- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.609
Filtre kahveyi daha çok seviyorum ben bir alissan hep ona devam edersin bence.Ben cayciyim am gunde bi bardak sutlu sekerli nescafe seviyodum yani
Bu arada bende hep çay içiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filtre kahveyi daha çok seviyorum ben bir alissan hep ona devam edersin bence.Ben cayciyim am gunde bi bardak sutlu sekerli nescafe seviyodum yani
Ciddi miiYaaa kolay gelsin hiç sevmem taşınma da benime v sahibi evi satacakmis bakalım ne olur bilmiyoruz belki bizde taşınıriz
Yapmadım ulen yazıp unutmuşum resmenYap yap yap
Yapmadım, biz ne ara aynı takım oldukYok yapmaaaaaa biz aynı takımdaymıışız sweetgirlcandy
Yazmıştım oysa ki cevap da vermiştin hattaBugünkü menümü paylaşayım
Sabah, peynirli maydonozlu omlet yeşil çay
Öğlen hiçbir şey yemedim kahvaltıyı öğlen yaptım gibi oldu
Akşam
balık, 1 dilim beyaz ekmek, salata
Sonra çayın yanında minik bir 100 kaloriyi geçmeyecek kadar kaçamağım oldu
Egzersiz 1 saat pilates yapıldı
Su 1.5 litre
Evet ya sweet bugün aradı kadın satıyorum dediCiddi mii
Gözden kaçırmışım kusura bakmaYazmıştım oysa ki cevap da vermiştin hatta
Bugün ekledi chocum aktif olan iki kişi takımlara dağıldıYapmadım, bizim ne ara aynı takım olduk
Bilmem sizin ekip beni istedi bende kıramadım shshshYapmadım, bizim ne ara aynı takım olduk
Yok demleme çay normalde günde 10 bardak içerim de bu kayısı cayi hâlâ etkili vallahi bittim bugünKayısı çayıııı Cemoos
Peeeh. Hepsi bi satmaya kalkıyor haEvet ya sweet bugün aradı kadın satıyorum dedi
Önce bana söylemek istemiş de aşırı fahiş fiyat istiyo.
Alamayiz yani eşim de dedi bu evi alacağımıza gider annene yakın ev alırız daha yeni güzel dedi
Bakalım satabilirse satılık benim ev
Okudum da 3.grup oldu sandım anlamamışımBugün ekledi chocum aktif olan iki kişi takımlara dağıldı
Ohh bol eksili bir grup olacagızzzzzYok demleme çay normalde günde 10 bardak içerim de bu kayısı cayi hâlâ etkili vallahi bittim bugün
Gördüm gördüm görmez miyimSweet ödülleri gördün mü bı bak
Hoş geldin iyi yaptınBilmem sizin ekip beni istedi bende kıramadım shshsh
Bak güzel eksi getiririm grupa sen beni istemiyon mu siviitttimOkudum da 3.grup oldu sandım anlamamışım