- 14 Aralık 2015
- 15
- 6
- 1
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun gidecegim insallah ise geldim.bugun ciktigim.gibi gidecegim
O agriyi bende hissediyorum kuzum benim de 19 aralik bat erken olacagim diye düşünüyorum
Aynen canim benim de agir kaldirdigimda artiyo 10 gundur falanda goguslerim cok agriyodu bu hafta iyice arttibenimde 18 aralık bakalım inş olur bebeğimiz.
benimde agrıyor özellikle agır birşey kaldırdığımda oluyor.
Canim gecikmen olmus test yap istersenYa arkadaslar bisey sorcm bnm dun adet qunumdu ama ondan once kasiklarmdaaqrilarim basladi bnde adet gunum yaklasiyo ondan oluyodur dedim ama adetim bi qun qecikti ve bn hala ayni aqrilari cekiyorum hamilelik belirtisi olabilirmi bu
Aynen canim benim de agir kaldirdigimda artiyo 10 gundur falanda goguslerim cok agriyodu bu hafta iyice artti
Canim o herkeste olmuyo zaten psikolojiktir diye de düşünüyorum bakalim az kaldiAynen benimde normalde hiç agrımazdı gögüslerim. Birde duymadığım kokuları duyuyorum biraz agresif oldum. ama o kahverengi lekeyi daha görmedim o yüzden olmayada bilir hamilelik
Canim o herkeste olmuyo zaten psikolojiktir diye de düşünüyorum bakalim az kaldi
Ben dayanamayip yarin yapacak gibiyim :)Bende öyle düşünüyorum canım.
2 gün sonra test yapıcam inş 2 cizgi çıkar
Ben dayanamayip yarin yapacak gibiyim :)
1 gun gecikti ya cesaret edemiyomda cnmCanim gecikmen olmus test yap istersen
Bende de cikmayacak ki ama olsun ben yine yapayim:)Bende 2 gün önce yaptım birşey cıkmadı ama çok hafif birşey vardı sanki yada benim canım öyle görmek istiyor
Canim varsa fazladan yap en azindan bebis yoksa bile kafan bi nebze olsun daha rahat olur bence sorudan kurtulmus olursun1 gun gecikti ya cesaret edemiyomda cnm
Bende de cikmayacak ki ama olsun ben yine yapayim:)
Canim varsa fazladan yap en azindan bebis yoksa bile kafan bi nebze olsun daha rahat olur bence sorudan kurtulmus olursun
Ya bide bnm adetim duzensz oluyo biraz ama byle adet oncesi ilk defa kasik aqrilarm olduCanim varsa fazladan yap en azindan bebis yoksa bile kafan bi nebze olsun daha rahat olur bence sorudan kurtulmus olursun
Testler her zaman dogru sonuc vermeyebiliyormus. Yarin da olmazsan bi kan testi yaptir bence :)Kızlar benim bugun adet gunumdu ama hala olmadım hiçde hamilelik belirtim yok ve hiç aksamazdı adetim ya 24.gunumde yada 26gunumde mutlaka olurdum bugunde 26.gunum yumurtlamadan sonraki 10gunum bugun sabah erken gebelik testide yaptım negatifdi sizce neden olmadım ki
Erken gebelik testlerine pek guvenilmiyo ablam hamileyken yapıp negatifi gormustu :)Kızlar benim bugun adet gunumdu ama hala olmadım hiçde hamilelik belirtim yok ve hiç aksamazdı adetim ya 24.gunumde yada 26gunumde mutlaka olurdum bugunde 26.gunum yumurtlamadan sonraki 10gunum bugun sabah erken gebelik testide yaptım negatifdi sizce neden olmadım ki
Bende de cikmayacak ki ama olsun ben yine yapayim:)