- 22 Haziran 2020
- 257
- 1.508
Günaydın çiçeğimHepinize kolay gelsin, yeni ay uğurlu gelsin, istediğiniz kiloyu rahatça sağlıkla verin inşallah hepimiz verelim
Ben de güzel arkadaşımınChocolita bana verdiği güçle destekle diyet yapmaya niyet ettim
Gruplara girmeden kilo bildirmeden sizi takip edip eşlik ederek burda bulunmak istiyorum.
İtici bir güç olur bana inşallah
Uzuun süreli bir kilo geçmişim var KK da çok fazla yılgınlık ve bıkkınlık var bunları bir kenara bırakıp devam etmek istiyorum.
Evet hayalcim. İhtiyacın varsa katılmak istersen beklerimNapıyorsunuz Burda diyete mi başladınız ? Hayırlı olsun
Tamamdır çok geçmiş olsunGünaydınnn
Boyum 1.65m hedef kilom 52kg
Eki Görüntüle 3497963
Bir mide problemim var ve bugün de nüksetti. Bu nedenle bugün ilaçlar su ve meyve(o bile olmayabilir) dışında bir şey yiyemeyeceğim. Yani akşama menü bildirimi yapamayacağım.
Kasım’da zayıflamak bir başkadır!!
Gençleri pistlerde görmek isterizbonus gibi liste dışından motive amaçlı bizimle olabilirsin
Belki böyle bir fikri yoksa yani nasıl rahat ederseGençleri pistlerde görmek isterizHayalkuran ben gibi geride durmasın
Ayy katılacaksın yani çok sevindim şu an
Belki böyle bir fikri yoksa yani nasıl rahat ederse
Boyum 175 hedef kilom şimdilik 75Ayy katılacaksın yani çok sevindim şu anhadi hayırlı olsun Boy ve hedef kilonu da alayım canım
İlk sayfada kurallar yazıyor. Liste ve Gruplar güncel değil. Biz de daha bugün sıfırdan başlıyoruz
Diyetisyene mi başlasam diye düşünüyordum günlerdir böyle fırsat gelince havada kaptımDünden hazırmış
@Chocolitacım tartı fotomu yükledimişdim. Güncel kilom 78.9 kg hedef 70 kgEvet canım hedefi kademeli yapabilirsin. Bende 60 ken 70 e çıkardım. Sonra 60 yaparım inşallah oraya kadar gelebilirsem.
Tartı fotoğrafı da bekliyorum
Hoş geldin beybiHayırlı olsun bol eksiler getirsin yeni grup
Ben dut bu arada nick değişti
Bende şaşırdımDünden hazırmış
Evet akşamları yeme içme işi bitince her şeyi yazıyoruz. Fotoğraf da atabilirsin. Diyet dışı listesini içeren şeyleri fotoğraflamıyoruz amaBoyum 175 hedef kilom şimdilik 75
Bende bi sevindirik oldumher akşam gün boyu yediklerimizi mi yazacağız
Başlangıç kilonu hatırlamıyorum ama çok uzak değilsin sanırım canım iyi bir başlangıçGünaydın
Boyum: 169 cm
Kilom: 104,8 kg
İlk hedefim 95 kg olmakChocolita
Herkese başarılar diliyorum.
Son hedefim 67 kg olmak; ama küçük hedeflerle başlayacağım.
İnsülin direncim ve haşimatom var. 49 yaşındayım, zaman zaman adet düzensizlikleri nedeniyle hormon ilaçları da kullanmam gerekiyor.
67 kg'dan bu kiloya ulaştığım dönemde zaman zaman 28 kg verdiğim, sonrasında insülin direnci için önerilen diyabetik diyetten uzaklaşınca misliyle aldığım zamanlar oldu. Önceki yıllara göre daha zor kilo verebiliyorum; ama mücadeleyi bırakmayacağım, yavaş yavaş da olsa zayıflayacağım inşallah.
Boy kaç aşko