Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylardır sağlıklı beslendigim için zor cemosum benimde ilk haftalarda 3kilo vermistim sonra 2 daha sonra 1 düştü şimdi gr gr gidiyorDur lotus gelsin bı bence birinci o
Kesinlikle şuan çok hırslandım kendimce yeni kurallar da koydum günlük maks 2 dilim ekmek akşam karbonhidratsız beslenme gibi şeyler deniycemBen sana gece yazmıştım bugünden itibaren dikkat et bak normalde 1 kiloya yakın verirdin
Süper ya 2.400 ben sizin yemek menülerini mi uygulasam birebir2,400 vermişim
Sabah mutlaka en az bir bardak su iç.Süper ya 2.400 ben sizin yemek menülerini mi uygulasam birebir
Doğru cemoş uzantıları değil ilk üç sayıyı alıyosun
Bugün senin önceki yorumunu aratacaktim nasil oluyor diye iyice bir eksileym de ondan sonra@UcanSupurge yüzde hesaplamayı unuttun mu?
Kızlar şöyle liste yaptım hem yüzde hesaplamak kolay olsun hem Choya yardımcı olur
Aksama yüzde hesaplariz.
Eki Görüntüle 3306791
Chocolita
Bugün senin önceki yorumunu aratacaktim nasil oluyor diye iyice bir eksileym de ondan sonra
İlk mesaja eklesin ChocolitaBugün senin önceki yorumunu aratacaktim nasil oluyor diye iyice bir eksileym de ondan sonra
1.8 kg az mı öslem çok çok iyi neden hayal kırıklığı olduki?Günaydın
o kadar yürümeye, az yemeye... sonuç hayal kırıklığı
1.80 kg vermişim.
Eki Görüntüle 3306782
Yok 2 kilo verdi gibi hesaplamışım 0.200 yapmalıydımbaltasar hesap burda var
En başta en az 2 kilo dedi sanki cemoos ondan hayal kırıklığı olmuştur 55 kilo olan bir insan haftada 2 kilo veremez diyecem Cemoos gelip ben nasıl verdim diye cemkirecek en iyisi susayım1.8 kg az mı öslem çok çok iyi neden hayal kırıklığı olduki?
Ama ama en çok yürüyen ve en az yiyen benim.1.8 kg az mı öslem çok çok iyi neden hayal kırıklığı olduki?