Aminn canim tez zamanda Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize ...Evet maalesef bunun tesellisi yok biliyorum Allah beterinden korusun daha ağır imtihanlardan korusun inşallah
Bol bol su içKızlar cevap verecek kimse yokmu??
Aynen canim ya bende cok seviyorum cevremde bukadar iyi insan yok beni bukadar anlayan dinleyen kimse yok iyiki uye olmusum diyorum Allah hepinizden razi olsun...Ohh ne güzel dertlesin tabi ben cok sevdim bu platformu zaten ha
Amin cnm cumlemizden sen kac yasindasn bi oglun varmis snrm onceki mesajlarda oyle gordum yanlis hatrlamiyorsamAynen canim ya bende cok seviyorum cevremde bukadar iyi insan yok beni bukadar anlayan dinleyen kimse yok iyiki uye olmusum diyorum Allah hepinizden razi olsun...
Aynen cnm 24 yasindayim 6 yasinda bi oglum varAmin cnm cumlemizden sen kac yasindasn bi oglun varmis snrm onceki mesajlarda oyle gordum yanlis hatrlamiyorsam
Maşallah bende 24 yasindayim 4 yaşında bi kızım var ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederseAynen cnm 24 yasindayim 6 yasinda bi oglum var
Bizde cnm Allah izin vrrirse oglum kardes cok istiyor tbi esimle bende 6 yil sonra tekrar hamile kaldim nasip olmadi 13 haftalik kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim cok uzgunuz ailecek cnm daha 11 gun oldu kurtaj olali ...Maşallah bende 24 yasindayim 4 yaşında bi kızım var ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse
Allah bagislasin yavrunu buarada cnmBizde cnm Allah izin vrrirse oglum kardes cok istiyor tbi esimle bende 6 yil sonra tekrar hamile kaldim nasip olmadi 13 haftalik kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim cok uzgunuz ailecek cnm daha 11 gun oldu kurtaj olali ...
Gecmis olsun cnm herseyin hayirlisi bunda da vardir bi hayır ins en kisa zamnda saglikla hamilr kalirsn tum isteynlerle beraberBizde cnm Allah izin vrrirse oglum kardes cok istiyor tbi esimle bende 6 yil sonra tekrar hamile kaldim nasip olmadi 13 haftalik kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim cok uzgunuz ailecek cnm daha 11 gun oldu kurtaj olali ...
Saol cnm Allah razi olsun cumlemizin evladini ins :)Allah bagislasin yavrunu buarada cnm
Amin cnm bnm cok saolasin insallah guzel haberlerimizi yayariz burda en kisa zamandaSaol cnm Allah razi olsun cumlemizin evladini ins :)
Ins canımAmin cnm bnm cok saolasin insallah guzel haberlerimizi yayariz burda en kisa zamanda
Canım sonucları öğrenemedim henüz bugünde yine burnum kanayarak uyandım uykudan saat 5.30 gibi neler oluyor böyle tansiyonum çıkıyor hamileliktense basında böyleyse sonunu düşünemiyorum hayırlısı olsun inşallahKuzum naptn ?
Söküldü :)ya yerleşme kanaması ya da regll. bekle tatlım bakalım
Kuzum gunaydin baska bi sorun olmasinda bu burun kanamasi boyle ne bliim eger gebelik yoksa bu sorun icinde bi doktora gozuk cnmCanım sonucları öğrenemedim henüz bugünde yine burnum kanayarak uyandım uykudan saat 5.30 gibi neler oluyor böyle tansiyonum çıkıyor hamileliktense basında böyleyse sonunu düşünemiyorum hayırlısı olsun inşallah
Tansiyon yüksekliğinden kanıyor pazar günü acile gitmiştim ama tansiyon neden çıkıyor onu anlayamadım bugün kursa gitmesemde hastaneye mi gitsem acaba hem kadın dogumada gözükürüm burun kanaması ile ilgilide gözükürüm kulak burun boğaza mi gitmem lazım acaabaKuzum gunaydin baska bi sorun olmasinda bu burun kanamasi boyle ne bliim eger gebelik yoksa bu sorun icinde bi doktora gozuk cnm
Canım günaydın hadi bence test yap artık senGunaydin kizlar bu femara regl geciktiriyor mu hic duydunuz mu. Yada kucuk kalan yumurtalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?