --------------->
* @Hatticeee32 10 Kasım
* @SeevKaad 1 Kasım
* @giustizia____ 28 Ekim
*patiliseker 28 Ekim
* @posterior 9 Kasım
* @17platon17 26 Ekim
* @15yusra11 1o Kasım
* @Neic 9 Kasım
* @BONCUK23 29 Ekim
* @Valensiya 24 Kasım3.------------------>
* @eymecik 10 Kasım
* @blondgunes 27 Ekim
* @morcivertkedi 1 Kasım
*elaide 5Kasım
* @kahvecibaby 10 Kasım
*Fit mutlu anne 15 Kasım
* @Seymaaao 1 Kasım
* @Yazankalem 24 Ekim
* @woowoo 27 Ekim4.------------------->
* @dvtb 11 Kasım
* @Anneyimbenanne35 18 Kasım
* @womanarchy2.------------------------>
* @Aysucan20 13 Kasım
*sedamunzur 1 Kasım
* @neiraida 22 Kasım
* @mehtap mustafa 2 Kasım
*watchthesunset 27 Kasım
Annelerin melekleri gelsinnnn artık .........................................
Bat kaç gün gecince gebelik testi yapılırsa en dogru sonuc cıkargünaydın kızlar geceden beri regl sancısı çektimm sanırım kırmızılar yakındırr
bat işleri karıştı iyice bnm cnm. Kimyasaldan sonra regl düzenm bozuldu . ama daha vardı regl olmama.. Şu an regl sancım var ama pede adet gibi yoğun bir kanama gelmiyor. lekelenme gibi pembeler geliyor.. Sonu kırmızı gibi görünüyor. Üstüne görme olayını yaşayan varsa aranzda bilgilendirrse sevinirim.Bat kaç gün gecince gebelik testi yapılırsa en dogru sonuc cıkar
Adet gibi görünüyor ama üstüne görme de olabilir bekle bakalım. Gecen ay benimde oyle oldu 5 gün gecikmenin ardından kahverengi lekelenmeler ve ertesi gün kırmızılaştı adet oldum. benim dün batımdı olmadım ama bekarlığımdan beri klasik her ay olan adet belirtilerim var. Karın ağrısı göğüs hassaslığı vs. Hamilelik belirtisi yok gibi ama test yapsam varsa cıkar mı bat 1 gün gecti sadece?bat işleri karıştı iyice bnm cnm. Kimyasaldan sonra regl düzenm bozuldu . ama daha vardı regl olmama.. Şu an regl sancım var ama pede adet gibi yoğun bir kanama gelmiyor. lekelenme gibi pembeler geliyor.. Sonu kırmızı gibi görünüyor. Üstüne görme olayını yaşayan varsa aranzda bilgilendirrse sevinirim.
belki çıkabilir cnm. batın geçtiyse yap . ya da 2 gün daha bekle.Adet gibi görünüyor ama üstüne görme de olabilir bekle bakalım. Gecen ay benimde oyle oldu 5 gün gecikmenin ardından kahverengi lekelenmeler ve ertesi gün kırmızılaştı adet oldum. benim dün batımdı olmadım ama bekarlığımdan beri klasik her ay olan adet belirtilerim var. Karın ağrısı göğüs hassaslığı vs. Hamilelik belirtisi yok gibi ama test yapsam varsa cıkar mı bat 1 gün gecti sadece?
Kırmızıyi gormeden umutsuzluga kapilma cnmCanım benim kasık agrısı gectı sadece göğüslerim cok sıstı ve cok agrıyo bırgun kala bıle test yaptım ama hala negatıf umudum yok yarın regl gelir kesin bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?