• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Kuzularimmm gittik biz bugun doktora buyumus biraz.daha ama henuz bi sekli yok 7haftalikmis haftaya pazartrsi tekrar gidecegiz raporluyum 1hafta daha igne oldum yine lekelenmem hafif devam ediyor

selam kızlar biz de 3 aydır deniyoruz bazen hiç belirti olmadı bazen kasık ağrısı göğüs ağrısı fln.. hepsinde de adet oldum malesef. oyüzden belirtiler umrumda değil artık. sadece yumurtlama zamanına odaklanmaya çalışıyorum. yumurtlama takibi için idrar testi aldım bu ay. hiç pozitiflik yakalayamadım. en iyi işaret akıntı takibiymiş diye duydum takibe yeni başladım yani geç oldu öyle uzayan akıntı falan görmedim. hep kasık ağrım göğüs ağrım olurdu yumurtlarken bu ay o da olmadı. nezaman yumurtladığımı bilmiyorum kaçırdık mı? bilemedim. zaten öyle her günü bırak günaşırı ilişki bile olamıyor bizde. eşimle biyolojik saatlerimiz tutmuyor. ayda 3 bilemedin 5 kez oluyo... bu gidişle hamile kalmam yıllar alacak heralde :KK43:

selam arkadaşlar , bir sorum olacak ben genelde ayın 13ünde adet olurum. ama bu ay 9u gibi pembe kahverengi lekeler geldi sadece lavoboya gittiğimde peçeteye geliyordu. ayın 10unda gece yarısı bel karın ağrısıyla kalktım baktım adet olmuşum 2 gün bayağı bi adet oldum. yogundu ama 3 gün çok az oldum ve kesildi. üstüne görme olabilir mi

Benim tek annem ve tek kayınvalidem biliyor onları da özellikle tembihledim kimseye söylemeyin 3 ay bitsin ondan sonra istediginize soylersiniz dedim ve şimdilik sözlerini tutuyorlara sık sık gorustugum insanlar bile bilmiyor:)
hayırlı olsun tatlım kimseye söylememek en güzeli ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım idrar testinde pozitifi görünce anneme söyledim kimseye söyleme diye tembihledim ama teker teker tebrik telefonları yağdı çok sinirlendim sonra da adet olunca hepsine ben cevap verdim hamile değilmiim diye çifte üzüntü yaşadım malesef. ben forumda bile ilan etmeye korkardım açıkçası. bundan sonra umarım hamile kalırım da 3 ay kimseye söylemem kocam dışında...

selam arkadaşlar , bir sorum olacak ben genelde ayın 13ünde adet olurum. ama bu ay 9u gibi pembe kahverengi lekeler geldi sadece lavoboya gittiğimde peçeteye geliyordu. ayın 10unda gece yarısı bel karın ağrısıyla kalktım baktım adet olmuşum 2 gün bayağı bi adet oldum. yogundu ama 3 gün çok az oldum ve kesildi. üstüne görme olabilir mi
olabilir de olmayabilir de. aynı adet olur gibi şiddetli kanama yaşayanlar da var sadece lekelenenler de. ama genelde lekelenme oluyor sanırım. hiç leke bile lmadığı da oluyor. bu işler çok karışık hiç bir soruya net cevap yok. en doğru sonucu kan testi verir.

çok ilginç ya. aslında geçen ayda kısa sürdü sayılır. kan testi negatif çıkmıştı. ve korunuyoruz. ona rağmen kalmış olabilirmiyim diye düşünüyorum. iadrar test,nde çıkarmı yapsam

çok ilginç ya. aslında geçen ayda kısa sürdü sayılır. kan testi negatif çıkmıştı. ve korunuyoruz. ona rağmen kalmış olabilirmiyim diye düşünüyorum. iadrar test,nde çıkarmı yapsam
idrarda çıkar. korunuyorsanız sanmıyorum. korunmadan bile çok zor oluyor çünkü

Back