- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.609
Yok 2 kilo verdi gibi hesaplamışım 0.200 yapmalıydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 2 kilo verdi gibi hesaplamışım 0.200 yapmalıydım
En başta en az 2 kilo dedi sanki cemoos ondan hayal kırıklığı olmuştur 55 kilo olan bir insan haftada 2 kilo veremez diyecem Cemoos gelip ben nasıl verdim diye cemkirecek en iyisi susayım
Tartı fotonu at çok konuşup durmaEn başta en az 2 kilo dedi sanki cemoos ondan hayal kırıklığı olmuştur 55 kilo olan bir insan haftada 2 kilo veremez diyecem Cemoos gelip ben nasıl verdim diye cemkirecek en iyisi susayım
Bence de çok iyi yahu 1 aya 200 gramı mumla aricazYa lafın gelişi dedi belki 1.8 çok iyi zaten
Ben de kahvaltı yapmıyorum kahve su geçiyo öğle yemeği yemekhanede ne çıkarsa duruma göre çorba ya da sulu yemekSabah mutlaka en az bir bardak su iç.
Yeşilçay kayısı cayi iç günde en az 1.
Kayısıyı çok abartma ben ishal oldum 2 gün.
Soda hiç içmedim gaz yapıyor şişkinlik olur diye.
1 fincan kahve içtim hergun.
Akşamları ekmek yemedim sabahları 2 dilim.
Onun dışında ev yemeği yedim hep.
Öğlen kahvaltı akşam yemek 2 öğün.Ben de kahvaltı yapmıyorum kahve su geçiyo öğle yemeği yemekhanede ne çıkarsa duruma göre çorba ya da sulu yemek
Siz kaç öğün yapıyorsunuz
Ama ama en çok yürüyen ve en az yiyen benim.
DogruEki Görüntüle 3306803
Benim de ozaman 2.65
En az iki demiş korkutmuşsun kızı ben dedim kendi elinle canavarı şey yaptın diye çokoyaBence de çok iyi yahu 1 aya 200 gramı mumla aricaz
HazirmisinTartı fotonu at çok konuşup durma
En iyisini ben yapıyorum dimi baştan zpora alıştırmadim vücuduAnladım o yüzden beklentin çok oldu tabi.
Ama doğrusu şuymuş aslında ilk başladığımız hafta aşırı hareket iyi gelmiyormuş diyete alışma evresi o yoksunluğa vucut alışık değilken bir de spor yürüyüşle iyice yoruyoruz vucudu.
Deli gibi temizlik yaparız ertesi gün elimiz yüzümüz şiş uyanırız onun gibi düşün.
Çok çok da az yemek doğru değil dengeyi kuramıyoruz kıtlık algılıyor vucut
İlk hafta çok gaza getirdiler beni de bu hafta az daha sakin olucam 1.5 kiloya düşürdüm en azEn az iki demiş korkutmuşsun kızı ben dedim kendi elinle canavarı şey yaptın diye çokoya
Hâlâ konusuyo at şunuEn iyisini ben yapıyorum dimi baştan zpora alıştırmadim vücudu
Vücut verecek verecek " ohağğ bu napiyo ya" diyecek ben spora başlayınca
Hâlâ konusuyo at şunu
Tartı kardeşliğiGünaydın kızlar. Sabah kalkar kalkmaz tartıldım. Umarım güzel güzel kilo vermissinizdir. Kusura bakmayın mesajları okuyamadım henüz.
Chocolita
Eki Görüntüle 3306779
Maşallah cemosuma
En iyisini ben yapıyorum dimi baştan zpora alıştırmadim vücudu
Vücut verecek verecek " ohağğ bu napiyo ya" diyecek ben spora başlayınca
Afferin kız bak emeklerim boşa gitmemiş minicik kalmışsınTartı kardeşliği
Maşallah cemosuma
Yüzdem 2.008
Tarti foto
Eki Görüntüle 3306804
Önceki kilo 89.600 -1.800 le geldim
Eskiden bilmiyorim hatırlarmisin haftada 2.500 kilo verince hemen bırakıyordum verebiliyorum metabolizmam çok yavaş eskisi gibi değil :/ ama bence de yemeyi dengeleyerek verilmeli sonra yürüyüş veya sporla desteklenmeliBurda da ikiye bölünüyor uzmanlarımız ama çok kişinin fikri bu yönde. Birden dozu yüksek ne yaparsak yapalım onun bir durma kısmı olacak muhakkak.
Ama azdan çoğa arta arta gidince o zaman vucut zorlanmıyor.
Nickimi minicik mi yapsamAfferin kız bak emeklerim boşa gitmemiş minicik kalmışsın
Telefonun sağından gözüken sadece sağ solum bedenim sanmayınTartı kardeşliği
Maşallah cemosuma
Yüzdem 2.008
Tarti foto
Eki Görüntüle 3306804
Önceki kilo 89.600 -1.800 le geldim