- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
Canim cok sevindim gozun aydin idrarda bile ciktiysa hemen git kan testinedün dayanamadım yaptım 2 çizgi çıktı :) adet günümden sonra kan testi yaptırcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok sevindim gozun aydin idrarda bile ciktiysa hemen git kan testinedün dayanamadım yaptım 2 çizgi çıktı :) adet günümden sonra kan testi yaptırcam :)
Beklemiyordum dün akşam görünce yarın gidicem çalıştığım için yarın için izin alcam çok sağol canım darısı senin başına :)Canim cok sevindim gozun aydin idrarda bile ciktiysa hemen git kan testine
hayırlı olsun tatlım kimseye söylememek en güzeli ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım idrar testinde pozitifi görünce anneme söyledim kimseye söyleme diye tembihledim ama teker teker tebrik telefonları yağdı çok sinirlendim sonra da adet olunca hepsine ben cevap verdim hamile değilmiim diye çifte üzüntü yaşadım malesef. ben forumda bile ilan etmeye korkardım açıkçası. bundan sonra umarım hamile kalırım da 3 ay kimseye söylemem kocam dışında...Benim tek annem ve tek kayınvalidem biliyor onları da özellikle tembihledim kimseye söylemeyin 3 ay bitsin ondan sonra istediginize soylersiniz dedim ve şimdilik sözlerini tutuyorlara sık sık gorustugum insanlar bile bilmiyor:)
olabilir de olmayabilir de. aynı adet olur gibi şiddetli kanama yaşayanlar da var sadece lekelenenler de. ama genelde lekelenme oluyor sanırım. hiç leke bile lmadığı da oluyor. bu işler çok karışık hiç bir soruya net cevap yok. en doğru sonucu kan testi verir.selam arkadaşlar , bir sorum olacak ben genelde ayın 13ünde adet olurum. ama bu ay 9u gibi pembe kahverengi lekeler geldi sadece lavoboya gittiğimde peçeteye geliyordu. ayın 10unda gece yarısı bel karın ağrısıyla kalktım baktım adet olmuşum 2 gün bayağı bi adet oldum. yogundu ama 3 gün çok az oldum ve kesildi. üstüne görme olabilir mi
idrarda çıkar. korunuyorsanız sanmıyorum. korunmadan bile çok zor oluyor çünküçok ilginç ya. aslında geçen ayda kısa sürdü sayılır. kan testi negatif çıkmıştı. ve korunuyoruz. ona rağmen kalmış olabilirmiyim diye düşünüyorum. iadrar test,nde çıkarmı yapsam
Yappp varsa cikiyoBende de cikmayacak ki ama olsun ben yine yapayim:)
Çok geçmiş olsun canım en azından tedavi olursunKizlar bebek haberi beklerken nur topu gibi bir kistim ve rahmimde de yara oldugunu ogrendim
İnsaalah adetime 2 gün var güzel haberler almak istiyorum bendeeGünaydin anneler ve anniş adayları bat bekleyen güzel haber vericek olan yokmu aralık da bitiyor
Benimde hiç belirti yok bu ay canım ya ama belirti olmayadabiliyormusBenim de 5 gun var daha.. hayirlisi bakalim. Hic belirtim yok ama bu ay...