- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman33
-
Benimde bat 7 kasım canimBatım 7 kasım tatlışlarhepimizin hakkında hayırlısı
Benimde bat 7 kasım canim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay canımBat 13 kasim insallah kasimda tutar 2. Ay Denemelerine baslicaz ekim olmadi umutlar kasima kaldi
Amin canim insallah hepimiz hayirli haberler veririz buay :)Hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay canım
Amin canim insallah hepimiz hayirli haberler veririz buay :)
Evet kuzum heyecanlı günler başlıyor ama ben aşılama tedavisi görüyorum: )Doğurganlık dönemim yarın başlıyor ayy inşaallah tutar bu ay ya
Evet kuzum heyecanlı günler başlıyor ama ben aşılama tedavisi görüyorum: )
ALLAH yardımcımız olsun sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :) taze gelin bende tam 1 yıllık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz insallah rabbim kucagimizi bos bırakmaz: )Ayy canım benim yaAllah'tan ümit kesilmez, tez zamanda alırsın bebeğini kucağına inşaallah :) ben de yeni evliyim 2 aylık :)
ALLAH yardımcımız olsun sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :) taze gelin bende tam 1 yıllık evliyim ilk günden itibaren istiyoruz insallah rabbim kucagimizi bos bırakmaz: )
Selam kizlar araniza yeni katildim. Kasimda 2 tane bat var 2 kasim ve 28 kasim. Bu ay ilk defa takvim takip ediyoruz. İns bekleyen herkes bebislerine kavusur.
Bnmde bat 14 Kasım inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler aliriz kızlar
Hoşgeldin :)
Nasıl 2 bat var anlayamadım :) ikisinin arasında bayağı gün var da :)
Hosbulduk cnm :) eger hamile kalamazsam kasim ayinda 2 kez regl olmayi bekliyorum arada da 26 gun var haliyletabi insallah hic birimiz o batlari gormeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?