- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Kuzum yapmak istiyormda daha iki gun gecti diye hemen yapmayayim dedim. Femara kullandgm icin gecmisse diye aklima geliyor. Progesteron dusuk cikti diye. Keske baktirmasaydm insanin kafasi karisiyor vallaCanım günaydın hadi bence test yap artık sen
İşte sabırsız olduğumuz için herşeyi önceden öğrenmek istiyoruz. Allahtan ümit kesilmez canım benimde 6 günüm kaldı sabah bel ağrısıyla uyandım göğüs uçlarım desen dokunamıyorum bile. Eşim dün dedi bence sende var bişiler hadi inşallah dedim bendeKuzum yapmak istiyormda daha iki gun gecti diye hemen yapmayayim dedim. Femara kullandgm icin gecmisse diye aklima geliyor. Progesteron dusuk cikti diye. Keske baktirmasaydm insanin kafasi karisiyor valla
nasılsnz kızlarr.. batları yakın olanlar yok mu belirti?
Kızlar sistit yaşıyan varmı bir gunde geçermi bi de idrar yaptıktan sonra bi kaç damla peceteye açık kırmızı leke gelmesi sistitten olurmu?
Tmm cnm. İnş iyi hberlerle dönBen dayanamadım perşembe için doktordan randevu aldım. Kimyasal gebelik geçirmiştim ya onu danışıcam.. İyi bi doktor en azından içim rahat etsin. Ekstra bi tavsiye önerirse senide bilgilendiririm canım
Kuzum yapmak istiyormda daha iki gun gecti diye hemen yapmayayim dedim. Femara kullandgm icin gecmisse diye aklima geliyor. Progesteron dusuk cikti diye. Keske baktirmasaydm insanin kafasi karisiyor valla
Tmm cnm. İnş iyi hberlerle dön
Yapmayavağım canm sabırla bekleyeceğim. Kaç aydr yapıyorum tertemz test. Moralm alt üst oluyor dur bakalım hyrlısı inş rabbim verdyse olurErken gebelik yap istersen. Benim adetimin geciktiği gün normal gebelik testinde çook silik bi çizgi çıkmıştı. Predictor ultra erken gebelik testini aldım yaptım hemen onda baya belirgin 2 çizgi çıktı. Ultra erkenlerin hassasiyeti daha yüksek
Yapmayavağım canm sabırla bekleyeceğim. Kaç aydr yapıyorum tertemz test. Moralm alt üst oluyor dur bakalım hyrlısı inş rabbim verdyse olur
27 cnm evet ilk olacak cnm. Rabbm hepimize nasip eder inşSenin daha 10 gün var zaten sen yapma çok erken. Bozma moralini lütfenYaş kaçtı? ilk çocuk sizinde değil mi?
27 cnm evet ilk olacak cnm. Rabbm hepimize nasip eder inş
Hadi bakalım hepimiz inş en yakın zamanda hamiş oluruzBenimde 27, ilk olacak
Gebelik yok canım hastaneye adım atar atmaz regl oldumKuzum gunaydin baska bi sorun olmasinda bu burun kanamasi boyle ne bliim eger gebelik yoksa bu sorun icinde bi doktora gozuk cnm
Kilodan burun mu kanarmis ki? Yani belki sinir ucu kanamasi falandir baksalardı bi degisikmisGebelik yok canım hastaneye adım atar atmaz regl oldumdoktor kilodan kaynaklı olduğunu söyledi diyetisyene yönlendirdi
Aynen cnm bakalım . Kimyasaldan sonra vücudumun dngesi bozuldu. O yüzden ben de bilemiyorumnyks_42 hayirlisi canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?