• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Aminnn aminnn canım ben inşallah bugün de regl olmazsam bayağı umutlanacam 3 gün gecikmiş olacak. İnşallah hamiş olurum ben de hepimiz isteyen herkese nasip etsin bu mübarek cumalar hürmetine Rabbim...

Kuzularimmm biz bugun doktora gittik ve azcikta olsa pitpit kalp atisimizi duyduk pazartesi yine gidecegiz insallah buyumus olur igne vuruldum yine bugun lekelenme.hafif devam ediyor dualarinizi eksik etmwyin
ayy cok sevındım canımm ne harıka bı ses oo cok hızlı atıyodur sımdı

Kuzularimmm biz bugun doktora gittik ve azcikta olsa pitpit kalp atisimizi duyduk pazartesi yine gidecegiz insallah buyumus olur igne vuruldum yine bugun lekelenme.hafif devam ediyor dualarinizi eksik etmwyin
COk sevindim canim inşallah saglikla kucaginiza da alacaksiniz bebisinizi

Umutcum gozunaydin canım demkki herşey yolunda bebeğini sana bağışlasin Rabbim bende yatiyorum bakalım sonumuz neolcak progestan kullanıyormusun ben ignemi vuruldm şuan yatislardayim Rabbim yardimcimiz olsun bunaldimda yatmaktan ama mecburum haftayada ben gidicem kontrole duanizi eksik etmeyin

İnsallah canim benim yaa aklimda devamlı dualar ediyorum inşallah hayal kirikligi yasamam bugün uçuncu gün reglim gecikt

Hayır canim saatim bile şaşmazdı. Belki psikolojiktir diyorum çarşamba akşami saat 10 gibi olacaktim normalde

Cok sagolun canlarim benim yasa ben bu siteyi çok seviyorum kendim gibilerle dolu burası:KK28: Bu gece uzun bir gece insallah sabaha kadar olmazsam kocamla koşa koşa eczaneye gidip test alacagiz.. Ayy aman ben çok umutlandim sanki :KK17:

Aminnn aminnn canım ben inşallah bugün de regl olmazsam bayağı umutlanacam 3 gün gecikmiş olacak. İnşallah hamiş olurum ben de hepimiz isteyen herkese nasip etsin bu mübarek cumalar hürmetine Rabbim...
Umutcum gozunaydin canım demkki herşey yolunda bebeğini sana bağışlasin Rabbim bende yatiyorum bakalım sonumuz neolcak progestan kullanıyormusun ben ignemi vuruldm şuan yatislardayim Rabbim yardimcimiz olsun bunaldimda yatmaktan ama mecburum haftayada ben gidicem kontrole duanizi eksik etmeyin
Canim progestan kullaniyorim ayrica ignesini de oluyorum kalcalarim agriyo yatiyorum sureklo ama.bebislwrimiz.icin senin lekelenmen varmiydj ?

Benimde turuncu gibi lekelenmem oldu şimdi sarıya döndü ama agrim var banada gittiğim gün bir iğne yaptı balım ve progeston kullanıyorum

Benimde turuncu gibi lekelenmem oldu şimdi sarıya döndü ama agrim var banada gittiğim gün bir iğne yaptı balım ve progeston kullanıyorum
Bu lekelenmeler neden oluyormus? Yani bebek tutunmus, ama leke geliyor. Mantigini anlayamadim. Belki onceden soylemissinizdir ama ben denk gelemedim.

Bu lekelenmeler neden oluyormus? Yani bebek tutunmus, ama leke geliyor. Mantigini anlayamadim. Belki onceden soylemissinizdir ama ben denk gelemedim.
Benimde sari gibiydi sonra kahverengimsi oldu dusuk tehlikem oldugu icin igne oluyorum progestanda gunde 1tane kullaniyorum canim igneyi 4gunde 1yapti sana nasil yapiyo ayni seyleri yasiyoruaz arkadsm insallah saglikla gelir bebislerimiz hayalim16 hayalim16

4 gün bekledim bu sabah kalktim kahverengi lekeler var :( adet olucam galiba hic gecikme yaşamiyordum umutlanmiştim yaaaa :KK61:

Umutcum banada haftada bir tapıyor gittigimde bir daha yapacak kesinlikle aaynı şeyleri yaşıyoruz sana riskin nedenini soyledimi tatlim

hayalim16 .!.:
Umutcum banada haftada bir tapıyor gittigimde bir daha yapacak kesinlikle aaynı şeyleri yaşıyoruz sana riskin nedenini soyledimi tatlim
Hayir canm bi dusuk yaptm birde kimyasal muayne edip progestan verdi soruyi devam ediyo mu lekelenme falan diye ama doktorumdan suanlik cok memnunum.cok doktor gezdim daha once hic biri progestam vermemsti bile

Back