• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Ya hic miboyuncsa ama. En onemli belirti gogusler siser acir diyolar. Ya bat 5 gun kaldi hadi hamile kalamadm regl olcam diyelm onun belirtisi de mi yok :)) cok ilginc yani merakla bekliyorm...
Kizlar baslarda adetle ayni ben de gaz problemo vardi iki hafta boyunca artik esimden utaniodum bide nefes darligi yattigim yere sigamama ama anlamamstm adet gibi gelmisti adete 3gun kala erken gebelol testi yapabolrisiniz ckio

Kizlar baslarda adetle ayni ben de gaz problemo vardi iki hafta boyunca artik esimden utaniodum bide nefes darligi yattigim yere sigamama ama anlamamstm adet gibi gelmisti adete 3gun kala erken gebelol testi yapabolrisiniz ckio
Bende de gaz problemi var ama ayaklarimi cok usutmeme veriyorum. Benim ayaklarim hep cok usur zaten... :( onu belirti olarak saymiyorm onun icin. Onun disinda akintim var ama o da olan bisey normalde kotu kokulu falan degil. Onu da belirti olarak saymiyorum. Gun icinde cok mayistigim oluyor belki bu olabilir kendime illa belirti cikarmak istersem :) ama bunu da gece gec yatmalarima verebilirim. Yani ben bombosum kizlar. Bu ay da tutmadi demek ki... hayirlisi rabbim ne derse o...

Bende de gaz problemi var ama ayaklarimi cok usutmeme veriyorum. Benim ayaklarim hep cok usur zaten... :KK43: onu belirti olarak saymiyorm onun icin. Onun disinda akintim var ama o da olan bisey normalde kotu kokulu falan degil. Onu da belirti olarak saymiyorum. Gun icinde cok mayistigim oluyor belki bu olabilir kendime illa belirti cikarmak istersem :) ama bunu da gece gec yatmalarima verebilirim. Yani ben bombosum kizlar. Bu ay da tutmadi demek ki... hayirlisi rabbim ne derse o...
Bende ayaklari hic isinmayanlardanim hep usur aama gaz bambaskaydi akinti icinde doktra gitmistm.alttan muayne olmstm minik daha iki haftalkmis herhalde doktor akintin normal biseyin yok deyip yollamisti ☺

Ya hic mi olmaz ama. En onemli belirti gogusler siser acir diyolar. Ya bat 5 gun kaldi hadi hamile kalamadm regl olcam diyelm onun belirtisi de mi yok :)) cok ilginc yani merakla bekliyorm...
Yok yani adet belirtilerim gibi ama bu gün biraz kasiklarim batıyor bazen ama adet günüm yarın belki ondandir :( goguslerimde şiş bekliyorum bu ayda :(

Iyi aksamlar kizlar msjlarinizi okudumda hamileligin basinda Yani olusurken sag veya sol kasiginiz berbat sekilde zonkluyor yani bunu surekli hissediyorsunuz bir hafta filan suruyor sonra siddeti azaliyor birde akinti cogaliyor beyaz kivamli bir akinti yanliz goguslerde hemen belirti vermeyebiliyor ben sadece damarlarimdan anladim goguslerimdeki damarlar gozukuyordu ilk gebeligimdede ayni olmustu goguslerim buyumustu ama agri filan ilk zamanlar yoktu zaten hamilelikte akinti mutlaka olurmus artan progesteron hormonundan dolayi...

Bu arada bende allah nasip ederse sali gunu doktorla ilk randevuma gidicem simdiden cok heyecanliyim insallah bir sorun yoktur bulantilar ara ara oluyordu ama bugun tam hissettirdi bu topik cok ugurlu eminim burda daha cok hamis cikicak cunku herkes cok iyi ve samimi:-)

Kızlar sizce durumum nedir?

Eklentiler

• 20151220_112048.jpg
    20151220_112048.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 81
Bat sali gunu yani 2 gun kaldi ama bende hafif gogus hassasligi disinda bi belirtim yok hala :) pzt ya da sali regl olcam yuksek ihtimal. Hayirlisi...

Arkadaşlar ben polikistik overim en son adet tarihimin üstünden 36 gün geçti daha adet olmadım normalde adet bitiminden sonra 14.gün yumurtlama oluyor ya emin olmamakla birlikte sanırım yumurtlayamadım şimdi enson adwt bitim tarihinden 36 gün geçti iki gündür kasıklarım da batma var ve gögüslerim cok olmasa da hafif hassaslaştı yüzümde bir kaç sivilce cıktı sanki biraz da akıntım arttı şimdi sizce yumurtluyomuyum yoksa adetim mi gelcek? Deneyimli bilgili arkadaslar yardımcı olurmusunuz

bluediamond04 .!.:
Canim nasil yani :KK43:(( allah yardimcin olsun kuzum ya vallahi gozlerm doldu. Neden oldu peki? Kan pihtilasmasj falan mi. Cennette melegin seni beklicek lutfen takatli ol. :KK43:
Hala icimde aldirmadim henuz birfeb bire esim kalp atisini duymaya gidelim dedi bi gitTik kalp atisi durmus cok kotuydu

Merhaba arkadaslar:) ekim ayinda 9 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtajla sonuclandi:KK43: bu ay tekrardan denemeye karar verdik bat 7 aralik lutfen dua edin benim icin...
Ne yaptın canım?var mı mutlu bir bebek haberi?yazmasam da yaşadıklarıno biliyorum.ben de yaklaşık 10 gün önce kürtaj oldum.ilk adetimi olayım korunmayacağim.hakkımızda hayırlısı olsun..

Arkadaşlar ben polikistik overim en son adet tarihimin üstünden 36 gün geçti daha adet olmadım normalde adet bitiminden sonra 14.gün yumurtlama oluyor ya emin olmamakla birlikte sanırım yumurtlayamadım şimdi enson adwt bitim tarihinden 36 gün geçti iki gündür kasıklarım da batma var ve gögüslerim cok olmasa da hafif hassaslaştı yüzümde bir kaç sivilce cıktı sanki biraz da akıntım arttı şimdi sizce yumurtluyomuyum yoksa adetim mi gelcek? Deneyimli bilgili arkadaslar yardımcı olurmusunuz
Canim adet oldun mu yoksa gebelik mi var . naptin

Back