Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hamile kalmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 13 kasim insallah kasimda tutar 2. Ay Denemelerine baslicaz ekim olmadi umutlar kasima kaldi

Bat 29 ekim ama pek ümidim yok çok az calisma oldu diyelim. Herşeyin hayırlısı şimdiden kasima hazırladım kendimı acikcasi

Ayy canım benim ya Allah'tan ümit kesilmez, tez zamanda alırsın bebeğini kucağına inşaallah :) ben de yeni evliyim 2 aylık :)
ALLAH yardımcımız olsun sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :) taze gelin bende tam 1 yıllık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz insallah rabbim kucagimizi bos bırakmaz: )

ALLAH yardımcımız olsun sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :) taze gelin bende tam 1 yıllık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz insallah rabbim kucagimizi bos bırakmaz: )

İnşaallah canım benim Rabbim büyük

Selam kizlar araniza yeni katildim. Kasimda 2 tane bat var 2 kasim ve 28 kasim. Bu ay ilk defa takvim takip ediyoruz. İns bekleyen herkes bebislerine kavusur.

Selam kizlar araniza yeni katildim. Kasimda 2 tane bat var 2 kasim ve 28 kasim. Bu ay ilk defa takvim takip ediyoruz. İns bekleyen herkes bebislerine kavusur.

Hoşgeldin :)
Nasıl 2 bat var anlayamadım :) ikisinin arasında bayağı gün var da :)

Hoşgeldin :)
Nasıl 2 bat var anlayamadım :) ikisinin arasında bayağı gün var da :)

Hosbulduk cnm :) eger hamile kalamazsam kasim ayinda 2 kez regl olmayi bekliyorum arada da 26 gun var haliyle tabi insallah hic birimiz o batlari gormeyiz

Hosbulduk cnm :) eger hamile kalamazsam kasim ayinda 2 kez regl olmayi bekliyorum arada da 26 gun var haliyle tabi insallah hic birimiz o batlari gormeyiz

İnşaallah canım benim ya, senin bat bnmkinden önce :) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…