- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
Insallah yaBende hissediyorum... her an hastalicam gibi. ... umarım hastalanmayiZ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yaBende hissediyorum... her an hastalicam gibi. ... umarım hastalanmayiZ....
Hahahaahhaha google'a tırnağımın ucu kırıldı yaz ölümcül hastalık çıkıyor :)))))Valla kafayi yedik ya sol yumurtaligim cok sancilaniyo bugun bi de pembe kanama oldu çok az bi taraftan acaba yerlesme kanamasi mi diyorum bi taraftan google a bakıyorum acaba rahmimde yara mi var diyorum :)
Canım daha çok varmış bata.. Genelde hamilelik belirtisindeki ağrıyı adet ağrısına benzetiyorlar iyi düşün iyi olsunKizlar regli agrisi gbi bisey hissediyorum hafiften. Karnimda da cok gaz var ama daha 12 gun var bata. Yine mi erken geliyor kirmizilar cok moralim bozuldu (
Tabi canım vajinusmus neymiiiişşşş :))) keyfini çıkart hayatımSelam kızlar ben 1 senedir vajinismusla uğrasiyordum. Bu ay kendi cabalarimizla aştikcçok şükür korkulacak birsey yokmuş boşuna zaman kaybetmişim.. Madem yendik biraz fazla mesai yapalim dedik eşimle. Biraz ilginç ama bu ay ilk defa reglim gecikti. Normalde saati saatine olurdum 2 gun oluyor hala olmadim ben yaa. Hamile kalmis olabilir miyim acaba nekaaa güzel olurdu
Gectigimiz ay 10 gun erken geldi kirmizi kart :) onu dusununce iyi dusunemiyorm maalesef :) hayirlisi napalim... bekleyip gorucezCanım daha çok varmış bata.. Genelde hamilelik belirtisindeki ağrıyı adet ağrısına benzetiyorlar iyi düşün iyi olsun
:))) bana da öyle oldu geçen ay.. Söyleyip seni üzmek istemedim :)) bu kasım ayında ne varsa herkesin erken gelmiş kasım'da :))Gectigimiz ay 10 gun erken geldi kirmizi kart :) onu dusununce iyi dusunemiyorm maalesef :) hayirlisi napalim... bekleyip gorucez
Ayyyyyy ağzın bal yesin kız senin :) insallah bebiş vardır ya bir yıl çektiğim sıkıntıların karsılığını verir Rabbim belkiTabi canım vajinusmus neymiiiişş hayatım
Ay inşallah hamişsindir kan versene yarın? :))) vajinusmus'u yenmenin şerefine bi de bebiş geliyor muuuu :)))) oohhhh miiisss
Ayni sikintilari ben de yasadim biliyo musun. Senden 6 ay daha fazla hem de. Onun icin bi an once bebis istiyorum ama o da nazlaniyor.. allah hepimize nasib etsin insallah o guzel duyguyu...Ayyyyyy ağzın bal yesin kız senin :) insallah bebiş vardır ya bir yıl çektiğim sıkıntıların karsılığını verir Rabbim belki
O zaman biz birbirimizi cok iyi anlariz arkadaşim. Azap gibi geçti evliliğin en güze olması gereken günleri. Ama atlattik çok şükür. Ben de sasiriyorum acaba hemen hamile kalmis olabilir miyim. Yarin da olmazsam tahlil vereceğim ama hic olmak istemiyorum. İnsanların birbirlerine yaptiklari dualar daha cabuk tutarmiş. Dua edelim birbirimize Rabbim kucaklarimizi Evlat kokusuyla şenlendirsin inşallahAyni sikintilari ben de yasadim biliyo musun. Senden 6 ay daha fazla hem de. Onun icin bi an once bebis istiyorum ama o da nazlaniyor.. allah hepimize nasib etsin insallah o guzel duyguyu...
Senin adına çok üzüldum canım çok zor oluyor benimde eşim aynı şekilde biz bayanlar olarak salıyoruz gözyaşlarını nasip diyelim diğer aya olur insaalahYine adet oldum 5 gun erken ama cok tuhafti.Normalde agrili bir sekilde baslar adetim.bu sefer hic agri yok cok ilginc.Adet olunca cok uzuluyorum her ay, bu ay esim de cok istiyordu o yuzden cok uzuldum, eve gelip beni aglarken bulunca cok uzuldu ama o benim aksime sabirli bu konuda, cok istemesine ragmen.
O agriyi bende hissediyorum kuzum benim de 19 aralik bat erken olacagim diye düşünüyorumKizlar regli agrisi gbi bisey hissediyorum hafiften. Karnimda da cok gaz var ama daha 12 gun var bata. Yine mi erken geliyor kirmizilar cok moralim bozuldu (
sana katılıyorum canım bende ılk gebelgımde hıc anlamamıstım sadece fılmlerdekı gıbı bı gun sabah bırden bı bulantı ögurerek uyandım 5 sanıyelık bıseydı gectı=)) hamıle oldugum aklımın ucundan bıle gecmemıstıbelırtıler 7ncı hafta gıbı baslıyorBence adet gecikmesinden önce belirti olmuyor kızlar.. Çünkü belirti olabilmesi için bebeğin gelişmiş olması lazım.. Kanda bile çıkmaya şey nasıl belirti verebilir ki?
Vajinismusken bile hamile kalan 2 kisi biliyorum yakin cevremden sen bi de yenmissin cok sukur ama ben senin yerinde olsam hemen istemezdim herhalde bebek biraz tadini cikarayim derdim :) ama hemen bebis gelirse de cefasini cektin şimdi sefa vakti gibi olur o da ayri guzel olur :)Selam kızlar ben 1 senedir vajinismusla uğrasiyordum. Bu ay kendi cabalarimizla aştikcçok şükür korkulacak birsey yokmuş boşuna zaman kaybetmişim.. Madem yendik biraz fazla mesai yapalim dedik eşimle. Biraz ilginç ama bu ay ilk defa reglim gecikti. Normalde saati saatine olurdum 2 gun oluyor hala olmadim ben yaa. Hamile kalmis olabilir miyim acaba nekaaa güzel olurdu
Ne güzel hep hiç aklına gelmeden hamile kalanlara indenmişimdir :)sana katılıyorum canım bende ılk gebelgımde hıc anlamamıstım sadece fılmlerdekı gıbı bı gun sabah bırden bı bulantı ögurerek uyandım 5 sanıyelık bıseydı gectı=)) hamıle oldugum aklımın ucundan bıle gecmemıstıbelırtıler 7ncı hafta gıbı baslıyor
Bir yıl o kadar aci cektim ki bebek bana da eşime de çok iyi gelirdi canim yasa :) hala regl olmadim eşim tahlil yaptiralim diyor bugün ama ben istemiyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Bugün de bekleyecegim inşallah herşey diledigimiz gibi olur kızlarnefertiti989çektim : 44020355 .!.:Vajinismusken bile hamile kalan 2 kisi biliyorum yakin cevremden sen bi de yenmissin cok sukur ama ben senin yerinde olsam hemen istemezdim herhalde bebek biraz tadini cikarayim derdim :) ama hemen bebis gelirse de cefasini cektin şimdi sefa vakti gibi olur o da ayri guzel olur :)
Aminnn canim arkadasim Allah tez zamanda saglikli hamilelikler hayirli evlatlr nasip etsin valla hep ediyorim doktordayken bile ettm allahim herkese yasatsin banada insallahhhMasallah canim benin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin. Hamilelerin duasi kabul olur bize dua et biz de yaşayalim guzel annelik duygusunu en kısa zamanda