• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Ya arkadaslar bisey sorcm bnm dun adet qunumdu ama ondan once kasiklarmda aqrilarim basladi bnde adet gunum yaklasiyo ondan oluyodur dedim ama adetim bi qun qecikti ve bn hala ayni aqrilari cekiyorum hamilelik belirtisi olabilirmi bu

Bugun gidecegim insallah ise geldim.bugun ciktigim.gibi gidecegim

Ya arkadaslar bisey sorcm bnm dun adet qunumdu ama ondan once kasiklarmdaaqrilarim basladi bnde adet gunum yaklasiyo ondan oluyodur dedim ama adetim bi qun qecikti ve bn hala ayni aqrilari cekiyorum hamilelik belirtisi olabilirmi bu

Aynen canim benim de agir kaldirdigimda artiyo 10 gundur falanda goguslerim cok agriyodu bu hafta iyice artti

Aynen benimde normalde hiç agrımazdı gögüslerim. Birde duymadığım kokuları duyuyorum biraz agresif oldum. ama o kahverengi lekeyi daha görmedim o yüzden olmayada bilir hamilelik

Kızlar benim bugun adet gunumdu ama hala olmadım hiçde hamilelik belirtim yok ve hiç aksamazdı adetim ya 24.gunumde yada 26gunumde mutlaka olurdum bugunde 26.gunum yumurtlamadan sonraki 10gunum bugun sabah erken gebelik testide yaptım negatifdi sizce neden olmadım ki

Kızlar benim bugun adet gunumdu ama hala olmadım hiçde hamilelik belirtim yok ve hiç aksamazdı adetim ya 24.gunumde yada 26gunumde mutlaka olurdum bugunde 26.gunum yumurtlamadan sonraki 10gunum bugun sabah erken gebelik testide yaptım negatifdi sizce neden olmadım ki
Testler her zaman dogru sonuc vermeyebiliyormus. Yarin da olmazsan bi kan testi yaptir bence :)

Erken gebelik testlerine pek guvenilmiyo ablam hamileyken yapıp negatifi gormustu :)

Back