Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa oyle mi dersin bende korkuyorum agri dusuk tehlikesi diye biliyodum bide yemek yiyemiuorim hicEvet canım benimde oluyor hatta rahmime. Bile kramp giriyor ağrının kendini belli etmesi güzel bebislerimiz kendilerini hissettiriyolar bence biz burdayiz diye :)
Midem bulaniyo ☺istahim yok bu iyiye isaret olsa gerek senin yemen nasil ben cok istahsizim agri da gelio gidiyo gibi pskolojik olabilir belki hic agrimiyodur dimi arkdasim ☺Ağrılar çok şiddetli olursa kork tatlım dayanamicak kadar belli eder kendini zaten ama normal adet ağrısı gibi gelip gittiğinde korkma birde hiç agrimasa daha kötü bu sefer acaba kalbi durdami ağrı hissetmiyordum deriz şiddetli ve kanaman olmadığı surece korkma
Ya evet dun aksam basladi o basagrisi bisey yiyemiuorum bizimkilerin ilki olcak soruyolar hep ne yemek istiyon ama bende hic yok bide simdilik kimseye soylemedim senTıpkı senin gibiyim umutcum istahim soruyoru bir bulantim oluyor dediğin gibi ağrı olmuyordu şimdi ara ara agrimda oluyor basımda agriyor zaman zaman
Yaa yalniz degilmisim demekki bende daha onceki ilk duusgumde 7mahalleye soylemislerdi.swvincten simdi susuyorum sadece ☺hayirliaiyla insallah kuvagimza aliriz bu arada bursalimisinBenim tek annem ve tek kayınvalidem biliyor onları da özellikle tembihledim kimseye söylemeyin 3 ay bitsin ondan sonra istediginize soylersiniz dedim ve şimdilik sözlerini tutuyorlara sık sık gorustugum insanlar bile bilmiyor:)
Allah hayirlisiyla nasip etsin tez zamanda arkadasmmOof biz ne zaman hamile kalcaz adete 4 gün kaldı bebek istemeye başladığımdan beri 10 gün öncesinde kasık ağrısı başlıyo zaten bel ağrımda başladı adet olmak istemiyorum
Amin inan hamile kalmakla bitmiyor kese kap atisi falan filanAmin inşallah.Rabbim hamilelere de sağlık versin bebişleri sağlıkla hayırla dünyaya gelsin inşallah
Bugun gidecegim insallah ise geldim.bugun ciktigim.gibi gidecegim