- 30 Ocak 2017
- 12.434
- 192.446
Tamamdır, iyi tatillerChocolita kaptanim biz tatile cikiyoruz bi haftaligina, göl kenarinda kamp kuracagiz cok düzenli giremem. Müsaade istiyorum.
Herkese iyi tatiller iyi dinlenmeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır, iyi tatillerChocolita kaptanim biz tatile cikiyoruz bi haftaligina, göl kenarinda kamp kuracagiz cok düzenli giremem. Müsaade istiyorum.
Herkese iyi tatiller iyi dinlenmeler.
Keske sadece şişlikle geçse 3 gün dünyadan çekiliyorum. İsveç diyetini de bende 3 kere denedim ama hep 2 3 gün yapabildim sonra bayılacak gibi oluyorum. Çok araştırdım İsveç diyeti diye bişey yok aslinda uydurma olduğunu söylüyor uzmanlar sağlıklı da değil aşırı kalori kısıtlaması aniden oluyorReglim. Ne kadar hareket edip dikkat etsem de şişim. Bazen reglden hiç etkilenmiyorum bazen de böyle oluyor. Salı günü tartidan sonra İsveç diyetine baslicam. Hic tamamlamak nasip olmadı
İyi günler kızlar
Keske sadece şişlikle geçse 3 gün dünyadan çekiliyorum. İsveç diyetini de bende 3 kere denedim ama hep 2 3 gün yapabildim sonra bayılacak gibi oluyorum. Çok araştırdım İsveç diyeti diye bişey yok aslinda uydurma olduğunu söylüyor uzmanlar sağlıklı da değil aşırı kalori kısıtlaması aniden oluyor
Ben akşama doğru yapicam inşallah sıcaktan bayılıyorumKizzzzllaaar bu aralar grubu yok pasif görüyorum hadi kalkin leslie yapalim Bırakın işi gücü
Bu şekilde yapılması gerekiyor canım
Kalktım 48 dakika yapacağım erteledikçe bir şey çıkıyor akşama doğru da yemek yapacağım hadi hadi hepiniz kalkınBen akşama doğru yapicam inşallah sıcaktan bayılıyorum
Geçmiş olsun kaç yaşındalar?İyi günler kızlar
Kusura bakmayın giremiyorum çocuklar ne zaman iyileşecek yazın hastalar kışın hastalar ben ne zaman oh be diyecem
Her neyse dün lahana haşladım muz ve kayısı yedim o kadar
Bu gün de lahana kayısı salatalık yedim şimdilik Chocolita