Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın çiçeğim iyi ki de buradasın. Desteğin bize de iyi gelecek. Kolay değil. Hepimiz Yılgınlık yaşadık. Birbirini anlayan kadınlar olarak bir adım da olsa atacağız. Devamı da gelecek inşallah

Napıyorsunuz Burda diyete mi başladınız ? Hayırlı olsun
Evet hayalcim. İhtiyacın varsa katılmak istersen beklerim ya da bonus gibi liste dışından motive amaçlı bizimle olabilirsin
Tamamdır çok geçmiş olsun

Ayy katılacaksın yani çok sevindim şu an hadi hayırlı olsun Boy ve hedef kilonu da alayım canım
İlk sayfada kurallar yazıyor. Liste ve Gruplar güncel değil. Biz de daha bugün sıfırdan başlıyoruz
Boyum 175 hedef kilom şimdilik 75
Bende bi sevindirik oldum her akşam gün boyu yediklerimizi mi yazacağız

Günaydın
Boyum: 169 cm
Kilom: 104,8 kg
İlk hedefim 95 kg olmak Chocolita
Herkese başarılar diliyorum.
Son hedefim 67 kg olmak; ama küçük hedeflerle başlayacağım.
İnsülin direncim ve haşimatom var. 49 yaşındayım, zaman zaman adet düzensizlikleri nedeniyle hormon ilaçları da kullanmam gerekiyor.
67 kg'dan bu kiloya ulaştığım dönemde zaman zaman 28 kg verdiğim, sonrasında insülin direnci için önerilen diyabetik diyetten uzaklaşınca misliyle aldığım zamanlar oldu. Önceki yıllara göre daha zor kilo verebiliyorum; ama mücadeleyi bırakmayacağım, yavaş yavaş da olsa zayıflayacağım inşallah.

Eklentiler

• 1000057050.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 5
Hayırlı olsun bol eksiler getirsin yeni grup
Ben dut bu arada nick değişti
Hoş geldin beybi

Dünden hazırmış
Bende şaşırdım
Boyum 175 hedef kilom şimdilik 75
Bende bi sevindirik oldum her akşam gün boyu yediklerimizi mi yazacağız
Evet akşamları yeme içme işi bitince her şeyi yazıyoruz. Fotoğraf da atabilirsin. Diyet dışı listesini içeren şeyleri fotoğraflamıyoruz ama
Başlangıç kilonu hatırlamıyorum ama çok uzak değilsin sanırım canım iyi bir başlangıç
Boy kaç aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…