• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Valla kafayi yedik ya sol yumurtaligim cok sancilaniyo bugun bi de pembe kanama oldu çok az bi taraftan acaba yerlesme kanamasi mi diyorum bi taraftan google a bakıyorum acaba rahmimde yara mi var diyorum :)
Hahahaahhaha google'a tırnağımın ucu kırıldı yaz ölümcül hastalık çıkıyor :)))))
Sen onu ciddiye alma tabikide canım :))
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım benim.. Ben sana diyorum, sen benden önce hamile kalacaksın ;) benim tüpler tıkalı zaten(google öyle diyo hahahahhah)

Kizlar regli agrisi gbi bisey hissediyorum hafiften. Karnimda da cok gaz var ama daha 12 gun var bata. Yine mi erken geliyor kirmizilar cok moralim bozuldu :KK43:(
Canım daha çok varmış bata.. Genelde hamilelik belirtisindeki ağrıyı adet ağrısına benzetiyorlar ;) iyi düşün iyi olsun ;)

Selam kızlar ben 1 senedir vajinismusla uğrasiyordum. Bu ay kendi cabalarimizla aştikcçok şükür :KK73: korkulacak birsey yokmuş boşuna zaman kaybetmişim.. Madem yendik biraz fazla mesai yapalim dedik eşimle. Biraz ilginç ama bu ay ilk defa reglim gecikti. Normalde saati saatine olurdum 2 gun oluyor hala olmadim ben yaa. Hamile kalmis olabilir miyim acaba nekaaa güzel olurdu:KK17:
Tabi canım vajinusmus neymiiiişşşş :))) keyfini çıkart hayatım ;)
Ay inşallah hamişsindir kan versene yarın? :))) vajinusmus'u yenmenin şerefine bi de bebiş geliyor muuuu :)))) oohhhh miiisss

Tabi canım vajinusmus neymiiiişş hayatım :KK66:
Ay inşallah hamişsindir kan versene yarın? :))) vajinusmus'u yenmenin şerefine bi de bebiş geliyor muuuu :)))) oohhhh miiisss
Ayyyyyy ağzın bal yesin kız senin :) insallah bebiş vardır ya bir yıl çektiğim sıkıntıların karsılığını verir Rabbim belki:KK72:

Ayyyyyy ağzın bal yesin kız senin :) insallah bebiş vardır ya bir yıl çektiğim sıkıntıların karsılığını verir Rabbim belki:KK72:
Ayni sikintilari ben de yasadim biliyo musun. Senden 6 ay daha fazla hem de. Onun icin bi an once bebis istiyorum ama o da nazlaniyor.. allah hepimize nasib etsin insallah o guzel duyguyu...

Ayni sikintilari ben de yasadim biliyo musun. Senden 6 ay daha fazla hem de. Onun icin bi an once bebis istiyorum ama o da nazlaniyor.. allah hepimize nasib etsin insallah o guzel duyguyu...
O zaman biz birbirimizi cok iyi anlariz arkadaşim. Azap gibi geçti evliliğin en güze olması gereken günleri. Ama atlattik çok şükür. Ben de sasiriyorum acaba hemen hamile kalmis olabilir miyim. Yarin da olmazsam tahlil vereceğim ama hic olmak istemiyorum. İnsanların birbirlerine yaptiklari dualar daha cabuk tutarmiş. Dua edelim birbirimize Rabbim kucaklarimizi Evlat kokusuyla şenlendir:KK51:sin inşallah

Yine adet oldum 5 gun erken ama cok tuhafti.Normalde agrili bir sekilde baslar adetim.bu sefer hic agri yok cok ilginc.Adet olunca cok uzuluyorum her ay, bu ay esim de cok istiyordu o yuzden cok uzuldum, eve gelip beni aglarken bulunca cok uzuldu ama o benim aksime sabirli bu konuda, cok istemesine ragmen.:KK61::KK61::KK61::KK61:

Yine adet oldum 5 gun erken ama cok tuhafti.Normalde agrili bir sekilde baslar adetim.bu sefer hic agri yok cok ilginc.Adet olunca cok uzuluyorum her ay, bu ay esim de cok istiyordu o yuzden cok uzuldum, eve gelip beni aglarken bulunca cok uzuldu ama o benim aksime sabirli bu konuda, cok istemesine ragmen.:KK61::KK61::KK61::KK61:
Senin adına çok üzüldum canım çok zor oluyor benimde eşim aynı şekilde biz bayanlar olarak salıyoruz gözyaşlarını nasip diyelim diğer aya olur insaalah

Bence adet gecikmesinden önce belirti olmuyor kızlar.. Çünkü belirti olabilmesi için bebeğin gelişmiş olması lazım.. Kanda bile çıkmaya şey nasıl belirti verebilir ki?
sana katılıyorum canım bende ılk gebelgımde hıc anlamamıstım sadece fılmlerdekı gıbı bı gun sabah bırden bı bulantı ögurerek uyandım 5 sanıyelık bıseydı gectı=)) hamıle oldugum aklımın ucundan bıle gecmemıstı:KK200:belırtıler 7ncı hafta gıbı baslıyor

Selam kızlar ben 1 senedir vajinismusla uğrasiyordum. Bu ay kendi cabalarimizla aştikcçok şükür :KK73: korkulacak birsey yokmuş boşuna zaman kaybetmişim.. Madem yendik biraz fazla mesai yapalim dedik eşimle. Biraz ilginç ama bu ay ilk defa reglim gecikti. Normalde saati saatine olurdum 2 gun oluyor hala olmadim ben yaa. Hamile kalmis olabilir miyim acaba nekaaa güzel olurdu:KK17:
Vajinismusken bile hamile kalan 2 kisi biliyorum yakin cevremden sen bi de yenmissin cok sukur ama ben senin yerinde olsam hemen istemezdim herhalde bebek biraz tadini cikarayim derdim :) ama hemen bebis gelirse de cefasini cektin şimdi sefa vakti gibi olur o da ayri guzel olur :)

sana katılıyorum canım bende ılk gebelgımde hıc anlamamıstım sadece fılmlerdekı gıbı bı gun sabah bırden bı bulantı ögurerek uyandım 5 sanıyelık bıseydı gectı=)) hamıle oldugum aklımın ucundan bıle gecmemıstı:KK200:belırtıler 7ncı hafta gıbı baslıyor
Ne güzel hep hiç aklına gelmeden hamile kalanlara indenmişimdir :)

nefertiti989çektim : 44020355 .!.:
Vajinismusken bile hamile kalan 2 kisi biliyorum yakin cevremden sen bi de yenmissin cok sukur ama ben senin yerinde olsam hemen istemezdim herhalde bebek biraz tadini cikarayim derdim :) ama hemen bebis gelirse de cefasini cektin şimdi sefa vakti gibi olur o da ayri guzel olur :)
Bir yıl o kadar aci cektim ki bebek bana da eşime de çok iyi gelirdi canim yasa :) hala regl olmadim eşim tahlil yaptiralim diyor bugün ama ben istemiyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Bugün de bekleyecegim inşallah herşey diledigimiz gibi olur kızlar

Masallah canim benin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin. Hamilelerin duasi kabul olur bize dua et biz de yaşayalim guzel annelik duygusunu en kısa zamanda :KK39:

Masallah canim benin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin. Hamilelerin duasi kabul olur bize dua et biz de yaşayalim guzel annelik duygusunu en kısa zamanda :KK39:
Aminnn canim arkadasim Allah tez zamanda saglikli hamilelikler hayirli evlatlr nasip etsin valla hep ediyorim doktordayken bile ettm allahim herkese yasatsin banada insallahhh

Back