- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Bro sen beni yarın gör bugün herif evde giremiyorum dünden beri 10 kilo tarhana öğüttükGünaaaydinnnn ben 1 saat yürüdüm geldimsimdi kahvaltımı yapcam Tenceresiz kaldim anne ben meydanlardayim hic boş durmuyorum
Kolay gelsin minikk ellerinize sağlıkBro sen beni yarın gör bugün herif evde giremiyorum dünden beri 10 kilo tarhana öğüttükher yanlarim agriyiiii
Bitti şükürKolay gelsin minikk ellerinize sağlık
Ohh ohh iyi yaa ben daha önce temizlik yapicam yayildim kaldımBitti şükür
Benm de yapmam lazım her yer un Tarhana oldu yalandan gezdi geldi süpürgeOhh ohh iyi yaa ben daha önce temizlik yapicam yayildim kaldım
İnşallah bugün yarın baya halledersem iyi olur
Ohh afiyetle yemek nasip olsun inşallahBro sen beni yarın gör bugün herif evde giremiyorum dünden beri 10 kilo tarhana öğüttükher yanlarim agriyiiii
İnce iş ne kizİnce iş
Robotu bozuyor ya tarhanaOhh afiyetle yemek nasip olsun inşallahoda kolay ismi elle ovduysan bide ben bu sene robottan çektim kolay oldu
Geçmiş olsun chocoÇocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Kahvaltı olarak 2 yumurta artı meyve yedim
Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol suCemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Sağol canımGeçmiş olsun choco
Geçmiş olsun.Çocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol suCemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Sağol canım inşallah ishali de başlamazGeçmiş olsun.
Benim oğlanı cuma eve yolladılar. Hem kusma hem ishal ikisi de var. Sınıfın yarısı yokmuşSağol canım inşallah ishali de başlamaz
Geçmiş olsun canımBenim oğlanı cuma eve yolladılar. Hem kusma hem ishal ikisi de var. Sınıfın yarısı yokmuş
Maşallah canım nazar drgmesin çok iyi gidiyorsun ufak bebesi olan hatuna göreMerhaba kızlar
Sabah evi temizledim dondurucuya atmak hemde akşam yemeği olsun diye lahmacun harcı hazirladim gönderdim yapilmaya
Sporumu yaptim akşam nisanimiz var annem gelecek cocuklara bakmaya banada değişiklik olacak
Çok geçmiş olsun chocom çok salgın var şu ara benim de küçükler öksuürük burun akıntısı var her türlü salgın mevcut dikkat etmek lazımÇocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum