Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Çok teşekkür ederim kızlar ikinize de ❤️

Chocolita Chocolita canım 1 günlük cezam kaldı dün veya bugün tamamlarım diyordum ama hasta oldum, bir de misafirim vardı bugün iptal de edemedim, cezamı iyileşince tamamlasam olur mu ? Hiç halim yok
Tamam canım iyileşince yaparsın. Çok geçmiş olsun ♥️
25 Mart menüsü şöyle
Sahur: 1 kupa süt + 3 hurma
İftar: 300 ml su + hurma
1 kase çorba
1 dilim fit pizza
Ara:1muz+ maden suyu + çay
Su : 2 litre
Chocolita Chocolita @Arrietty_
Fit de olsa diyet dışı adı vermekten 7.000 yazdım :süslü:

Günaydınn :21:
Sizce kimler kazanır :KK73:ben regl oldum 🙈 geçen hafta ne kadar beklediysem de olmadım üstüne grup yıldızı oldum. Bu hafta dut şanslı olabilir ama bakicaz
Yeni grup yıldızlarını da merak ediyorum. Alys bu hafta alır gibi 😁
Çokom dur dur kazanır deme beklentiyi yükseltme :rolleyes: Benim öyle bi beklentim yok bu hafta . Önümüzdeki maçlara bakacaz 🤪

Görende her hafta 2 kg veriyom sanır 😂😂 ben hep düşüğüm çokom geçtiğimiz iki hafta ne oldu nasıl oldu bende anlamadım :KK70: :KK70: Bu hafta 100 grama razıyım
Ne olduysa oldu deme işte istedin aldın gayet de çaba sarf ettin. 20.000 adımlara doymadın. Maşallah aman ♥️ bende aksi gibi regl oldum ya. Belki oradan alırsın bu hafta. Ay bilmiyorum 🙈

Ne olduysa oldu deme işte istedin aldın gayet de çaba sarf ettin. 20.000 adımlara doymadın. Maşallah aman ♥️ bende aksi gibi regl oldum ya. Belki oradan alırsın bu hafta. Ay bilmiyorum 🙈
Bu hafta o yüzden ümitsizim işte hareketim çok az 🫠 adım yarışı iyi oluyomuş

Günaydın🌺🌸 Chocolita Chocolita
26 Mart, Salı tartı sonucum:
Geçen hafta: 101,8 kg
Bu hafta: 100,7 kg
✅️1,1 kg vermişim.
Yüzdem:1,080
Reglim 5 gün kadar gecikmişti, beklemedeydim.
Bu hafta benim aylık sonuç haftamdı.
En az 800 gram vermem gerekiyordu insülin direnci ve haşimatom olduğu için.
Aylık sonuçta da iyi bir sonuç alacağım için mutluyum. Dün güzel yürüyüş yapmıştım, faydasını gördüm gibi Chocolita Chocolita :KK73:

1000028660.jpg

Son düzenleme:
Yeniden tartıldım. Chocolita Chocolita
Sonuç daha az çıktı. Sonucumu güncelleyebilir miyim?
26 Mart, Salı günü güncel tartı sonucum:
Bu hafta: 100,5 kg
✅️Tartıda 1,3 kg eksideyim.
Yüzdem: 1,277
Bugün evdeyim de, yeni uyanıp tartılmıştım ilk başta, şimdiki biraz ödem attıktan sonra. Dilerim kabul edersin.🥰

Eklentiler

• 1000028664.jpg
    1000028664.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Günaydınn :21:
Sizce kimler kazanır :KK73:ben regl oldum 🙈 geçen hafta ne kadar beklediysem de olmadım üstüne grup yıldızı oldum. Bu hafta dut şanslı olabilir ama bakicaz
Yeni grup yıldızlarını da merak ediyorum. Alys bu hafta alır gibi 😁

beni olum grubuna sokmussun, alir diyorsun :KK47:

bence de almam lazim ama cok cengaverler bizimkiler, ayaklarini kaydirmam lazim :KK53:

Yeniden tartıldım. Chocolita Chocolita
Sonuç daha az çıktı. Sonucumu güncelleyebilir miyim?
26 Mart, Salı günü güncel tartı sonucum:
Bu hafta: 100,5 kg
✅️Tartıda 1,3 kg eksideyim.
Yüzdem: 1,277
Bugün evdeyim de, yeni uyanıp tartılmıştım ilk başta, şimdiki biraz ödem attıktan sonra. Dilerim kabul edersin.🥰
Tamam canım bunu kabul edelim. Zaten ramazan boyunca iftar öncesine kadar vaktimiz var

X